Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste ferieparker og ferieboliger i Bretagne
Bretagne er en af Frankrigs mest charmerende regioner. Her finder du milde badestrande og utallige, smukke, forhistoriske mindesmærker, samt vilde, dramatiske klippekyster. Bretagne har også en spændende kultur og deres helt eget bretonske sprog. Den lange kystlinje byder også op til spændende gastronomiske oplevelser. Læs mere

Ferieparker i Bretagne

Læs mere om Bretagne her..

Læs mere om Bretagne
Bretagne er en fantastisk feriedestination for både børnefamilier og par. Her kan du bade ved de mange dejlige strande, spise udsøgt nordfransk mad, nyde de mange smukke seværdigheder og den fascinerende natur og meget andet. Bretagne har spændende oplevelser for enhver.

Bestil din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores dygtige ferierådgivere på tlf. 7010 4343, og få gode råd til at finde den feriebolig som matcher dine behov og ønsker.

Hvorfor feriebolig i Bretagne?

Bretagne er en dejlig feriedestination i Frankrig og det er der bestemt flere gode grunde til, vi har listet nogen af dem op her:

  • Lange dejlige badestrande
  • Skønne madoplevelser
  • Flere historiske monumenter og spændende seværdigheder
  • Ferieparker af høj kvalitet og med gode faciliteter
  • Smukke landskaber

Populære ferieparker i Bretagne

Feriepark Domaine des Roches Jaunes er en dejlig og fredelig feriepark beliggende i Morlaix bugten. Ferieparken ligger lige ned til en børnevenlig badestrand, og har mange skønne faciliteter, såsom indendørs pool og motionscenter. 

Feriepark Domaine des Ormes er en luksuriøs feriepark som ligger i smukke landskaber omgivet af søer, skove og enge, hvor der er rig mulighed for at tage på spændende udflugter. Ferieparken har desuden en sjov aquapark, golfbane og meget mere.

Spændende byer og smukke øer

Saint-Malo er en hyggelig by der ligger helt ud til Bretagnes kystlinje. Her kan du opleve tidevandet skifte med drastisk fart. Byen er desuden en meget historisk by, så gå en tur gennem de travle gader og sug atmosfæren og historien til dig eller besøg den smukke havn fyldt med sejlbåde og store yachter.

Brest har en af Frankrigs smukkeste naturlige havne, hvor der konstant er fuld af liv og travlhed. I Brest finder du også den fantastiske Pot de l'lroise bro og mange spændende slotsmuseer og smuk arkitektur.

Øhop er en unik mulighed for at besøge nogle af Bretagnes mange øer, hvor du kan opleve en afstressende stilhed og storslået natur. Brehat er en af Bretagnes smukkeste øer, og består egentlig af to bilfrie øer, som er forbundet med en bro ved lavvande. Det er let at kommer hertil med en båd som går hvert 10. minut fra Pointe de l'Arcouest. Besøg også Frankrigs vestligste punkt Pointe de Pern, som ligger på øen Ouessant 30 km ud for Le Conquet kysten. Denne ø er blandt andet kendt for sine mange smukke fyrtåne, den unikke natur og det rige dyreliv.

Gastronomi og vejr

Maden
Bretagne har mange spændende lokale specialiteter, særligt er fisk og skalddyr meget populært i området på grund af regionens lange kystlinje. Prøv en af deres store fiskeplatter hvor du får mulighed for at smage alt det havet ud for Bretagne har at byde på. Derudover er Bretagne også kendt for deres udsøgte pandekager og lækre kager.

Klima
Bretagne har et yderst behageligt klima, som gør det let og rart at tage på udflugter og opdagelse. Om sommeren bliver det sjældent alt for varmt, og om vinteren bliver det ikke særlig koldt. Til gengæld er der masser af vind og vejret kan variere meget, selv på en enkelt dag. Så vær forberedt på lidt af hvert.