Kan vi hjælpe?
7010 4343


Sveriges bedste og mest børnevenlige skiområde
Lindvallen byder på godt skiløb med Nordeuropas største sammenhængende børneskiområde, tropisk badeland, bowling, biograf, restauranter og McDonald's med ski-in/ski-out. Her finder I nogle af de mest populære skiboliger beliggende et sneboldkast fra de fleste familievenlige faciliteter. Læs mere

Skiferie til Lindvallen i Sverige

Tag hele familien på ski

Lindvallen i Sälen er uden sammenligning det største og mest populære skiområde i Sverige, som hvert år besøges af mange skiglade danske børnefamilier. Her finder I varieret skiløb på alle niveauer, og fantastiske skioplevelser venter for sneelskere i alle aldersgrupper. 

Lindvallen og Högfjället ligger lige ved siden af hinanden og er forbundet med slæbelifter og skibusser. Netop denne kombination giver jer mere end 40 km pister at boltre jer på. I Lindvallen og Högfjället finder I udfordringer til alle niveauer og aldre, for på de brede pister kan I nyde skønt alpint skiløb og smuk udsigt.

Stort og moderne skiområde

Når du tager på skiferie i Lindvallen/Högfjället, vil du opleve et stort og moderne skiområde med pister i alle sværhedsgrader. Hovedvægten ligger dog på de lettere grønne pister. I området Lindvallen/Högfjället, der er forbundet med træklifte, finder du hele 40 km pister som er forbundet af intet mindre end 48 lifter. 

Tilsammen har de 48 lifter en kapacitet på over 40.000 pers./time, så der er aldrig lang kø ved pisten i Lindvallen/Högfjället. 

Aktiviteter uden for pisten

Experium er Lindvallens største attraktion udenfor pisterne, og i centeret finder I alt, hvad familiens hjerter kan begære af sjov og underholdning. I det tropiske badeland kan I boltre jer på vandrutsjebanerne, på bowlingbanerne kan I finde familiens bowlingmester og i biografen kan I se de nyeste film. I finder også en spaafdeling, gode indkøbsmuligheder, hyggelige restauranter og en natklub, hvor I kan feste til den lyse morgen. 

Tag en smuk tur på hundeslæde, lav piruetter på skøjtebanen eller se en god film i biografen.

For nybegyndere og skiskole

For børn og nybegyndere byder Lindvallen og Högfjellet på grønne pister og afskærmede børneområder, som danner de perfekte rammer for de allerførste sving. Særligt fra Experiumtorget til Gustavtorget i Lindvallen findes et stort udvalg af grønne nybegynder pister og træklifte. 

Mange af pisterne i svenske Lindvallen er udstyret med snekanoner, der sørger for indbydende puddersne hele skisæsonen.  

Udfordrende skiløb på fjeldet

Når I har stået på ski et par dage og har fået føling med skiene, venter de sjovere og mere udfordrende pister, som ligger højere oppe på fjeldet, hvorfra I også kan nyde den fantastiske udsigt over fjeldet i svenske Dalarna. Her kan de erfarne skiløbere også glæde sig til sorte pister, hvor der er gode muligheder for at få fart under skiene. 

I snowparken, Pink Park, kan familiens vovehalse mærke adrenalinsuset på ca. 50 rails og hop i forskellige sværhedsgrader.

Med fly til Lindvallen

I kan komme nemt og hurtigt på skiferie med flyet, for i december 2019 åbnede lufthavnen Scandinavian Mountains Airport. Den nye lufthavn gør det endnu nemmere for en mini-skiferie eller weekend på ski i Lindvallen i Sälen. Fra lufthavnen og til Lindvallen er det muligt at booke transfer.

SAS flyver:

  • Fra København søndag og torsdag
  • Fra Ålborg søndag

Alt er tæt på pisterne i Lindvallen, så I behøver ikke bil, mens I er på skiferie.

Få råd og vejlening til Lindvallen

I bor altid tæt på pisten i veludstyrede hytter og skilejligheder, og der er aldrig langt til indkøbsmuligheder og aktiviteter. 

Vores skiferierådgivere har besøgt skidestinationerne i Sälen mange gange, og er selv passionerede skiløbere. Derfor kan de også hjælpe jer med at få opfyldt alle jeres skiferieønsker, så I får den bedste skioplevelse i Sverige. Hvis I har spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte en af vores erfarne skiferie rådgivere på tlf. 7010 4343.