Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Alle de bedste ferieboliger i Frankrig

Hvis du også kan lide sol, sommer, strand og vand, krydret med fransk natur og kultur, samt det franske køkkens lækre specialiteter og udsøgte vine - så er en feriebolig i Frankrig med garanti et godt valg til dig og din families næste sommerferieoplevelse!

Alle de bedste ferieboliger i Frankrig
Hvis du også kan lide sol, sommer, strand og vand, krydret med fransk natur og kultur, samt det franske køkkens lækre specialiteter og udsøgte vine - så er en feriebolig i Frankrig med garanti et godt valg til dig og din families næste sommerferieoplevelse! Læs mere

Ferieboliger i Frankrig

Læs mere om ferieparker i Frankrig her..

Frankrig tiltrækker hvert år hundrede tusindvis af sommergæster - og det er til at forstå med det milde klima og fantastiske natur; de bredde vidder med vinmarker så langt øjet rækker, bjerge, floder og oldgamle vingårde. Dansk Bilferie tilbyder ferieboliger overalt i Frankrig, så hvad enten I er til daseferie med strand og afslapning ved poolen, store flotte naturoplevelser eller kultur, så har vi en ferie som passer til dig og din families ønsker.

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 70 10 43 43.

Hvorfor feriebolig i Frankrig?

Frankrig har i mange år ligget i top på listen over danskernes foretrukne feriedestination. Se her hvorfor!

  • Enestående natur og mange seværdigheder
  • Varmt og behageligt klima fra forår til sensommeren
  • Stort udvalg af ferieboliger i hele Frankrig
  • Dejlige strande og lækkert rent badevand

Ferieboliger i Frankrigs skønneste regioner

Côte d'Azur i Sydfrankrig ligger ud til Middelhavet og strækker sig fra den italienske grænse til byen Marseille. I alt 250 kilometer strand og klipper, som er lovpriste for deres skønhed. Over det azurblå Middelhav rejser bjergene sig, hvilket giver et fortryllende sceneri. Så er du til skøn natur, strand og vand, er en feriebolig i Côte d'Azur et godt valg.

Provence taler til fantasien med sine forblæste højdedrag, dybe slugter, smukke lavendelmarker og gyldne strande. Provence byder på spændende aktiviteter og faciliteter, god mad og vin og kulturelle oplevelser. Nyd solen, slap af ved poolen, udforsk franske byer og slotte og tag på opdagelse i den fantastiske natur. 

Andre fantastiske regioner

Languedoc har masser at byde på. Middelalderborge, badestrande til den helt store guldmedalje, bjerge, floder, shopping og naturoplevelser venter på at blive udforsket fra en af vores mange ferieboliger i Languedoc-Roussillion! 

Normandiet byder på et forunderligt kystlandskab, som er en blanding af blide enge og rå klipper, der munder ud i fine sandstrande eller slutter abrupt i det krystalklare hav. Besøg de klassiske badebyer Deauville, Trouville og Cabourg og smag på lokale delikatesser som frisk fisk og skaldyr, camembert og cider, eller tag en afslappende lur ved poolen.

Gyldne strande og blågrønt hav så langt øjet rækker

Frankrigs strande, og særligt Sydfrankrigs, er vel nok nogen af de bedste der findes i Europa. Især kysterne ved Côte d'Azur og Languedoc er lovpriste for de brede, smukke og rene strande. Her er vandet lækkert blågrønt og rent så det er en sand fornøjelse. På de fleste strande er der kvalificerede livreddere hver 50. meter, så der er altid tjek på sikkerheden.

Frankrigs fortryllende natur

Naturen i Frankrig er enestående. Med knejsende bjerge, dybe floder, mange kilometers kystlinje, frodige planter og grønne sletter, er der nok at gå på opdagelse i for den naturelskende. Er du mere til afslapning og strand, er der også rig mulighed for det. Det kan også anbefales at besøge en af de oldgamle, charmerende vingårde, eksempelvis i Provence.

Lidt om Frankrigs historie

Frankrigs historie går helt tilbage til stenalderen, da fund kan spores over 400.000 år tilbage. Regioner som Dordogne er rig på forhistoriske huler, som enten blev benyttet til beboelse eller som templer med primitive malerier af dyr og jægere. Omkring år 1.000 e.Kr. begyndte den keltiske folkegruppe gallerne at befolke området, som efterfølgende blev kendt som Gallien. Det var den romerske kejser Julius Cæsar som gjorden en ende på Gallien, da det kom under det romerske herredømme i mange hundrede år. Efter romerigets fald i 476 e.Kr. blev Frankrig opdelt i mange små stammer. Nu fulgte en hård tid hvor Frankrig blev invaderet af vikinger, og 100-års krigen mod England begyndte. Det var først i det 17.- 18. århundrede at Frankrig begyndte at vende kurven. Nu som en stor kolonimagt med mange nyerobrede territorier. Men mod slutningen af det 18. århundrede startede den franske revolution, som endte med en ny leder for et genforenet Frankrig, nemlig Napoleon.

Frankrigs udsøgte køkken

Frankrig er berømt i hele verden for sit udsøgte køkken. Frankrigs køkken er meget varieret og traditionelt har hver region i Frankrig haft sit eget karakteristiske køkken: I nordvest med smør, créme fraiche og æbler. Olivenolie, krydderurter og tomater anvendes i Provence, og i sydvest er man glad for andefedt, foie gras og karl-johan svampe. Til sidst er man i det nordøstlige Frankrig inspireret af det tyske køkken og benytter fedt, pølser, øl og sauerkraut i opskrifterne. I dag ses de geografiske forskelle i madlavningen dog ikke så tydeligt. Vin og ost er ligeledes to meget vigtige ingredienser i det franske køkken og noget af det, vi ofte forbinder med fransk mad.

Det milde klima

Da Frankrig er et stort land, vil du opleve store forskelle i vejr og klima alt efter, hvor i landet du befinder dig. I det sydlige Frankrig vil du opleve temperaturer på omkring 26-31 grader i sommerperioden, mens temperaturen i forårs-og efterårsperioden ligger på 16-26 grader. Uanset hvilke præferencer I har mht. varme og vejr, kan I finde det i Frankrig.