Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Vores Ferieboliger ved Gardasøen er i særklasse
Gardasøen tiltrækker år efter år mange danske børnefamilier og er dermed en af vores mest populære feriedestinationer. Med en feriebolig i en af vores lækre ferieparker ved Gardasøen kombineres afslapning med skøn natur, kulinariske oplevelser og ægte italiensk stemning. Læs mere

Ferieboliger ved Gardasøen

Læs mere om Gardasøen her

Vi kender Gardasøen!
Dansk Bilferie tilbyder et bredt udvalg af luksuriøse ferieboliger ved Gardasøen og langs den sydlige del af søen findes et bredt udvalg af de bedste ferieparker. Området omkring Gardasøen byder på masser af aktivitetsmuligheder og seværdigheder, så der er garanti for en ferie med alt hvad et hjerte kan begære. 

Vi kender Gardasøen ud og ind! Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få hjælp til at finde den helt rigtige feriebolig.

Hvorfor feriebolig ved Gardasøen?

Herunder finder du blot nogen af grundene til hvorfor Gardasøen er et populært valg hos danske børnefamilier samt hvorfor du skal booke en feriebolig lige netop her:

  • Rig mulighed for vandsportsaktiviteter
  • Mulighed for udflugter til Venedig eller Milano
  • Fantastisk mad og solrigt vejr
  • Storslået og smuk natur
  • Charmerende og autentiske italienske byer

De tre mest populære ferieparker ved Gardasøen

Feriepark Bella Italia er en af vores største ferieparker beliggende direkte ned til Gardasøen, hvor der er en 1 km lang søstrand. Her er mange faciliteter og underholdning, store poolområder, og stranden er børnevenlig, så der er plads til både sjov, leg og afslapning i solen. 

Feriepark Belvedere Village er en hyggelig feriepark specielt velegnet til famillier med små børn. De lækre ferieboliger ligger omkring det smukke poolkompleks og kun to kilometer væk ligger Gardasøen og den hyggelige by Peschiera.

Feriepark Gasparina ligger smukt placeret mellem de livlige havnebyer Peschiera og Lazise. Området omkring Gasparina byder på masser af udflugtsmuligheder, som eksempelvis forlystelsesparken Gardaland eller den smukke natur omkring søen.

Hyggelige byer ved Gardasøen

Peschiera del Garda ligger i den sydlige del af Gardasøen og har lidt af hvert at byde på. Borgen og de store fæstningsværker er helt klart et besøg værd, og er man interesseret i kunst og historie, er The Sanctuary of Madonna del Frassino et oplagt valg. Her kan man blandt andet se værker af Farinati og Zeno da Verona.

Sirmione er en lille charmerende by der trækker sine spor mere end 1.000 år tilbage i historien. Beliggende på en halvø ved Gardasøen, byder denne by på mange spændende oplevelser. Eksempelvis den gamle borg fra 1300-tallet, en autentisk kirke fra 1400-tallet og mange små hyggelige gader med butikker og restauranter.

Bardolino er måske en af Gardasøens mest charmerende byer. De små krogede gader og den maleriske havn gør byen helt speciel. Her vil I kunne opleve autentiske kirker fra det 9-12. århundrede, smukke bymure, gamle gravkamre, samt hyggelige gader og caféer.

Lazise er en lille havneby der oser af historie, med den gamle bymur og den romanske kirke fra 1100-tallet, som er opkaldt efter Skt. Nikolaus. I Lazise kan du tage en slentretur på havnen med de mange små butikker eller nyde et måltid på en af restauranterne.

Det kan I lave ved Gardasøen

Aktiviteter ved Gardasøen
Ferie ved Gardasøen giver mulighed for aktiv ferie med masser af sportslig udfoldelse og underholdning. Hvad enten I er til windsurfing, golf, dykning, klatring, cykling, sejlads, ridning eller noget helt andet, så kan I gøre det hele, når I bor på en feriepark ved Gardasøen. Er I mere til afslapning og ro, er der også wellnesscentre, hvor I kan slappe helt af og nyde tilværelsen.

Strandene ved Gardasøen
Gardasøens strande byder udover det lækre sand på mange fordele. Da det er en sø, er der ingen understrømme, og vandet er heller ikke så dybt ved kysten. Derfor er strandene ved Gardasøen særdeles børnevenlige. Når temperaturen når op over de 30 grader i højsæsonen, vil I kunne glæde jer over, at vandet er lidt koldere end havet, da det kommer oppe fra bjergene.

Ved Gardasøen skinner solen og maden er fantastisk

Mad og vin ved Gardasøen
Hvis du elsker italiensk mad vil det være en sand fornøjelse for dig og din familie at gå på opdagelse i de mange hyggelige restauranter i byerne omkring Gardasøen. Så vidt som muligt benyttes lokale råvarer, som er af en særlig kvalitet. Eksempelvis den unikke jomfru olivenolie, som går hånd i hånd med de fleste retter i det italienske køkken. Gardasøen er desuden også hjemsted for den helt specielle citron, som ikke kan fås andre steder i verden. Citrusfrugter har derfor en særlig plads i mange lokale opskrifter, såsom citronlikør, citronsorbet og slik. Til dem der elsker et godt glas vin, går man heller ikke forgæves ved Gardasøen, som er kendt for sine vine i topklasse: Noisola, Merlot, Cabernet og Vino Santo, som er at finde i de nordlige områder, og Classico Groppello og Della Valtensi i det sydlige områder.

Vejr og klima
I sommermånederne ligger gennemsnitstemperaturen på 27-31 grader, samt 16-25 grader i forår- og efterårsperioden. Vandtemperaturen ligger på 17-23 grader i sommerperioden og 11-18 grader uden for højsæsonen.