Kan vi hjælpe?
7010 4343


Sveriges bedste og mest børnevenlige skiområde
Lindvallen byder på godt skiløb med Nordeuropas største sammenhængende børneskiområde, tropisk badeland, bowling, biograf, restauranter og McDonald's med ski-in/ski-out. Her finder I nogle af de mest populære skiboliger beliggende et sneboldkast fra de fleste familievenlige faciliteter. Læs mere

Skiferie til Lindvallen i Sverige

Tag hele familien på ski

Lindvallen i Sälen er uden sammenligning det største og mest populære skiområde i Sverige, som hvert år besøges af mange skiglade danske børnefamilier. Her finder I varieret skiløb på alle niveauer, og fantastiske skioplevelser venter for sneelskere i alle aldersgrupper. 

Lindvallen og Högfjället ligger lige ved siden af hinanden og er forbundet med slæbelifter og skibusser. Netop denne kombination giver jer mere end 40 km pister at boltre jer på. I Lindvallen og Högfjället finder I udfordringer til alle niveauer og aldre, for på de brede pister kan I nyde skønt alpint skiløb og smuk udsigt.

Stort og moderne skiområde

Når du tager på skiferie i Lindvallen/Högfjället, vil du opleve et stort og moderne skiområde med pister i alle sværhedsgrader. Hovedvægten ligger dog på de lettere grønne pister. I området Lindvallen/Högfjället, der er forbundet med træklifte, finder du hele 40 km pister som er forbundet af intet mindre end 48 lifter. 

Tilsammen har de 48 lifter en kapacitet på over 40.000 pers./time, så der er aldrig lang kø ved pisten i Lindvallen/Högfjället. 

Aktiviteter uden for pisten

Experium er Lindvallens største attraktion udenfor pisterne, og i centeret finder I alt, hvad familiens hjerter kan begære af sjov og underholdning. I det tropiske badeland kan I boltre jer på vandrutsjebanerne, på bowlingbanerne kan I finde familiens bowlingmester og i biografen kan I se de nyeste film. I finder også en spaafdeling, gode indkøbsmuligheder, hyggelige restauranter og en natklub, hvor I kan feste til den lyse morgen. 

Tag en smuk tur på hundeslæde, lav piruetter på skøjtebanen eller se en god film i biografen.

For nybegyndere og skiskole

For børn og nybegyndere byder Lindvallen og Högfjellet på grønne pister og afskærmede børneområder, som danner de perfekte rammer for de allerførste sving. Særligt fra Experiumtorget til Gustavtorget i Lindvallen findes et stort udvalg af grønne nybegynder pister og træklifte. 

Mange af pisterne i svenske Lindvallen er udstyret med snekanoner, der sørger for indbydende puddersne hele skisæsonen.  

Udfordrende skiløb på fjeldet

Når I har stået på ski et par dage og har fået føling med skiene, venter de sjovere og mere udfordrende pister, som ligger højere oppe på fjeldet, hvorfra I også kan nyde den fantastiske udsigt over fjeldet i svenske Dalarna. Her kan de erfarne skiløbere også glæde sig til sorte pister, hvor der er gode muligheder for at få fart under skiene. 

I snowparken, Pink Park, kan familiens vovehalse mærke adrenalinsuset på ca. 50 rails og hop i forskellige sværhedsgrader.

Med fly til Lindvallen (Sälen)

For nyligt åbnede Scandinavian Mountains Airport, som er beliggende ca. 20 minutter fra Lindvallen, så I kan flyve på skiferie. Scandinavian Mountains Airport giver jer en helt fantastisk mulighed for at tage afsted på en kortere skitur, weekendtur eller for at udskifte køreturen med en kort flyrejse.  

Du kan booke flybilletter direkte hos Dansk Bilferie, når du bestiller din skibolig. Vælg blot "Fly" under transport i drop-down i søgeformularen. Fra København flyves der søndag og torsdag ud og hjem. Fra Aalborg flyves der ud og hjem søndage. Det er muligt og booke transfer fra lufthavnen på bestillingssiden.

Alt er tæt på pisterne i Lindvallen, så I behøver ikke bil, mens I er på skiferie.


Tag færgen på skiferie og afkort køreturen til Lindvallen

Når du skal på skiferie til Lindvallen, kan du med fordel booke skiferie med færge og afkorte køreturen. 

Færge fra Sjælland
Bor du på Sjælland, kan du tage DFDS Seaways fra København til Oslo, og derved komme frisk og veludhvilet frem til Oslo - her fra har du kun 245 km i bil til Sälen.

Færge fra Jylland
Kommer du fra Midt- og Nordjylland, har du flere muligheder for at afkorte køreturen til Lindvallen. Fra Jylland tilbyder vi følgende færgeruter:

  • Frederikshavn - Oslo (245 km til Sälen)
  • Hirtshals - Langesund (430 km til Sälen)
  • Frederikshavn - Göteborg (468 km til Sälen)

Hos Dansk Bilferie er vi meget fleksible og ønsker at sammensætte den bedste tur for jer. Skal I ikke tur/retur med samme færge, så kan vi booke som det passer jer bedst. Ring og få den bedste løsning på 7010 4343.

Få råd og vejlening til Lindvallen

I bor altid tæt på pisten i veludstyrede hytter og skilejligheder, og der er aldrig langt til indkøbsmuligheder og aktiviteter. 

Vores skiferierådgivere har besøgt skidestinationerne i Sälen mange gange, og er selv passionerede skiløbere. Derfor kan de også hjælpe jer med at få opfyldt alle jeres skiferieønsker, så I får den bedste skioplevelse i Sverige. Hvis I har spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte en af vores erfarne skiferie rådgivere på tlf. 7010 4343.