Kan vi hjælpe?
7010 4343


Skiferie med masser af hygge for hele familien
Gaustablikk er Norges 6. største skiområde med intet mindre end 45 km snesikre pister, 12 lifter og en nedfart på hele 3,8 km! Her er udfordringer for både børn, begyndere samt øvede- og god plads. Læs mere

Skiferie til Gaustablikk i Norge

Oplev Norges 6. største skidestination

Tag på skiferie til Gaustablikk og få en skiferie for hele familien. Gaustablikk i Norge byder på alpine udfordringer, snowboardpark og en masse hygge for hele familien. Gaustablikk er beliggende for foden af Gaustatoppen, som er det sydlige Norges højeste fjeld. Her finder I et smukt landskab kombineret med godt skiløb både alpint og langrend i Telemarken. 

Find og book skiferien online her på siden eller kontakt os på tlf. 7010 4343 for gode råd og vejledning.

Hvorfor tage på skiferie i Gaustablikk?

  • Hele 35 pister og i alt 45 km med varieret terræn
  • Ca. 85 km præparerede langrendsløjper
  • Kun 2,5 timers kørsel fra Oslo
  • Nybygget Snow Park til familien
  • Børn mellem 0-7 år får gratis skileje

Kilometervis af varierende skiløb

En skiferie til Gaustablikk byder på skiløb for alle aldre og niveauer. Gaustablikk er et komplet skiområde, hvor der selvfølgelig er lige så gode forhold for snowboardere og langrendsløbere, som alpine skiløbere.

Gaustablikk råder over hele 35 pister og 12 skilifter, som hurtigt fører jer rundt i skiområdet. Gaustablikk tilbyder skiløb for alle, uanset om I er til grønne, røde eller sorte pister. Fra Gaustatoppen kan øvede skiløbere prøve kræfter med off-pist skiing, som kan give selv de mest garvede skiløbere sved på panden.

Langrend eller snowboarding

Snowboardere vil også kunne glæde sig til en skiferie til Gaustablikk, da der er snowboardpark med diverse jumps, rails og boxes. Snowboardparken finder I i Kula, som er beliggende ved stoleliften Gaustablikkexpressen. 

For langrendsskiløbere er en skiferie til Gaustablikk ligeledes formidabelt. Gaustablikk har ca. 85 km præparerede langrendsløjper i alle sværhedsgrader. Langrendsløjperne fører jer både igennem smukke skovområder og spektakulære ture på højfjeldet.

Masser af aktiviteter på skiferien

Har I efter en lang dag på pisten, stadig energi der skal brændes af, har en skiferie i Gaustablikk mange andre aktiviteter at byde på. 6 dage om ugen arrangeres der aktiviteter for hele familien, heriblandt ski-stafetten, som byder på underholdning for store og små. Ønsker I at deltage i aktiviteter, der ikke kræver ski, kan I tage på en afslappende kanetur eller prøve isklatring. 

Afterski hører unægteligt med til en skiferie, og her har Gaustablikk da også et varieret udvalg af steder.

Bo tæt på skiskole og oplevelser

Næsten alle hytter ligger tæt på langrend og tæt på de alpine pister. Skiskolen ligger ved det store skicenter tæt på høyfjellshotellet. Gaustablikk har ganske enkelt varieret skiløb for store og små, som giver jer en fantastisk oplevelsesrig skiferie for hele familien. Er I nybegyndere, kan I udvikle jeres kompetencer på en af de mange skiskoler. 

Et must på en skiferie til Gaustablikk er en tur på toppen af bjerget, Gaustatoppen, hvor I på en dag med klart vejr, har udsigt til en sjettedel af Norge. Biletter kan købes på stedet. 

Med bil eller færge til Gaustablikk

Det er nemt at komme til Gaustablikk, og turen føles kortere end du tror! 

Tager I bilen fra Sjælland, så husk at tage tunnellen under Oslofjorden, så turen er via Drammen og dermed kun omkring 9 timer! (ca. 750 km). 

Gaustablikk ligger ca. 180 km (ca. 2 t 40 min) fra Oslo, 170 km (ca. 2 t 45 min) fra Langesund, 190 km (ca. 2 t 50 min) fra Larvik og fra København via Drammen er turen 750 km lang (9 timer). 

Gør køreturen på skiferien kortere ved at tage færgen. Husk at vi kan altid hjælpe med at sammensætte din overfart, så rejsen bliver så nem som muligt.

Besøg Gaustatoppen

Gaustatoppen er en helt fantastisk oplevelse for hele familien. Gaustatoppen er historie, natur, skiløb og en storslående oplevelse - alt på én gang. Gaustatoppen er en nedlagt lyttestation fra 2. verdenskrig. I dag er det et stort udflugtsmål - både på grund af lyttestationen og på grund af turen til toppen. Først bliver I kørt med et tog ind i fjeldet og derefter med et andet bjergtog, som inden i bjerget kører jer til toppen - dette med en stigning på 39 grader. 

Gaustabanen eksistens har været hemmeligholdt til 2010, men nu kan denne spektakulære tur opleves. For den gode offpistløber er det muligt at stå på ski hele vejen ned ad bjerget. På toppen er det muligt at købe vafler og kakao.

Populære boliger i Gaustablikk

Gaustablikk har et stort udvalg af hytter, som alle hytter ligger ved skiområdet og I er altid tæt på pisten. Til familier, der rejser sammen eller til den store familie, kan vi anbefale Gaustablikk med meget varieret skiløb og omgivelser der kan tage pusten fra de fleste.

Hedderstun er en af vores mest populære hytter hos familier, for her bor I tæt på pisten og et af de børnevenlige områder, der er i Gaustablikk. Samtidig har Gaustablikk rigtig mange hytter af høj standard, beliggende tæt på pisten. 

For jer der gerne vil bo på hotel går vores varmeste anbefalinger til Gaustablikk Høyfjellshotell. Her er skicenteret lige på den anden side af vejen, nyrenoverede værelser, pool, bar og god restaurant.