Kan vi hjælpe?
7010 4343

Tag toget på skiferie til Åre og Vemdalen

Snälltoget tager jer direkte fra Malmø til Åre og Vemdalen

Kom friske og veludhvilede frem og nyd skiferien fra dag 1

Hos Dansk Bilferie har du mulighed for at booke skibolig og tog til/fra Åre og Vemdalen i Sverige. Lad bilen stå og hop på toget i Malmø direkte til Åre eller Vemdalen - det er både nemt, bekvemt og bedre for miljøet.

Hvordan fungerer det?
Tag nattoget, og vågn op i det skønneste Winter Wonderland helt klar til at ramme pisterne på førstedagen.
I har mulighed for at booke en kupé med plads op til 6 personer. I løbet af dagen og om aftenen sidder I på sæder over for hinanden, og om natten slår man så sengene ud. Der er 3 senge i hver side af kupéen med en stige op til de øvre køjer. I kupéen er der puder, dyner og sengetøj.
Togturen tager ca. 15 timer fra Malmø til Åre og 16 timer og 40 minutter til Vemdalen. Det lyder måske som lang tid i et tog, men fordi man sover det meste af tiden og ellers bare sidder og hygger sammen i egen kupé, føles det slet ikke som særligt lang tid - det er faktisk superhyggeligt!
Ingen skal sidde bag rattet den lange vej, det er meget mere behageligt at sidde i toget end i en bil og alle kommer friske og veludhvilede frem - efter en bid morgenmad i toget er I klar til at stå på ski allerede på ankomstdagen.

Sådan bestiller du togbilletter
I menuen til venstre kan du klikke dig ind til din foretrukne skidestination (Åre eller Vemdalen), og i søgebjælken øverst på siden vælge Transport > tog. Nu kan du bestille din togbillet samtidig med din foretrukne skibolig i Åre eller Vemdalen. Når du har valgt toget under transport og udfyldt datoer + antal personer, er prisen for boligen inkl. togbilletter.
Har ud brug for hjælp? Ring til os på tlf. 7010 4343, så hjælper vi dig med at bestille din skiferie.

Info om toget til Åre

Toget fra Malmø til Åre kører fra lige før jul og til og med påske. Det kører via Stockholm på onsdage og lørdage (ankomst i Åre morgenen efter). På hjemturen fra Åre til Malmø kører toget torsdage og søndage om eftermiddagen. Togturen til/fra Åre tager ca. 15 timer.

Bagage: Du kan medbringe så meget bagage, som du selv kan bære i én omgang (f.eks. en kuffert eller rygsæk). Det er endvidere muligt at checke din bagage ind i bagagevognen for et ekstra gebyr på ca. 40 SEK.
Bemærk, at bagagevognen kører med på de fleste afgange, dog ikke alle (tog 3900 og 3901 har bagagevogn).

Mad på turen: I har mulighed for at spise i togets restaurant (Krogen), som er placeret i midten af toget. Her kan man købe varme retter, snacks og drikkevarer. Vi anbefaler, at I bestiller en morgenmadspakke, som I henter i restauranten om morgenen og spiser i jeres kupé.
I kan sagtens medbringe jeres egen aftensmad i toget, og vi anbefaler, at I pakker en masse gode snacks, evt. et spil kort, iPads og måske nogle malebøger til børnene.

Info om toget til Vemdalen

Toget til Vemdalen kører fra Malmø via Stockholm på lørdage (ankomst i Vemdalen morgenen efter) fra lige før jul og til og med påske. Bemærk, at når I tager toget til Vemdalen, skal I med en bus fra Röjan til Vemdalen (ca. 15-40 minutter), busturen er inkl. i prisen på togbilletten.

Bagage: Du kan medbringe så meget bagage, som du selv kan bære i én omgang (f.eks. en kuffert eller rygsæk og en lille taske).

Mad på turen: Vi anbefaler, at I bestiller en morgenmadspakke, som bliver udleveret om morgenen, og som I spiser i jeres kupé. I kan sagtens medbringe jeres egen aftensmad og morgenmad i toget, og vi anbefaler, at I pakker en masse gode snacks, evt. et spil kort, iPads og måske nogle malebøger til børnene.
Bemærk, at der ikke er restaurant-vogn om morgenen på turen til Vemdalen, da den "hægtes af" og kører med til Åre.

Tag toget på skiferie

Bestil bolig og tog
til Åre i Sverige

Bestil bolig og tog 
til Vemdalen i Sverige

Flyv til Åre og Vemdalen

Bestil fly fra København til Åre 
med Easyjet 
(Åre Östersund Lufthavn)

Bestil fly fra Malmø til Åre 
med BRAflyg
(Åre Östersund Lufthavn)

Bestil transfer fra lufthavnen til Åre
(ca. 80 km)

Bestil fly fra København til Trondheim
med SAS

Bestil transfer fra Trondheim til Åre
(ca. 130 km)

Med båd og bil til Åre/Vemdalen

Med DFDS, Fjordline eller Stena Line bilfærger kan du nemt sejle fra Frederikshavn, Hirtshals og København til Oslo, Langesund og Göteborg.
Fra Oslo tager bilturen til Vemdalen ca. 5 1/2 time og til Åre ca. 8 timer, fra Göteborg og Langesund tager det ca. 8 timer til Vemdalen og ca. 10 timer til Åre.
 

Bestil bolig og færge
til Vemdalen

Bestil bolig og færge
til Åre

Med toget på skiferie

Skiferie til Åre

Hvis I tager toget på skiferie i Åre, vil I opleve Nordens største skidestination, der består af 3 skiområder (Åre by, Duved og Åre Björnen). Områderne byder alle på noget forskelligt, og med alt fra skibakker for de mindste til udfordrende skiløb er Åre det oplagte valg for hele familien.

  • I området Björnen kan I fx bo børnevenligt på Huset Björnen i lejligheder, hvor der er kort til lift og pist.
  • I området Duved byder Forsa Fjällby på hytter i et roligt og hyggeligt skovområde med gåafstand til transportlift.
  • I Åre by kan I bo på Granen Residence i nogle af Åres bedste og flotteste lejligheder - kun et øjeblik fra skiområdet.

Skiferie til Vemdalen

Tager I på skiferie til Vemdalen med toget, venter jer snegaranti, for i Vemdalen er skisæsonen lang og varer helt fra oktober til maj. Vemdalen består af 3 områder (Björnrike med 16 pister, Vemdalsskalet med 18 pister og Klövsjö/Storhogna med 18 pister), der byder på mange kilometer pister til alle niveauer, langrend og børnebakker. Områderne kan nemt nås med skibussen, som forbinder dem.

  • I Björnrike kan I bo på i familievenlige lejligheder på Björnbyn, hvorfra I kan gå til både pist og centrum.
  • I Vemdalsskalet byder Bergsgården på velindrettede lejligheder på op til 8 personer og tæt på pisten samt restauranter.
  • I Klövsjö/Storhogna får I et stort udvalg på Klövsjö hytter og lejligheder i mange størrelser og kort afstand til pist, bar og restaurant.