Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Nyd familieferien ved strandbredden

Findes der noget bedre end at bo direkte til stranden og stå op om morgenen til synet af det azurblå hav? Vi kender godt svaret, og derfor har Dansk Bilferie nedenfor listet de flotteste ferielejligheder fra de mest attraktive områder i Europa - og så har de direkte adgang til stranden, så I kan nyde jeres ferie til fulde. Vælg mellem Italiens børnevenlige strande, de smukke kyststrande i Kroatien, sommerferie på den franske ø, Korsika eller luksusbadeferie ved Costa Brava-kysten i Spanien. Alle destinationerne har flotte ferielejligheder med plads til familien, gode faciliteter og mange muligheder i området. Læs mere

Ferielejligheder ved stranden til badeferie

Ferielejligheder ved stranden

Ønsker I en ferie, hvor I ikke behøver at gå langt for at nå til stranden? Her kan I læse om udvalgte ferielejligheder ved nogle af Europas lækreste destinationer, som har direkte adgang til stranden. Nyd ferien ved strandbredden samt ferielejlighedens omfangende faciliteter, som vil sikre jer en fantastisk familieferie med de bedste badeforhold. Find og book familiens favoritlejlighed online her på siden eller via vores erfarne ferierådgivere på telefon 70 10 43 43.

Den perfekte ferielejlighed

Dansk Bilferie vil med glæde hjælpe med at finde en passende ferielejlighed til netop jer. Det store udvalg af ferielejligheder med direkte adgang til strand vil berige jeres familie med utallige af mindeværdige øjeblikke. I kan vælge mellem ferielejligheder med eksotiske poolområder til suveræn underholdning for alle aldre, til ferielejligheder der sætter en dyd i at servere et lækkert måltid mad for jer, når sulten melder ind. Kig blandt de mange ferielejligheder med direkte adgang til strand og find jeres yndlingsferielejlighed.

Bo direkte til Gardasøen

En sikker vinder der har ferielejligheder med direkte adgang til stranden er Camping Bella Italia. Campingpladsen er som navnet antyder beliggende i Italien ved Gardasøen med 1 km lang søstrand, som er særligt tilegnet børnene. Bella Italia byder på fremragende faciliteter med et omfangende poolområde bestående af semi-svømmebassin, lagunepool og eksotiske palmer. Ydermere kan I hygge jer med mange sportsaktiviteter, på de fire restauranter samt den geniale underholdning. Læs mere om Bella Italia her.

Adriaterhavets ferielejligheder

Villaggio Turistico Europa Grado ved Adriaterhavskysten omfatter alle familiens ønsker og behov med adgang til en bred, skøn sandstrand. Den tætte beliggenhed til havet giver jer mulighed for at prøve kræfter med windsurfing, sejlads eller en kanotur. For at I kan nyde en stranddag til fulde, kan I bestille en kold drink i strandbarren, når I ligger og daser i solen. Nup en afkølende dukkert i det store poolområde med hydromassage, jacuzzi og et separat børnebassin. Læs mere om Villaggio Turistico Europa Grado her.

Istriens smukke strande

Sol Amfora på Sol Stella Maris er skønt placeret i det nordlige Kroatien med gode ferielejligheder. Her vil I blive budt velkommen til et feriested, der vægter sjove aktiviteter og underholdning højt. Med den direkte adgang til stranden og et dejligt poolområde vil I kunne nyde solskinstimerne i ro og mag uden at kede sig. I havet er der opsat en lille forhindringsbane af forskellige hoppeborge, så I kan lege og plaske rundt i vandet, lige så længe I lyster. Læs mere om Sol Amfora her.

De bedste ferielejligheder i Dalmatien

Én af favoritterne i Dalmatien er Zaton Holiday Resort, som er placeret med direkte adgang til stranden. Ferielejlighederne ligger i den nordlige del af Dalmatien og har alle de faciliteter, I kun kan drømme om. Alverdens sportsaktiviteter, et uovertruffent poolområde samt fantastiske restauranter vil I kunne nyde godt af, når I drager til Zaton Holiday Resort. Der er desuden et bredt udvalg af butikker, så I ikke kommer til at mangle noget på ferien. Læs mere om Zaton Holiday her.

Gode ferielejligheder på øen Korsika

Den franske ø, Korsika, som vil betage jer med dens smukke natur og ikke mindst fremragende strande er, hvor Golfe de Lozari er placeret med sine gode ferielejligheder. Her er der en bred sandstrand, I som familie vil kunne tilbringe timevis på. Hop i poolen for masser af sjov, leg og vandplaskeri, nyd solen på liggestolene, der står til rådighed eller tag til golfbanen blot 5 km væk. Her er desuden underholdning for familiens mindste, hvor kreative lege og aktiviteter bliver afholdt. Læs mere om Golfe de Lozari her.

Skønt resort på Costa Brava i Spanien

Giverola Resort har flere luksuriøse ferielejligheder, som med sin fantastiske beliggenhed til den smukke strand gør sig særlig attraktiv på Costa Brava. Her er der et poolområde uden lige, som byder på alt fra jacuzzi, til en vandrutsjebane, et separat børnebassin til en indendørs pool med udsigten over stranden. Der vil være mulighed for at slappe af med en omgang massage (mod gebyr), spabad samt utallige sportsaktiviteter som fitness, minigolf og tennis. Læs mere om Giverola Resort her.