Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7010 4343

Skønne skihytter i Østrig

Dansk Bilferie tilbyder skihytter i Østrig i Annaberg. Skihytter er hyggelige og tilbyder alt, hvad familien har brug for på skiferien. Der er forskellige slags hytter, så der er med garanti noget der passer til familiens behov og ønsker. Nedenfor kan I finde flere informationer om skihytterne og vælge den, der passer jeres familie bedst. Læs mere

Skihytter i Østrig

Hvorfor vælge en skihytte i Østrig?

Find og book skihytter i Østrig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere for gode råd og vejledning om skihytter i Østrig. Kontakt os på tlf.: 7010 4343 - vi sidder klar ved telefonen for at hjælpe dig med, at finde den perfekte skihytte til skiferien. Du kan også læse mere om skiferie i Østrig her

Hvorfor vælge skihytte i Østrig?

Der er mange fordele ved skihytter. Hytterne varierer både i størrelse, pris og facilitetsudbud, så I kan vælge en hytte med lige præcis det I har brug for.

  • Hytter til alle behov og familiesammensætninger
  • Stor frihed og fleksibilitet
  • Ideelt for familier og vennepar som rejser sammen
  • Hyggelig base for hele familien
  • Ofte fuldt udstyret køkken, brændeovn og sauna

Læs mere om skihytter i Østrig her...

Hvis jeres næste skiferie går til Østrig, er vores skihytter i Annaberg, en virkelig god mulighed. Skihytterne er placeret i det dejlige skiområde Dachstein-Annaberg, hvor der er 145 km godt skiterræn. Området består af fire dale, der hænger sammen med gode liftssystemer. Alle dalene tilbyder pister af særdeles høj kvalitet med flest røde og sorte løjper. I Annaberg findes dog også et børneområde med børnebakker, skiskole osv. Rundt omkring i dalene ligger en lang række cafeterie-hytter som I kan stoppe ind på i løbet af dagen og nyde en kop varm kakao eller en Glühwein med solen i ansigtet på terrassen. Dansk Bilferies skihytter i Annaberg er udvalgt for deres suveræne beliggenhed, moderne og bekvemmelige indretning, og naturligvis det gode skiterræn. Skihytterne varierer i størrelse fra fire personer, seks personer og otte personer. Skihytterne er den perfekte base for en familie, eller familier og vennepar som rejser sammen. Da hytterne ligger lige ved pisten giver de mulighed for stor fleksibilitet, hvilket er fordelagtigt for en børnefamilie. Mens nogle tager hjem til hytten med de mindre børn, kan andre fortsætte et par timer endnu på løjperne.

Aktivitetsmuligheder i Østrig

Der er rig mulighed for andre oplevelser end skiløb i Østrig, for de der ikke har lyst til at stå på ski hele dagen. I byerne findes butikker, cafeer og restauranter, hvor man kan tilbringe en hyggelig eftermiddag eller aften. Endvidere er der i mange af de store skiområder i Østrig adskillige andre aktiviteter at tage sig til. Her findes for eksempel store badelande eller Wellness, hvor børnene kan boltre sig i de store vandområder, og de voksne kan nyde at blive varmet godt igennem i saunaen eller spaområdet. Herudover er der ofte mulighed for kælketure, kanefart, snescooterture, paragliding, bobslædekørsel, hundeslædekørsel og meget meget mere. Spørg gerne Dansk Bilferies rejsekonsulenter til råds om hvilke aktiviteter, der findes i områderne, når I skal afsted på skitur i Østrig.