Kan vi hjælpe?
7010 4343

25 års erfaring med kør-selv ferie

Familiære værdier og fokus på kvalitet

Passion og begejstring gennem 25 år

Dansk Bilferie blev stiftet i 1994 af brødrene Bent og Dan, samt deres hustruer Jannie og Susanne. Dansk Bilferie blev skabt ud fra en personlig interesse for camping og kør-selv ferie sammen med familien. Begge familier startede med at tage på campingferie med børnene i det sydlige Europa for mange år siden og blev straks begejstret for den afslappede stemning, det frie liv og de mange faciliteter og aktiviteter på campingpladserne, som skabte de perfekte rammer for en sjov og aktiv familieferie.

For Jannie, Bent, Susanne, Dan og alle børnene var camping den helt perfekte familieferie og med den entusiasme i hånden, besluttede de i 1994 at introducere konceptet i Danmark gennem kør-selv rejsebureauet Dansk Bilferie.

Dansk Bilferie har i dag udviklet sig til én af Danmarks største udbydere af luksuscamping i Sydeuropa og tilbyder i dag Danmarks største og bredeste udvalg af mobilhomes, bungalowtelte, lodgetelte og campingvogne på intet mindre end 800 af Europas allerbedste campingpladser!

Nye produkter på programmet

Dansk Bilferie har gennem årene udvidet produktsortimentet og kan i dag også tilbyde traditionel ferieboligformidling; primært i Sydeuropa, samt skiferie til Østrig, Norge og Sverige. Skiferie kom på programmet i 2007, og Dansk Bilferie har siden udviklet sig til at være den største danske udbyder af skirejser til Norge og Sverige.

Udvikling og vækst - tro mod konceptet

Til trods for den kraftige vækst og udvikling som Dansk Bilferie har oplevet gennem de sidste 25 år, har vi bevaret de familiære værdier og fokus på kvalitets kør-selv rejser for børnefamilier. Dansk Bilferie har i dag ca. 35 ansatte, som alle har adopteret den passion og begejstring for produkterne, som har kendetegnet Dansk Bilferie helt fra starten.

Nye tider – samme service

Antallet af glade danske børnefamilier, som rejser på ferie med Dansk Bilferie stiger og stiger hvert år, hvilket vi er både glade og taknemmelige for. Selvom meget salg og kommunikation er flyttet fra telefonen til computeren de senere år, holder vi fortsat fast i at yde en både personlig og professionel service.  Så uanset om du ringer eller booker din ferie online på hjemmesiden, kan du forvente at blive mødt af en passioneret ferierådgiver med stort kendskab til produktet og en lyst til at give dig og din familie den bedste og sjoveste ferie.

Sikkerhed ved bestilling

Dansk Bilferie er blandt de kun 3,8% af de regnskabspligtige selskaber i Danmark, der er kommet igennem nåleøjet til at modtage AAA (udtales trippel A) kreditvurderingen. AAA® ratingen gives til virksomheder med en meget solid økonomi og særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser, så man kan virkelig være stolt, hvis ens virksomhed er blevet kåret.