Kan vi hjælpe?
7010 4343
Skiløb til/fra boligen/Bolig område
Ski lift
Skiskole
Indkøb
Skiløb til/fra boligen/Bolig område
Ski lift
Skiskole
Indkøb
Boligtype
Ski information
50 m
1.2 km
Spa & Wellnessfaciliteter
Mod gebyr
Mod gebyr
Mod gebyr
Afstand til piste / lift
Restaurant/bar
Butikker
1.2 km
Internet
Legerum til børn

Luksuriøs lejlighed på Mountain Resort i Trysil

Skiudlejning og direkte til boligerne

På Mountain Resort bor I med ski-in/ski-out og har skiudlejningen lige ved siden af supermarkedet. Mountain Resort i Trysil ligger lige til skiområdet med pisten og liften lige uden for døren. Du kan således stå på ski helt ned til Mountain Resort, og om morgenen kan du tage skiene på lige ude foran. Mountain Resort i Trysil ligger på Fageråsen Panorama på Høyfjellssenteret, så du er altid garanteret fantastiske sneforhold, da lejlighederne er beliggende i 800 meters højde.

Indkøbsmuligheder lige i nærheden

Alle lejligheder på Mountain Resort i Trysil er fuldt udstyret med komfur, mikroovn, opvaskemaskine og køle/frys. Du har derfor mulighed for at tilberede middagen i lejligheden. På Mountain Resort findes en stor sportsbutik i forbindelse med lobbyen, og på ankomstpladsen under gangbroen findes en lille madbutik med de mest nødvendige ting. Store indkøb kan forestages i Trysil by eller på Trysil Høyfjellssenter. Det er muligt at tage forbi det store supermarked på vej tilbage om eftermiddagen.

Stor spa- og wellnessafdeling

Mountain Resort i Trysil har en stor og lækker spa- og wellnessafdeling. I spaafdelingen findes et stort udvalg af forskellige saunaer og dambade, samt inden- og udendørs pool og jacuzzi mod betaling. Den udendørs spa på Mountain Resort ligger midt på fjeldet med fantastisk udsigt over skiområdet. I spaafdelingen tilbydes desuden et bredt udvalg af behandling og massage mod betaling. For jer der bor på Mountain Resort er der 50% rabat på entrepriserne.

Restautant og afterski

Hvis du ikke ønsker at lave mad, tilbyder Mountain Resort flere forskellige spisemuligheder. I den store og flotte restaurant på Mountain Resort med panoramaudsigt over fjeldet og skiområdet tilbydes stor buffet og á la carte. Restauranten har desuden en stor morgenmadsbuffet. Morgen- og aftenbuffet kan tilkøbes sammen med opholdet. Afterskibaren på Mountain Resort i Trysil ligger direkte ud til pisten og du kan nyde din øl, kaffe eller varm kakao både ude og inde. I løbet af dagen serveres lækre tapasretter i Afterskibaren.

Mountain Resort for de yngste

Mountain Resort i Trysil er særdeles velegnet til familier med børn. Beliggenheden gør, at det altid er nemt at komme ud på ski og hjem om eftermiddagen. Foruden den uden- og indendørs pool, som børnene selvfølgelig er helt vilde med, findes der to legerum med spil til børn i to aldersgrupper. Det er ikke en børnehave, men der er opsyn med børnene. Her findes spil, PlayStation, TV, bøger m.m. Begrænset adgang til pool i spaområdet for børn.