Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle de bedste ferieparker i Provence
Provence er et særligt skønt område i Sydfrankrig, hvor solen skinner nærmest året rundt. Provence er rigt på spændende kulturelle oplevelser og seværdigheder, her er mange aktivitetsmuligheder, et fantastisk smukt landskab og god mad og vin. Slap af ved poolen i en af vores skønne ferieparker, besøg franske byer og slotte eller tag på opdagelse i den smukke natur. Læs mere

Ferieparker i Provence

Læs mere om Provence

Vi kender Provence!
Med sit fascinerende landskab med smukke lilla lavendemarker, solvarme strande, knejsende bjerge og brede vidder, er Provence en lille sydfransk perle. Dansk Bilferie har et stort udvalg af forskelige ferieboliger i Provence, så der er noget for enhver smag. Hvad enten I er til ren badeferie, aktiv ferie i naturen eller en ferie med masser af kulturelle input, kan I finde det i Provence.

Find og book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343, og få hjælp til at finde den helt rigtige feriebolig for dig og din familie.

Hvorfor feriebolig i Provence?

Der er masser af grunde til at Provence er så populær en rejsedestination for danske børnefamilier. Se blot et par af dem her:

  • Varmt vejr året rundt
  • Spændende kulturelle seværdigheder
  • Fantastisk natur
  • Udsøgt mad og vin
  • Spændende aktiviteter og gode faciliteter

De mest populære ferieparker i Provence

Fakta om Provence
Provence ligger i det sydøstlige Frankrig og omkranses af Rhone, Alperne og Middelhavet. Det bjergrige landskab gennemstrømmes af floden Durance. Aix-en-Provence er hovedbyen i Provence og har omkring 130.000 indbyggere. Provence er kendt for sin mad, vin, parfume og den vilde natur, som har tiltrukket mange billedkunstnere i tidens løb.

Feriepark Les Clos des Oliviers er en rigtig familiepark, der består af 120 sammenkædede provencevillaer. Poolen inkluderer et stort vandland på 900 m² med både rutsjebane og vandfald. 

Feriepark Provence Country Club ligger i et fantastisk område med oliventræer, lavendel-og solsikkemarker og vingårde. Lejlighederne er bygget i typisk provencalsk stil, og der er smuk udsigt til nationalparken Luberon. 

Smukke byer og spændende seværdigheder

Nimes er en af de mest berømte romerske levn er den fantastiske bro Pont du Gard, templet Maison Carrée og amfiteateret, hvor der i den dag i dag blandt andet afholdes koncerter. 

Grasse kaldes parfumebyen og ligger ca. 20 km fra Cannes. Byen ligger i 330 meters højde, omgivet af blomstermarker og bjerge med udsigt over Middelhavet. I den gamle bydel kommer middelalderen tæt på med sine snævre passager og smalle, mørke tunneler.

Cannes er en mondæn by hvor livet kan nydes på de mange caféer og restauranter, eller ved at slentre gennem den gamle bydel. Nyd solen på de smukke strande og bliv afkølet med en dukkert i det dejlige blågrønne vand.

Du behøver dog ikke at tage til de større byer som Nimes, Arles og Cannes for at opleve noget. Overalt i området findes mindre byer, hvor resterne stadig står af de gamle bymure, og de gamle slotte og borge er velbevarede. De mindre byer der er præget af historien er hyggelige, og der hersker en helt speciel atmosfære man ikke kan andet end at nyde på en solrig dag. 

Smag på Provence

Mad, drikke og kultur
Både vin og mad er i en klasse for sig i det sydfranske. Mange kendte retter kommer fra de provencalske køkken, som eksempelvis Bouillabaisse og Ratatouille. Salade Nicoise og Aioli er også noget mange vil nikke genkendende til. Nyder I at drikke vin til maden er denne feriedestination et rent paradis! Her findes der vin i massevis og i alle kvaliteter og prisklasser. Her er kort sagt noget for enhver smag og det er muligt at købe en god flaske vin for rimelige penge. Det kan klart anbefales at besøge nogle af de mange vingårde og olivenlunde i området som ofte tilbyder både rundvisninger og ikke mindst smagsprøver på lækkerierne.

Vejr og klima
Provence har et subtropisk klima og i sommermånederne ligger temperaturerne omkring 26-31 grader, mens de i forår -og efterårsperioden ligger på omring 16-26 grader. I det frodige klima dyrkes der både figner, mandler, oliven og vin.