Kan vi hjælpe?
7010 4343
Ski lift
250 m
Piste
400 m
Indkøb
300 m
Halvpension
Inkl.
Flotte og moderne værelser lige ved løjperne
Dr. Holms Hotel er et historisk hotel, som er særligt kendt for filmene "Min søsters børn i sneen" og "Far til 4 i sneen". Hotellet ligger næsten lige ved løjperne med en fantastisk udsigt enten mod Geilo eller mod løjperne. Hotellet tilbyder bowling og spa, så alle kan bo på hotellet uanset alder. Lige ved siden af hotellet er liften, skiudlejning og skiskole. Læs mere
Ski lift
250 m
Piste
400 m
Indkøb
300 m
Halvpension
Inkl.
Boligtype
Hotel
Ski information
Ski lift
250 m
Piste
400 m
Måltider
Halvpension
Inkl.
Spa & Wellnessfaciliteter
Sauna
Pool i wellness-område
Behandlinger
Mod gebyr
Spa
Massage
Mod gebyr
Internet
Wifi
Generelt
Reception
Aktiviteter
Bowling
Mod gebyr
Restaurant/bar
Restaurant
Bar
Afterski
Butikker
Centrum
150 m
Indkøb
300 m
Afstand til piste / lift
Mindre end 400 m.

Dr. Holms Hotel i Geilo

Velkommen til Dr. Holms Hotel

Geilo er familievenligt og består af 2 skiområder - et på hver sin side af byen. Der er gratis skibus mellem områderne, så I kommer nemt frem og tilbage. Ikke langt fra hotellet finder i lifter og pister, så I hurtigt kan komme på farten. Hotellet åbnede i 1909 og har siden da budt gæster velkommen. Med en central beliggenhed i Geilo by, er I tæt på aktiviteter og indkøb. Gider I ikke bevæge jer ud, så har hotellet heldigvis næsten alt, hvad I behøver, såsom pool, wellness, restaurant og bowling.

En ægte filmklassiker

Lyder Dr. Holms Hotel i Geilo bekendt? Så kender I det nok fra filmene "Far til 4 i sneen" fra 1954, samt "Min søsters børn i sneen", hvor onkel har taget børnene med på ski. Geilo blev for alvor kendt af danske familier, da filmene for første gang blev vist. Filmene er klassikere ligesom Dr. Holms Hotel - og en klassiker går aldrig af mode!

Pool, spa og velvære på Dr. Holms Hotel

Som gæst på Dr. Holms Hotel har I adgang til deres velværeafdeling. Her er det muligt at bestille behandlinger i deres spaafdeling mod betaling. Få flere oplysninger om bestilling af behandlinger i receptionen på hotellet. I vælvære afdelinger er der udendørs boblebad med udsigt over byen og mod det modsatte skiområde, indendørs boblebad samt pool, børnebassin og sauna.

Tid til samvær på Dr. Holms Hotel

Nyd en hyggelig stund sammen på bowlingbanerne. Her kan familien dyste mod hinanden og få et par sjove timer sammen. Der er i alt 6 bowling baner, som ligger i forbindelse med Hotellet og sportsbaren 1909. Sportsbaren 1909 viser fodbold, ishockey, skihop og andre store sportslige begivenheder på storskærm. Bowlingbanerne er ofte åbent fra onsdag-søndag fra kl. 16.00-22.00. Tjek åbningstiderne ved ankomst, da der kan være ændringer. Banerne skal bookes ved ankomst.

Halvpension på Dr. Holms Hotel

Gider I ikke lave mad efter en dag på ski? Så er Dr. Holms Hotel det helt rette sted til skiferien for alle hotelværelser er med halvpension. Pensionen starter med aftenmad på ankomstdagen og slutter med morgenmad på afrejsedagen. Morgenmaden er en klassisk skandinavisk buffet og her er noget for alle. Spis en god morgenmad her, og I er klar til dagens strabadser på pisten. Aftensmaden er enten buffet eller en 3 retters menu. Udvalget på buffeten skifter og det er køkkenet der vælger hvilke dage der er 3 retter og hvornår der er buffet.