Kan vi hjælpe?
7010 4343

Skiløb og hygge for hele familien

Tyskland er også indbydende til skiferie. Der er mange forskellige hyggelige skiområder, som kan krydsers med spa, billig mad og restaurantbesøg. Landet er med sin korte afstand en perfekt skidestination for hele familien. Velkommen til skidestinationen Tyskland.

Skiløb og hygge for hele familien
Tyskland er også indbydende til skiferie. Der er mange forskellige hyggelige skiområder, som kan krydsers med spa, billig mad og restaurantbesøg. Landet er med sin korte afstand en perfekt skidestination for hele familien. Velkommen til skidestinationen Tyskland. Læs mere
Mest populære skiområder i Tyskland (3)
Berchtesgaden
I Sydtyskland ligger Bayern, hvor I finder det børnevenlige skiområde Berchtesgaden. Her er mulighed for...
I Sydtyskland ligger Bayern, hvor I finder det børnevenlige skiområde Berchtesgaden. Her er mulighed for både alpin skiløb og langrendsløb. Det...
I Sydtyskland ligger Bayern, hvor I finder det børnevenlige skiområde Berchtesgaden. Her er mulighed for både alpin skiløb og langrendsløb. Det indbyder børn og nybegyndere. Området består af 6 områder.
Se området
Winterberg-Willingen
Winterberg er et dejligt skiområde i Tyskland, kun 5 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse....
Winterberg er et dejligt skiområde i Tyskland, kun 5 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse. Den perfekte destination til børnefamilien eller...
Winterberg er et dejligt skiområde i Tyskland, kun 5 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse. Den perfekte destination til børnefamilien eller den gode skiløber. Der er blå, røde og sorte pister, så pister for alle. Velkommen til jere...
Se området
Harzen
Der er ikke mere end godt 4 timer i bil fra grænsen til det fantastisk...
Der er ikke mere end godt 4 timer i bil fra grænsen til det fantastisk smukke naturområde i Harzen. Området er umådeligt populært om sommeren og...
Der er ikke mere end godt 4 timer i bil fra grænsen til det fantastisk smukke naturområde i Harzen. Området er umådeligt populært om sommeren og gemmer nogle skønne skiområder, som er ideelle for familier og nybegyndere.
Se området

Kort køreafstand, skønne skiområder i Tyskland

Alt om skiferie i Tyskland

Tysklands skisportsteder har den perfekte størrelse for familieskiløb. Alle de forskellige skiområder er mindre, hvilket gør dem til dejlige overskuelige og dermed også mulighed for at afprøve flere forskellige områder. Mulighederne er mange og ud over den skønne hvide sne, byder landet på mange andre spændende oplevelser både til hovedet og til ganen. Priserne er rimelige og hvad er bedre end en stor dejlig wienersnitzel efter en dag på ski. 

Lad den næste skiferie går til Tyskland, bestil her hos Dansk Bilferie, vores rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe på 70104343. 

De mest populære skiområder i Tyskland

Dansk Bilferie tilbyder på flere forskellige skiområder i Tyskland.

Berchtesgaden er en skøn destination, perfekt for familier. Her er niveauer for enhver smag og i kort afstand til andre skiområder, hvis der er mere overskud til skiløb den dag. Der kører ofte skibusser fra den ene destination til den anden. 

Winterberg ligger kun 5 timers kørsel fra Puttgarten og er med sine knap 28 km pister et skønt skiområde for familien. Der er også mulighed for langrend i området.

Langrend i hyggelige Tyskland

Der er rig mulighed også for at komme på langrend i Tyskland. I Berchtesgaden finder i ca. 100 km. løjper og i Winterberg ca. 97 km. Forestil jer en solskinsdag med langrendsskiene på i den knitrende sne.

Sauerkreut og julemarkeder

Tyskland er godt skiløb, gode priser og spændende udflugtsmål. Men omkring juletid er der en væld af julemarkeder, som bestemt er et besøg værd. En hyggelig familieudflugt, hvor der er smukke juleting, lækre specialiteter og mulighed for at forkæle dem derhjemme med en lille gave. 

Nyd en traditionel pølse med sauerkraut eller hvad med et glas dampende flühwein? Prost - og rigtig god ferie.

Kort distance fra Danmark

Tyskland er det perfekte udgangspunkt for en skiferie med hele familien. Der er kort afstand fra Danmark, hvilket gør Tyskland endnu mere attraktiv, hvis det bare er en kortere skiferie, som I søger efter. Tysklands skiområder byder på et varieret skiløb med alle farver pister i mindre områder, så der er nok at udforske.

Børnevenligt skiløb

Alle skidestinationerne i Tyskland er meget børnevenlige, så alle aldre kan være med. De forskellige steder byder stort set alle på skiskoler, hvor familiens yngste kan lære at stå på ski i gode og trygge omgivelser. Der er også skiskoler for de voksne, som skal lære fra start eller for dem, som skal have pudset teknikken af.