Kan vi hjælpe?
7010 4343
Skiløb til/fra boligen
Ski lift
30 m
Skiskole
30 m
Indkøb
50 m
Den bedste beliggenhed i Trysil
Bo med den måske bedste og mest populære placering på Trysil Turistsenter. Trysil Apartment Hotel ligger lige ved siden af skiskolen tæt på liften, og I kan stort set stå på ski lige ned i familieområdet. Lejlighederne er til 4, 6 og 8 personer. Med booking af en lejlighed på Trysilfjell Apartment Hotel, bor I i gåafstand til indkøb og skitorvet. Læs mere
Skiløb til/fra boligen
Ski lift
30 m
Skiskole
30 m
Indkøb
50 m
Boligtype
Lejlighed
Ski information
Ski lift
30 m
Skiskole
30 m
Skiløb til/fra boligen
Restaurant/bar
Café
50 m
Bar
50 m
Afterski
50 m
Butikker
Indkøb
50 m
Kiosk
50 m
Skishop
50 m
Afstand til piste / lift
Skiløb til / fra bolig

Trysilfjell Apartment Hotel tæt på skiskolen

Bedste valg til familien - tæt ved skiskole

Vælg lejlighederne i Trysil Apartment Hotel, hvis I gerne vil bo så i nemt kan komme til og fra jeres bolig. 

Lejlighederne ligger som de nærmeste til siskolens samlingsplads, liften lige ovenfor lejlighederne og pisten ender lige ved døren. Her kommer i også nemt til og fra familieområdet. Meget populær placering for gæster der rejser med mindre børn eller har deltagere der skal benytte skiskolen.  

Lige i smørhullet på Trysil Turistcenter

Trysil Apartment hotel er kendt for sin gode beliggenhed. På skitorvet finder I blandt andet skiudlejning, butik, café og bar. Tæt på lejlighederne ligger også en bar med afterski, og hvis vejret er godt, kan I sidde på den hyggelige terrasse. Bemærk at der kan være lidt støj fra nærtliggende afterski sted og restaurant. Men alt i alt så kan I ikke bo mere centralt!