Kan vi hjælpe?
7010 4343

Skiferie i Tjekkiet - Gode priser og suverænt familieområde

Et rigtigt godt land til skiferie er det næsten uopdagede Tjekkiet. Pisterne egner sig perfekt til familier eller til en tur med vennerne, der endnu ikke er ekspert-skiløbere. Billige priser og god køreafstand fra Danmark gør Tjekkiet til en oplagt skidestination.

Skiferie i Tjekkiet - Gode priser og suverænt familieområde
Et rigtigt godt land til skiferie er det næsten uopdagede Tjekkiet. Pisterne egner sig perfekt til familier eller til en tur med vennerne, der endnu ikke er ekspert-skiløbere. Billige priser og god køreafstand fra Danmark gør Tjekkiet til en oplagt skidestination. Læs mere
Mest populære skiområder i Tjekkiet (1)
Spindleruv Mlyn
Spindleruv Mlyn i Tjekkiet er en ski-perle som kun de færreste kender til. Du får...
Spindleruv Mlyn i Tjekkiet er en ski-perle som kun de færreste kender til. Du får her et udvalg af både blå, røde og sorte pister. Området...
Spindleruv Mlyn i Tjekkiet er en ski-perle som kun de færreste kender til. Du får her et udvalg af både blå, røde og sorte pister. Området ligger i god køreafstand fra Danmark og så er det meget billigere i Tjekkiet.
Se området

Skiferie og skirejser i Tjekkiet

Skiferie i Tjekkiet

skiferie i Tjekkiet finder I skiløb for alle niveauer, men særligt børnefamilier og skibegyndere vil elske Tjekkiet, som også byder på meget andet end skiløb. Super nedfarter, funparker, masser af langrendsspor og meget mere ligger bare og venter på dig og din familie. Skiløbet her ligger på mange niveauer og priserne er virkelig billige! 

Hos Dansk Bilferie tilbyder vi et godt udvalg af skiboliger i Tjekkiets bedste skiområder. Find din favoritbolig her på siden, eller få hjælp og vejledning fra en af vores erfarne skieksperter på 7010 4343.

Tjekkiets bedste skiområder

Dansk Bilferie har de bedste skiområder til dig i Tjekkiet. Dem kan du læse lidt mere om her, og finde ud af om dette land kan imødekomme jeres ønsker til den perfekte skiferie. 

Spindleruv Mlyn er Tjekkiets absolut bedste skiområde, og det er desuden det største skiområde i Tjekkiet. Spindleruv Mlyn består af to skiområder, som er særligt velegnet til begyndere og de som kun har prøvet at stå på ski et par gange. Her får du omkring 25 km pister fordelt på lange pister, en masse snekanoner og et godt liftsystem.

Tjekkiet - skiløb for alle

De tjekkiske bjerge byder på masser af sjovt og spændende skiløb til alle niveauer. Her er der både pister til de erfarne vovehalse og til de nysgerrige nybegyndere, der søger rolige bakker og trygge omgivelser. 

De fleste skiområder i Tjekkiet udvikler sig stadig år for år, og der vil ofte være nye lifter, sneparker eller aktiviteter at finde, som ikke var der året forinden. Tjekkiet er bestemt et land, der er værd at holde øje med, når det kommer til skiområdernes spændende udvikling.

Gode muligheder for langrend

Tjekkiet er på mange måder et uberørt skiområde, og deres langrendsområder går gennem uberørt natur og er ret enestående. Det giver jer mulighed for at nyde betagende udsigter over et smukt landskab. 

Skal I prøve noget andet end ski, så er mulighederne mange. Skøjter og kaneture er blot et par af de mange muligheder. Glæd jer til kulinariske oplevelser, lækre specialøl og fantastisk gæstfrihed, når I drager på skiferie i Tjekkiet. Der venter jer gode minder og mange timers hygge.  

Familievenlig skiferie i Tjekkiet

I Tjekkiet finder du mange gode og veludviklede børneområder, hvor de mindste medlemmer i familien kan lære skiene og teknikken at kende helt fra bunden i trygge og rolige områder. Netop derfor er Tjekkiet også en særlig populær skidestination blandt børnefamilier. Skilærerne står klar til at hjælpe jer med gode råd til at lære at stå på ski og med tips til de bedste teknikker. Hvad enten I har stået på ski før eller I er helt nybegyndere, så er skiskolen suveræn, da skilærerne kender pisterne og sørger for at I får den bedste skiferie i Tjekkiet.