Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Find standpladser i alle størrelser og standarder, med udsigt, sol eller skygge i bl.a. Kroatien, Italien, Frankrig, Spanien, Holland og Ungarn

Tag på camping med egen campingvogn eller telt og nyd den totale frihed, campinglivet giver jer

Dansk Bilferie tilbyder nu også standpladser på et stort udvalg af top-campingpladser i Europa. Det har aldrig været nemmere at tage på campingferie med din egen campingvogn, camp-let, telt eller autocamper. Hægt din campingvogn eller camp-let på bilen, læg telt og soveposer i bagagerummet eller klargør autocamperen til afgang og kør afsted! Dansk Bilferie tilbyder en perfekt standplads på den campingplads, der passer til netop jeres behov. Find en standplads med plads nok til din indkvartering, masser af sol eller dejlig skygge, en smuk udsigt, elektricitet, vandtap, privatliv eller åben kontakt med naboerne. Med vores store erfaring kan vi altid guide dig, og takket være vores kæmpe sortiment og mange års gode kontakter til de bedste campingpladser, kan vi arrangere de allerbedste standpladser til dig og din vogn eller telt. 

Gå på opdagelse blandt de campingpladser, vi tilbyder standpladser på, og find lige dén plads, der passer til jeres behov. Tøv ikke med at kontakte os via kontaktformularen eller ring til os på 7010 4343, hvis du har spørgsmål eller blot brug for et godt råd.

Standpladser i Italien

Se alle de campingpladser i Italien, hvor vi tilbyder standpladser. Find bl.a. standpladser på fantastiske campingpladser ved Adriaterhavet, Gardasøen og i Toscana.

Standpladser i Kroatien

I Kroatien finder du nogle af de smukkeste standpladser på helt igennem fantastiske campingpladser. Find bl.a. standpladser på populære campingpladser i Istrien og Dalmatien.

Standpladser i Frankrig

De franske campingpladser er kendt for at være de hyggeligste i Europa, til trods for de enorme arealer og vandlande. Standpladserne i Frankrig er kendetegnet ved at være ekstra rummelige og dejligt skyggefulde.

Standpladser i Holland

Holland byder på nogle helt fantastiske campingpladser og ferieparker. Her kan I virkelig nyde godt af mange ting som smuk natur, indendørs og udendørs vandland og fabelagtige legepladser, og så er der ovenikøbet ikke ulideligt langt at køre dertil.

Standpladser i Spanien

I Spanien finder du nogle af de lækreste standpladser, hvor flere af dem vitterligt ligger stranden. Gå på opdagelse blandt campingpladser med standpladser i bl.a. Costa Brava og Costa Dorada.

Standpladser i Ungarn

Ungarn er et fantastisk campingland; det er billigt, rimelig tæt på Danmark, smukt, frodigt og har et behageligt klima. Besøg fx Camping Füred ved Balatonsøen og parkér vognen eller teltet på en stor, frodig standplads.

Hvorfor vælge en standplads på en campingplads i Sydeuropa?

At tage på ferie med egen campingvogn, telt eller autocamper er den ultimative frihed, hvor I har hele baduljen med jer undervejs. I bestemmer helt selv tempoet, destinationen, stop undervejs osv. - uanset om I rejser med campingvogn, autocamper eller telt, med familie, venner eller som par, er kør-selv-ferie i Europa bare ideelt til sommerferien.

Pak alt jeres yndlingsudstyr, cykler, løbehjul, solsenge m.m. og nyd naturen, hinanden og varmen med en standplads på en fantastisk campingplads i Sydeuropa.