Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7010 4343
Skiløb til/fra boligen/området
Ski lift
20 m
Skiskole
10 m
Skitorvet
10 m
Indkøb
1.2 km
Skiløb til/fra boligen/området
Ski lift
20 m
Skiskole
10 m
Skitorvet
10 m
Indkøb
1.2 km
Boligtype
Lejlighed
Ski information
Ski lift
20 m
Skiløb til/fra boligen/området
Skiskole
10 m
Skitorvet
10 m
Spa & Wellnessfaciliteter
Sauna
Mod gebyr
Afstand til piste / lift
Skiløb til / fra bolig
Restaurant/bar
Restaurant
50 m
Butikker
Indkøb
1.2 km
Generelt
Reception
50 m
Internet
Wifi
Parkering / vejafgift
Parkering
Begrænset antal gratis pladser, kan være mod betaling
Poolområde
Pool på stedet
75 m

Skistar Lodge Experium i Lindvallen

Én af børnefamiliernes favoritter

Skistar Lodge Experium er et hit blandt børnefamilier og det forstår vi godt! Blot et sneboldskast fra lejlighederne ligger Lindvallens største børneområde fyldt med grønne pister og gode lifter. Det er det perfekte sted for børn og nybegyndere, at tage de første sving på skiene.

Moderne lejligheder med ski-in/ski-out

På Skistar Lodge Experium finder I omkring 100 lejligheder fordelt på 4 etager. I kælderen er der skiopbevaring og direkte adgang til pisterne, legeplads og slædebakke. Lejlighederne kan rumme op til 6 personer, så de er perfekte til den mindre familier, som prioriterer suveræn placering og god standard højt. Der er fælles sauna på Skistar Lodge Experium.

Familieunderholdning i Experium

I Experium kan I bowle om kap på bowlingbanen, pjaske løs i det store badeland, nyde lækre måltider eller måske afslapning i biografen til en god film kan friste? Trænger de voksne til lidt selvforkælelse, kan de over badelandet finde et spa-center, hvor I kan nyde skønne behandlinger til de ømme muskler. Besøg saunaverdenen, hvor I kan læne jer tilbage og koble helt af fra hverdagens stress og jag.  

Nemt til Experium med oplevelser

Lejlighedskomplekset har direkte forbindelse til det store oplevelsescenter, Experium. Her finder I et hav mulige oplevelser til når skiene er klikket af efter en aktiv dag på Lindvallens bakker. Den direkte forbindelse er en kæmpe fordel for familier med børn, for I behøver ikke at pakke børnene ind i skitøj, hue og vanter, når I skal have en bid mad på en af restauranterne eller hygge med Valles Vintershow.