Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Hold ferie i en ferielejlighed med et hav af muligheder!

Hold ferie i en ferielejlighed og få en skøn oplevelse for hele familien; kom helt tæt på de mest populære feriedestinationer i Sydeuropa, hvor du samtidig kan holde en privat og afslappende ferie i jeres helt egen ferielejlighed. Læs mere

Ferielejligheder i Sydeuropa

En herlig ferieoplevelse for hele familien

Dansk Bilferies store udvalg af ferielejligheder gør det nemt at finde den helt ideelle ferielejlighed for netop dig og din families ferie; vi kan tilbyde alt lige fra små ferielejligheder, smukt beliggende i herlige naturområder, der egner sig fortrinligt til en ferie for et par, der søger ro og afslapning, til større ferielejligheder i komplekser, der kan bruges hvis flere familier eller venner rejser sammen.

Mange ferielejligheder byder på et fælles poolkompleks, sportsfaciliteter og andre aktiviteter, mens andre er mere isolerede og byder først og fremmest på fred, ro og afslapning. Se hele det store udvalg af ferielejligheder på vores hjemmeside, hvor det er nemt og bekvemt at danne sig et overblik over priser samt bestille når I finder den helt rigtige ferielejlighed.

Ferielejlighed i Italien, Frankrig, Kroatien og Spanien

De mest populære feriedestinationer i Sydeuropa, har længe været det børnevenlige Italien, kulturrige Frankrig, spændende Kroatien og det livlige Spanien, hvorfor Dansk Bilferie kan tilbyde et særligt stort udvalg af herlige ferielejligheder i forskellige prislejer og størrelser i alle disse lande. I Italien finder i nogle af de bedste ferielejligheder ved Gardasøen, Adriaterhavet eller det naturskønne Toscana.

Spanien kan ligeledes byde på herlig, eksotisk mad, vidunderlige sandstrande samt en livlig stemning og atmosfære. De sublime strande venter på ferie i en ferielejlighed i Costa Brava eller en ferielejlighed i Costa Dorada. Vil man opleve Gaudis eventyrlige arkitektur, så kan Dansk Bilferie også tilbyde et udvalg af ferielejligheder i den spændende storby Barcelona.

Frankrig & Kroatien

Frankrig
I Frankrig tilbyder vi et meget stort udvalg af ferieboliger i underskønne Provence, smukke Languedoc og ved de gyldne sandstrande og trendy byer der kendetegner livlige Côte D´Azur. Også det historisk meget interessante Normandiet, Napoleons Korsika samt lysenes by Paris er steder vi udbyder ferielejligheder. Vil du opleve og udforske det autentiske Frankrig kan vi anbefale en ferielejlighed i områder som Bretagne, Jura, Vendée og de franske alper - områder der byder på et rigt kulturliv og herlig gastronomi. Du finder det hele i vores store udbud af ferielejligheder i Frankrig ved at klikke her.

Kroatien
Kroatien har gennem de seneste år fået en opblomstring og fremstår nu som et herligt feriemål, der fortsat gennemgår en rivende udvikling. Her finder man krystalklart vand, en smuk skærgård spændende mad og vin samt guld til meget rimelige priser. Oplev det hele på en skøn ferie i en ferielejlighed i Istrien, en ferielejlighed i Dalmatien eller en ferielejlighed i Kvarner.

Ferielejlighed i Belgien, Holland, Luxembourg og Østrig

Den europæiske region Benelux er et herligt sted at tage på ferie; oplev vindmøllerne, kanalerne og tulipanerne i en ferielejlighed i Holland, nyd chokoladen, det gode øl og muslingerne med pommes frites i Tintins hjemland Belgien og det spændende storhertugdømme Luxembourg.

Vi kan tilbyde ferielejligheder flere steder i Luxembourg og Holland, mens vores ferielejligheder i Belgien er placeret i Limburg, Ardennerne eller ved den Belgiske kyst. I Østrig kan du nu også finde gode ferielejligheder midt i alpe-idyllen Tyrol og charmerende Salzburg. Kig nærmere på det store udvalg her.

Ferielejlighed i de skønneste egne af Sydeuropa

Dansk Bilferie tilbyder i samarbejde med Vacanceselect, et stort udvalg af ferielejligheder i alle størrelser og prisklasser. For familier med børn kan vi f.eks. anbefale ferielejligheder i mindre feriekomplekser med et vist udbud af faciliteter og aktiviteter, mens et par der rejser alene kan kigge nærmere på udvalget af luksushuse. Se det store udvalg på vores hjemmeside, hvor vi har gjort det nemt for dig at finde netop den ferielejlighed der bedst matcher familiens krav og ønsker.