Kan vi hjælpe?
7010 4343

Skihytter i Sverige

Se alle de hyggelige skihytter i Sverige, så familie kan drømme sig afsted på skiferie

De bedste rammer om en skiferie i Sverige

Skihytterne i Sverige tilbyder komfort, privatliv og fleksibilitet. Dansk Bilferie tilbyder skihytter i Sverige, der er hyggeligt indrettede i svensk hyttestil med alt, hvad familien har brug for på skiferien. Hytterne varierer i størrelse, beliggenhed og pris, så der er noget der passer til enhver families behov og ønsker. Læs mere

Skihytter i Sverige

Vi kender Sverige!

Mange af hytterne ligger direkte på pisterne, hvilket giver en stor fleksibilitet for alle familiens medlemmer, da nogle kan tage hjem tidligt, hvis de små ben fx er trætte, mens de større kan tilbringe hele eftermidagen på løjperne. Er man til det, har vi også skihytter placeret centralt ved byen. Find og book skiferien til Sverige her på siden, eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere, som alle har besøgt og godkendt destinationerne og skihytterne i Sverige, på 7010 4343 for gode råd og vejledning.

Skihytter i Sverige

Rigtig mange af skihytterne i Sverige ligger midt i skiområdet med mulighed for ski-in / ski-out direkte til pisten eller via transportløjper. Sverige er en af danskernes mest foretrukne skidestinationer og hvert år drager tusindvis af danske feriegæster til de svenske bakker, som byder på udfordringer for såvel nybegyndere som mere øvede skiløbere. På mange destinationer tilbydes gratis liftkort og hjelm til børnene og på alle Dansk Bilferies destinationer i Sverige kan du ligeledes trygt overlade dine børn til kompetente skilærere.

Hvorfor vælge en skihytte i Sverige?

Der er mange fordele ved at vælge en skihytte i Sverige.

  • Komfort, privatliv og frihed
  • Ideelt for familier og vennepar som rejser sammen
  • Hyggelig base for hele familien
  • Mange hytter med ski-in / ski-out
  • Ofte med fuldt udstyret køkken, brændeovn og sauna
  • Ideelt til familier med små børn

Læs mere om skihytter i Sverige...

En skiferie i en skihytte i Sverige er den perfekte ferieform for familien der ønsker rummelighed og privatliv. Her kan børnene lege frit og de voksne kan hygge sig om aftenen til så sent, som de har lyst til. Skihytter danner rammen om en hyggelig skiferie for hele familien hvor man kan mødes til frokost hjemme i boligen og hygge foran brændeovnen med varm kakao om aftenen. Desuden laver man selv mad i en skihytte hvilket sætter prisen på ferien en del ned. Mange vælger at medbringe nogle retter hjemmefra, så der ikke skal bruges tid og kræfter på madlavningen under ferien. Hvis I vil holde en billig luksusskiferie er der derfor mange gode grunde til at vælge en skihytte i Sverige.

Bestil en skihytte i Sverige hos Dansk Bilferie

Vores kompetente rådgivere sidder klar med gode råd og vejledning, så du kan finde den skihytte i Sverige på den skidestination, som passer allerbedst til dine og familiens behov! Hos Dansk Bilferie er vi desuden gerne behjælpelige med transporten til jeres skihytte med hensyn til vejbeskrivelse, færgebilletter med rabat m.m. Med hensyn til skileje og liftkort kan vi i de fleste tilfælde hjælpe jer med bestilling af dette på forhånd, så det hele er klar når I ankommer til feriestedet.