Kan vi hjælpe?
7010 4343
Skiløb til/fra boligen
Ski lift
25 m
Skiskole
50 m
Indkøb
50 m
Moderne lejligheder med den bedste beliggenhed
Hemsedal Lodge Suite er klar til at byde jer varmt velkommen i de moderne lejligheder, hvor I kan bo op til 8 personer. Lejlighederne er perfekt placeret lige ved bakken og børneområdet længst nede i Hemsedal Skisenter. Selve komplekset er hele 14.000 kvm stort med blandt andet skiopbevaring, restaurant med bar og en klatrevæg. Læs mere
Skiløb til/fra boligen
Ski lift
25 m
Skiskole
50 m
Indkøb
50 m
Boligtype
Lejlighed
Ski information
Skiskole
50 m
Skiløb til/fra boligen
Ski lift
25 m
Parkering / vejafgift
Parkering
Begrænset antal gratis pladser, kan være mod betaling
Internet
Wifi
Restaurant/bar
Restaurant
50 m
Café
Bar
50 m
Butikker
Skishop
100 m
Indkøb
50 m
Legerum til børn
Legerum til børn
Afstand til piste / lift
Skiløb til / fra bolig

Hemsedal Skistar Lodge Suite lige til børneområdet

Topmoderne Hemsedal Lodge Suite

Hemsedal Lodge Suite byder jer velkommen til den bedste beliggenhed længst nede i Hemsedal Skisenter ved bakken og børneområdet, hvilket gør boligerne til det helt ideelle valg for familien. Her er I nabo til Alpin Lodge, og bygningerne er forbundet med en gangbro, hvilket giver jer rig mulighed for at benytte alle faciliteterne i begge bygninger. I har desuden blot få meter til nærmeste lift, og inden for kort afstand venter flere restauranter, barer, skiudlejning, afterski, og diverse butikker. Der er desuden elevator i komplekset.

Unikke og børnevenlige familielejligheder

Hemsedal Lodge Suite har opført nogle helt fantastiske familielejligheder, som er specielt indrettet til børnefamilien med sjove temaer. Her kan I bo i hyggelige og velindrettede lejligheder, som Valle helt selv har indrettet med sin kærlighed til sne og skiløb. Valle Suites byder desuden på flotte farver og materialer, som vi kender fra Valles Verden. Disse skønne lejligheder er placeret med udsigt over løjperne og børneområdet. Lige midt i Hemsedal Skisenter kan børnene desuden blive passet i Valles børnepasning, hvor børn fra 6 måneder velkomne til sjov og leg under opsyn i trygge rammer.

Parkering ved Lodge Suite Hemsedal

I P-huset er det muligt at parkere mod betaling. På de udendørs parkeringsplads er nogle pladser mod betaling. Der findes 3 parkeringspladser (P2, P3 og P6) ved skicenteret hvor der er gratis parkering. Der kan dog ikke garanteres ledige pladser. 

P1, P4 og P5 er betalings parkeringer. Det betales parkeringsafgift imellem kl. 09.00 og 17.00.