Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7010 4343
Ski lift
Fra 200-700 m.
Piste
Fra 200-700 m.
Ski lift
Fra 200-700 m.
Piste
Fra 200-700 m.
Boligtype
Hytte
Ski information
Mini skiferie
Piste
Fra 200-700 m.
Ski lift
Fra 200-700 m.
Restaurant/bar
Restaurant
Fra 100-450 meter
Afstand til piste / lift
Mere end 500 m.
Butikker
Kiosk
200 m
Generelt
Reception

Isaberg Mountain Resort i Sverige

Velkommen til Isaberg Mountain Resort

På Isaberg Mountain Resort venter jer en herlig skiferie lige ved Sydsveriges største skianlæg. Fra hytterne har I blot 400-700 meter til liften. Området har sin egen reception, hvor I skal tjekke ind og ud.
Har I brug for hjælp til at finde den helt rigtige hytte i Isaberg? Ring gerne til os på tlf. 70104343. Vores dygtige skirådgivere sidder klar til at skræddersy jeres skiferie i Sverige.

Spise- og indkøbsmuligheder

Ved hytteområdet er der også restaurant, hvor der er rig mulighed for at nyde enten lækker morgenmad (bestilles på forhånd), god frokost og velsmagende aftensmad. Er I mere til hygge i hytten, men ikke gider at kokkere, så kan I også hente pizza med hjem. Ved Isaberg Mountain Resort ligger en lille kiosk, hvor I kan finde basale vare, men i byen Hestra, 5 km derfra ligger også et større supermarked.  

Hyggelige træhytter i smuk natur

Alle hytterne er veludstyret med de basale ting, I behøver til skiferien. Hytterne varierer i størrelse og interiør - nogle af dem er gennem årene blev renoveret, mens andre står, som deres oprindelige form. De er dog alle velholdte og de fleste hytter er endda udstyret med opvaskemaskine, så I slipper for opvasken. Læs mere om hver enkelt bolig under boliginfo.