Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste ferieparker og ferieboliger i Dordogne
Dordogne er en fantastisk smuk region i det sydvestlige Frankrig. Her er der lagt op til en ferie med fokus på smukke landskaber, betagende slotte, historiske middelalder landsbyer og forhistoriske grotter. I Dordogne er der rigelig underholdning og interessante udflugtsmuligheder for alle familiens medlemmer. Læs mere

Ferieparker i Dordogne

Læs mere om Dordogne

Ferie i Dordogne
Den smukke franske region Dordogne har et væld af muligheder og aktiviteter for hele familien. Besøg nogle af Frankrigs mest berømte seværdigheder såsom Lascaux grotterne, Marqueyssac haverne, Sarlat og fantastiske slotte. Her kommer I med garanti ikke til at kede jer.

Book din feriebolig i Dordogne online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få råd og vejledning til at finde den rette feriebolig som matcher dine ønsker og behov.

Hvorfor feriebolig i Dordogne?

Dordogne er en meget populær feriedestination i Frankrig, og det er der flere gode grunde til. Vi har listet et par af dem op her.

  • Mange smukke slotte
  • Flere berømte seværdigheder
  • Hyggelige byer
  • Vidunderlige landskaber
  • Spændende attraktioner

Populære ferieboliger i Dordogne

Feriepark Domaine du Moulin des Sandaux ligger på et smukt gods lige ned til en dejlig bæk. Her får du en børnevenlig feriepark i pragtfulde omgivelser. Ferieparken byder på en skøn swimmingpool, wellnessrum, sauna og meget mere. Feriepark Domaine du Moulin des Sandaux har desuden en dejlig restaurant og et rigt aktivitetesprogram. 

Feriepark Le Lac Bleu ligger smukt i hjertet af Dordogne, og er det ideelle udgangspunkt for en ferie i denne franske region. Ferieparken har en skøn swimmingpool med seperat børnebassin og en solterrasse, en sportsplads og en god legeplads. Ferieparken ligger i et fantastisk område fyldt med udflugtsmuligheder som hele familien vil elske. 

Nogle af områdets dejligste byer

Aubeterre sur Dronne er blandt de smukkeste byer i Frankrig. Byen er bygget op langs bjergskråningerne over Dronne floden og er smuk og hyggelig at vandre rundt i. Sørg for at slå et smut forbi byens underjordiske kirke, som er hugget ud i klipperne.

Perigueux er Dordognes hovedby, og er en meget gammel by. Byen har utallige historiske seværdigheder og en skøn atmosfære. Her kan du opleve monumenter fra middelalderen og renæssancen, og de vigtigste seværdigheder kan ses ved en hyggelig gåtur gennem byen.

Les Eyzies har omkring en million besøgende om året, i en by med kun 900 indbyggere, kommer den hurtigt til at virke meget travl og fyldt, men trods det, er den bestemt et besøg værd. Les Eyzies ligger i hjertet af en masse spændende grotter og forhistoriske tegninger, heriblandt nogen af de smukkeste i Europa.

Rocamadour er en lille landsby, som er et yndet turistmål for rigtig mange mennesker. Det er blandt andet en vigtig pilgrimsdestination, men også fordi den ligger i smukke og dramatiske omgivelser, og har mange spændende seværdigheder og en hyggelig atmosfære.

Dorgognes grotter og haver

Spændende grotter
Dordogne regionen har flere hundrede grotter, mange af dem er åbne for besøgende, og det er en stor oplevelse at komme under jorden og se de smukke formationer. Nogle kan du besøge til fods og andre kan du sejle ind i med en båd gennem vandet. Besøg Gouffre De Padirac nær landsbyen Padirac. Du skal 75 meter ned for at komme til grottens gangsystemer, herfra tager du en båd gennem fantastiske stenformationer og krystalklart vand. Grotte Du Grand Roc er endnu en storslået naturlig grotte fundet halvvejs oppe ad en klippe over Vezere floden. Dette er en meget stor og fantastisk smuk grotte.

Romantiske haver
Er du mere til grønne og frodige områder, så har Dordogne også her meget at byde på. Området har især mange fantastiske haver, hvoraf Marqueyssac er den mest berømte. Marqueyssac haverne er utrolig smukke, bygget op af grønne klippede buske og dejlige stier med rosmarin og santolina. Haverne har også et mere vildt område med storslåede udsigter over den nærvedliggende flod. Besøg også den smukke Les Jardins d'Eryignac eller Les Jardins de l'Albarede som har en swimmingpool og enestående udsigter.