Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7010 4343
Skiløb til boligen
Halvpension
Ski lift
250 m
Skibus
10 m
Skiløb til boligen
Halvpension
Ski lift
250 m
Skibus
10 m
Ski information
Ski lift
250 m
Skibus
10 m
Skiløb til boligen
Måltider
Halvpension
Spa & Wellnessfaciliteter
Udendørs pool
Sauna
Spa
Dampbad
Massage
Mod gebyr
Restaurant/bar
Restaurant
Bar
Aktiviteter
Billard
Bordtennis
Butikker
Centrum
700 m
Generelt
Lounge / TV rum
Reception
Ski opbevaring
Vaskemuligheder
Mod betaling
Internet
Wifi
Legerum til børn
Legerum til børn
Poolområde
Pool på stedet

Bestil Hotel Kroneck værelse i Kitzbühel/Kirchberg

Læs mere om Hotel Kroneck

Når I bor på Hotel Kroneck, kan I hurtigt og nemt komme afsted på dagens skiløb. Her kan I nemlig nyde godt af ski in/ski out med blot 250 meter til liften. Foretrækker I at tage skibussen, standser denne stort set lige uden for døren.
Efter en lang dag ude i den friske luft, kan I glædeligt vende hjem til Hotel Kroneck, hvor der er lagt op til ren afslapning og en masse hyggelige stunder. I kan f.eks. få fornyet jeres energi i wellnessafdelingen med en tur i saunaen, i den boblende jacuzzi eller med en terapeutisk massage. I den skønne restaurant kan I nyde et smagfuldt måltid i dejligt selskab.

Skiområdet

Kitzbühel / Kirchberg byder på afvekslende skiløb og velpreparerede pister samt et moderne liftsystem. Uanset niveau og erfaring har de i alt 160 km noget at byde på. Nybegyndere og mindre øvede kan boltre sig på de mange blå pister. Her er der rig mulighed for at forbedre skiløb og færdigheder i en sådan grad at man kan give sig i kast med de røde og sorte pister der også er at finde i Kitzbühel / Kirchberg.  Det berømte world cup styrtløb, Hanenkamp, afvikles hvert år i Kitzbühel. Mærk selv suset på styrtløbspisten  ”Die Streif”. Er det ikke styrtløbspisten der fanger jer, men derimod snowboard kan I udfordre jer selv ved Kitzbühler Horn der byder på både halfpipe og boarder-cross strækning. Et område på Bichlalm i Kitzbühel / Kirchberg er forbeholdt off-pisteløbere og hvis man er til off-piste er dette stedet at besøge. Derudover har langrendsløbere også masser af kilometer at boltre sig på i Kitzbühel / Kirchberg.