Ferieparker med luksus - Ultimativ luksusferie i lækre ferieboliger
Kan vi hjælpe?
7010 4343

Ferieparker med ren luksus

Tag med Dansk Bilferie til en feriepark hvor der ikke er sparet på hverken luksus eller komfort

Luksuriøse ferieparker med ferieboliger af høj kvalitet

Med Dansk Bilferie har du muligheden for at udleve drømmen om en ferie der tilbyder den bedste komfort og den ultimative luksus, der virkelig gør det svært at være utilfreds med tilværelsen. Nedenfor kan du læse mere om luksusferie til ferieparker til forskellige destinationer.

Læs mere om ferieparker her..

Dansk Bilferie tilbyder de bedste ferieparker! 
Hvis I ønsker en kør-selv-ferie til ferieparker, så er I kommet til det rigtige sted. Alle ferieparker hos Dansk Bilferie er nøje udvalgt på grund af deres fantastiske beliggenhed, gode faciliteter og de mange aktiviteter der er at finde i skønne omgivelser. Vi har ferieboliger til flere forskellige lande og populære områder rundt omkring i Europa. Derfor er det også nemt at finde en der netop passer til jeres families behov og ønsker.

Hvorfor vælge en feriepark? 
Der mange gode grunde til at vælge en feriepark at tage familien med til. For det første kan I helt skræddersy jeres ferie efter de behov og ønsker I har. Med det store udvalg hos Dansk Bilferie, burde der også være noget for jer. For det andet giver en feriepark en stor mulighed for at opnå privatliv med familien og derfor at kunne nyde ro og afslapning i hinandens selskab. Læs mere om ferieparker her.

Kombinationen mellem feriepark og luksus

Ferieparker i højeste kvalitet 
Ønsker jeres familie at tage til en feriepark, men ønsker I samtidig ikke at skulle gå ned på komfort og luksus? Så er der ingen grund til bekymring. Dansk Bilferie tilbyder netop ferieparker som en luksusferie. Vi har derfor flere forskellige europæiske lande der tilbyder ferieparker med høj luksus til mange af de populære destinationer. På en sådan luksusferie, vil der ikke mangle det mindste! I vil få jer en uforglemmelig ferie med de mest eksklusive faciliteter der er at tilbyde.

Hvorfor vælge luksusferie til en feriepark? 
Hvis I gerne vil til en feriepark der tilbyder god beliggenhed, fine aktiviteter og smukke omgivelser - men samtidig vil have en luksuriøs oplevelse, så er dette den perfekte løsning. Ved at vælge en luksusferie, er alt i den bedste kvalitet og I vil dermed kunne få ro til at nyde hinandens selskab uden at skulle bekymre jer om andet. En feriepark med luksus skaber de absolut bedste rammer for den mest perfekte ferie.

Typer af ferieboliger på en luksusferie

Feriebolig 
Ferieboliger kan være i flere forskellige størrelser afhængigt af hvor mange personer I er. De tilbyder selvfølgelig den luksus I efterspørger. I en luksus feriebolig kan I typisk finde et lækkert soverum, køkken eller køkkenniche, samt bad og toilet i god kvalitetet. Mange ferieboliger har også terrasse.   

Lejlighed 
Nogle ferieparker har luksuslejligheder som har soveværelse, opholdsrum ved køkken og typisk en terrasse.

Villa 
Nogle ferieparker tilbyder den store luksus, hvor I kan få en hel villa for jer selv. Her får I masser af plads til at boltre jer på. I en villa vil der typisk være flere soverum og et lækkert køkken, muligvis også mere end ét badeværelse med toilet og bad i den absolut bedste kvalitet. Her vil der også være terrasse.  

Hus 
Hvis I er mange mennesker, er der mulighed for hus som feriebolig ved nogle ferieparker. Her er flere værelser og badeværelser, store opholdsrum og have.

Luksusferie til ferieparker i Holland

Feriepark Hof van Zeeland 
Denne feriepark ligger placeret i Zeeland med beliggenhed lige ud til en skøn sø. Dette gør det nemt at lave aktiviteter her, såsom at fiske eller at sejle. Der findes også en stor vandpark, som dog ligger lige ud for selve ferieparken.

Her tilbydes en masse aktiviteter for hele familien. Den luksuriøse feriepark består af ferieboliger som er små huse, også kaldet bungalows. Her er et dejligt soverum, opholdsrum sammen med køkkenet, badeværelse samt en hyggelig terrasse med havemøbler. Læs mere om Feriepark Hof van Zeeland her.

Luksusferie til ferieparker i Kroatien

Feriepark Skiper 
I Istrien finder I denne feriepark med en fantastisk udsigt til havet. Ferieparken er bygget op mod et bjerg, og giver derfor en fuldstændig blændende udsigt ud over havet. Feriestedet har svømmebassiner og luksuriøse faciliteter både hvad angår restauranter, samt underholdnings- og aktivitetsmuligheder. Ferieboligerne i denne luksus feriepark består af lejligheder. De har soveværelse, samt opholdsrum med køkken og badeværelse. Derudover er der enten egen terrasse eller en balkon med havemøbler til fri benyttelse. Læs mere om Feriepark Skiper her.

Feriepark Diamant 
Denne feriepark finder I også i Istrien ved Brulo. Ferieparken ligger tæt på havet, men tilbyder også smukke omgivelser omkring poolområdet. Her er desuden også sauna, som indbyder til den ultimative afslapning. Derudover hører der intet mindre end 16 tennisbaner til ferieparken. De luksuriøse ferieboliger er lejligheder som består af soveværelse, køkkenkrog, stue, badeværelse og enten balkon eller terrasse med møbler. Her får I en rigtig luksusferie. Læs mere om Feriepark Diamant her.