Kan vi hjælpe?
7010 4343


Moderne skianlæg i hyggelige rammer
Oplev et nyt og moderne skianlæg med fokus på miljøet og naturen. Skiområdet er i ét med naturen, hvor pisterne snor sig igennem landskabet. Selvom Idre Himmelfjäll ikke er så stort, så har det alligevel meget at byde på. Læs mere

Besøg det helt nye Idre Himmelfjäll

Stå på ski igennem skoven

Idre Himmelfjäll i Sverige er et moderne alpinanlæg med 8 lifte og 18 pister, der snor sig ned ad fjeldet igennem hyggelig skov. 

Skiområdet byder på varierede pister, hvor I blandt andet kan glæde jer til de grønne og blå pister, men også prøve kræfter med de mere udfordrende røde pister. En både hyggelige og udfordrende tur finder I på Idre Himmelsfjälls længste piste, der er hele 3,2 kilometer lang! Idre Himmelfjäll har snegaranti fra jul til påske, hvor mindst 8 pister er åbne.   

Skiparadis for de yngste

Idre Himmelfjäll er meget børnevenligt med både brede pister og en masse aktiviteter. De brede pister sikrer, at børnene får god plads til at øve sig på skiene, mens aktiviteterne med og uden ski giver børnene variation i deres skiløb. 

På Idre Himmelfjäll tilbydes desuden skiskole, hvor alle aldre og niveauer er velkommen både i grupper og til privat undervisning. Hvis der sker noget uforklarligt på fjeldet, så er det nok snealfen Flinga, fjeldtrolden Mossa eller skovnymfen Myria, der er på spil. 

Det er et rent eventyr på skiferien til Idre Himmelfjäll!

Restaurant og familiesjov

Idre Himmelfjäll har sin egen restaurant og eventhal, der ligger lige ved siden af skiudlejningen. Det er et oplagt mødested, hvor I kan nyde et vidunderligt vintermiljø på enten den udendørs eller indendørs terrasse. Prøv én af á la carte restaurantens mange forskellige lækkerier eller bestil maden til at tage med hjem, så I slipper for at skulle lave mad og bare kan hygge. Det er også her, I kan gå på afterski samt nyde underholdning og det store familieshow med besøg fra Tomteland.

Idre Himmelfjälls aktiviteter

Idre Himmelfjäll har desuden et 84 kilometer langt langrendspor herunder med 30 kilometer oplyste spor, der tager jer rundt i det omkringliggende, smukke landskab. I kan også tage på en guidet snescootertur eller leje jeres egen snescooter og tage ud på snescooterstierne der tilsammen udgør 180 kilometer. 

I kan også opleve rensdyr og den samiske kultur i kort afstand fra Idre Himmelfjäll eller tage en tur ud i landskabet på hundeslæde.