Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7010 4343


Passo Tonale - en storfavorit for familier
Passo Tonale er et godt om meget snesikre valg, da det ligger for foden af en gletsjer. Området er utrolig smukt og fascinerende, og ligger højt oppe på et plateau hvor der altid er sne. Passo Tonale er en favorit for børnefamilier på grund af det store børneområde. Læs mere

Børne og familievenligt skiområde i Passo Tonale

Skiferie for familien i Passo Tonale

Helt oppe ved foden af gletsjeren I Adamello regionen, ligger Passo Tonale by. Hele vejen rund om kommer pisterne ned og ender i byen. Passo Tonale er et meget populært skiområde i Italien blandt begyndere og familier med børn. Alt ligger så tæt på pisten at man kan gå til fods og hele tiden har man fornemmelsen af at bevæge sig rundt i et postkort, så smukt er det. Uanset hvilken retning du kigger, så ser du pister med sne og hele vejen langs byen ligger de begyndervenlige pister. Det er nemt at smutte ned til hotellet og tage en pause eller spise frokost, da alt ligger lige i nærheden.

Skiløb på toppen

100 kilometer pister ligger og venter på jer i Passo Tonale, og her er en god blanding og noget for alle aldersgrupper. Her er glestcher skiløb, lange behagelige pister imellem trætoppene, store blå boulevarder, offpiste ruter, portbaner og funparks. Området er meget børnevenligt og hvis de mindste kan bare lidt, kan I som voksne sagtens sidde og nyde en kop kaffe i solen mens ungerne tager op og ned på egen hånd.

Danske skilærer til de mindste

Passo Tonale er meget populær hos danske skiløbere og der tilbydes flere skiskoler med danske skiinstruktører. Lad børnene kan få en god start på ski.  Der er flere skiskoler i Passo Tonale med danske skilærere, som tilbyder privat undervisning og gruppe lektioner når det passer jer bedst. Skiskolerne ligger centralt i børneområdet, så I kan sagtens nå en masse skiløb selv og være på plads til at hente børnene når de er klar.

Midt mellem Alperne og Dolomitterne

I bjergpasset mellem regionerne Lombardiet og Trentino finder du Passo Tonale. Passo Tonale er en del af "Adamello Ski", som omfatter områderne omkring byerne Passo del Tonale, Ponte di Legno og Temu. Her bor I  grænseområdet mellem Alperne og Dolomitterne, og giver jer mulighed for at stå på ski mellem to bjergkæder!