Kan vi hjælpe?
7010 4343


Store skioplevelser i Tandådalen/Hundfjället
Tandådalen og Hundfjället tilbyder optimale forhold for børnefamilier og nybegyndere, men I kan sagtens finde udfordrende skiløb i de store og spændende skiområder. I får nemlig adgang til hele 4 skiområder med et liftkort! Læs mere

Skiferie til Tandådalen/Hundfjället

Oplev Tandådalen og Hundfjället

Tandådalen/Hundfjället er en del af det store skiområder i Sälen, som desuden byder på Lindvallen og Högfjället. 

De fleste indkvarteringssteder i Tandådalen/Hundfjället ligger meget tæt på pisten, hvilket betyder I hurtigt kan komme på farten. Én af de store nyheder for området er den nye stolelift i Hundfjället, som erstatter de mange træklifte, der er ved de røde pister; en 8 personers stolelift med varme i sædet og vindskjold, som bringer jer til tops på under 4 minutter!

Flere skønne skiområder

Tandådalen/Hundfjället i Sverige er en del af Sälen området. Tandådalen/Hundfjället er 2 skiområder som er forbundet med transportlifte, der sikrer at I let kan bevæge jer mellem de to store skiområder. Med 60 løjper i forskellig sværhedsgrad, 38 lifte og 7 rullebånd udgør Tandådalen/Hundfjället er et ægte skiparadis for alle aldersgrupper. Lindvallen er beliggende tæt på og er forbundet med gratis skibusser.

Glæd jer til alsidigt skiløb, hvor I finder alt lige fra den stejle sorte pist "Väggen" til grønne børne- og begyndervenlige bakker. Prøv også de brede bakker, der er oplagte til perfekte carvingsving i det sneklædte svenske landskab.

Et skiparadis for børn i alle aldre

Børnene vil elske at holde skifere i Tandådalen/Hundfjället, og blandt familiens mindste er Troldeskoven et hit. Her kan børnene gå på oplevelse i troldenes verden og møde intet mindre end 450 forskellige skovtrolde. I Trollens Snöland finder I det nye legeland, hvor børnene kan lege mens de lærer. Her vækker legetøj, figurer og søde skilærere og børnepassere altid glæde – både hos børnene og deres forældre, som kan nyde lidt skiløb på egen hånd, mens børnene bliver passet.

Valles vinteruger med gratis skileje

Rejs på skiferie i uge 2-5 eller 15  og få gratis gruppeskiskole og skileje til børn under 7 år! Valles vinteruger kan bestilles hos Dansk Bilferie på telefon 7010 4343. 

For at få rabatten skal der bestilles minimum et voksen liftkort af 4 dage og opholdet skal være minimum 4 nætter med ankomst i perioden 9. januar til 1. februar eller 10. til 12. april. 

Der er skiskole til børn fra 3 år! 

Der er begrænset antal pladser, så bestil i god tid. 

Tilbuddet gælder til og med 15. oktober i kontorets åbningstid. 

Rabatten frafalder på ændringer efter kampagnens udløb og der betales herefter fuld pris.

Sjov i Sveriges største snowpark

De større børn og adrenalinelskende voksne vil også elske Tandådalen. Her kan legesyge fartelskere prøve kræfter med halfpipes og hop i en af Sveriges bedste snowparker, heriblandt Sveriges største snowpark, Tandådalen Super Park. Flere parker i Tandådalen anses for at være blandt Sveriges bedste, blandt andet den største park Tandådalen Super Park, men også Tandådalens Junior Park der er for de lidt yngre. Besøg også Big Air Arena der er en permanent hoppearena og iPark som er en rail- og boxarena.

Masser af underholdende aktiviteter

Byerne byder på gode indkøbsmuligheder, hyggelige spisesteder og stemningsfuldt afterski. I det nærliggende Lindvallen finder I aktivitetscenteret Experium med badeland fyldt med rutsjebaner og vandsjov. I aktivitetscenteret finder I også spaafdeling, bowlingcenter, biograf, restauranter, samt en natklub til natteravne. Der går gratis busser til og fra Lindvallen. 

I hele Sälen finder I masser af underholdning for hele familien. Tag eksempelvis en smuk og naturrig tur på hundeslæde, øv flotte kunstner på skøjtebanen eller få lidt varme og se en god film i biografen med hele familien.

Nemt og bekvemt på ski med fly

Fra december 2019 kan I tage flyet fra København eller Ålborg direkte til Scandinavian Mountain lufthavnen som ligger meget tæt på skiområdet.. Den nye lufthavn, Scandinavian Mountains Airport, åbner bare en kort tur med transferbus fra Hundfjället/Tandådalen. 

Billetter med fly og transfer kan nemt bookes hos SAS.  Vi har samlet information om fly og trasfer, hvis I vil flyve på skiferie her. Flyet giver mange nye muligheder og fra Købehavn er der afgange både søndag og torsdage, hvilket betyder I kan rejse søndag-torsdag, torsdag-søndag eller en hel uge søndag-søndag.