Kan vi hjælpe?
7010 4343

Dejlige Ferieboliger i Østrig

Tag hele familien med til Østrig og bo i en af vores lækre ferieboliger. Om sommeren bliver Østrigs skiområder forvandlet til smukke bjerglandskaber, som rummer uendelige muligheder for skønne sommeroplevelser.

Dejlige Ferieboliger i Østrig
Tag hele familien med til Østrig og bo i en af vores lækre ferieboliger. Om sommeren bliver Østrigs skiområder forvandlet til smukke bjerglandskaber, som rummer uendelige muligheder for skønne sommeroplevelser.
Mest populære rejsemål i Østrig (6)
Salzburgerland
Salzburgerland er et skønt område i Østrig. Det bjergrige landskab er et slaraffenland for natur - og sportselskere. Er I mere til afslapning og kultur kan I nyde de lækre...
Salzburgerland er et skønt område i Østrig. Det bjergrige landskab er et slaraffenland for natur...
 • Smukke Salzburg by
 • Uspoleret natur
 • Hohe Tauern National Park
12 mulige ferielejligheder
Se rejsemål
Tyrol
Er du til fantastisk natur, spændende seværdigheder og mange udflugtsmuligheder, så er en feriebolig i Tyrol måske netop det du søger. Tyrol har sjove aktiviteter der dækker hele paletten, med...
Er du til fantastisk natur, spændende seværdigheder og mange udflugtsmuligheder, så er en feriebolig i...
 • Idylliske bondehuse
 • Oplev Østrigs største naturpark
 • Besøg Stubaier gletsjeren
1 mulig ferielejlighed
Se rejsemål
Kärnten
Kärnten har enestående natur med smukke søer, fantastiske bjerge og perfekt ferieklima. Hvad end du er til aktiv ferie, afslapning, kunst og kultur eller en god blanding, så har denne...
Kärnten har enestående natur med smukke søer, fantastiske bjerge og perfekt ferieklima. Hvad end du...
 • Slap af i termisk spa
 • Flere forskellige zoos at udforske
 • Bestig Østrigs højeste bjerg
2 mulige ferielejligheder
Se rejsemål
Øst Tyrol
Find jeres feriebolig og oplev smuk natur og idylliske omgivelser i det alperige østlige Tyrol. Her kan I nyde ferien i jeres helt eget tempo. Uanset om I foretrækker en...
Find jeres feriebolig og oplev smuk natur og idylliske omgivelser i det alperige østlige Tyrol....
 • Oplev det alperige Østrig
 • Masser aktiviteter for hele familien
 • Rolige rammer til at koble af
1 mulig ferielejlighed
Se rejsemål
Steiermark
Den østrigske region Steiermark er kendt for sin smukke natur. Området har vidunderlige omgivelser og imponerende kulturskatte. Her er der underholdning og udflugtsmuligheder for enhver. Hvad enten du er til...
Den østrigske region Steiermark er kendt for sin smukke natur. Området har vidunderlige omgivelser og...
 • Østrig 'Grønne hjerte'
 • Smukke bjerge og store skove
 • Udforsk middelalderslotte
3 mulige ferielejligheder
Se rejsemål
Brandnertal
Tag til skønne Brandnertal og bo i en hyggelig feriebolig. Her har I masser tid til familien i fantastiske omgivelser og smukke udsigter. Om foråret og sommeren er naturen frodig...
Tag til skønne Brandnertal og bo i en hyggelig feriebolig. Her har I masser tid...
 • Masser oplevelser venter
 • Nyd udsigten fra svævebanen
 • Prøv bla. en Segway tour i bjergene
2 mulige ferielejligheder
Se rejsemål

Velkommen til ferieboliger i Østrig

Læs mere om Østrig her

Med smukke landsbyer, flotte bjerglandskaber og livlige vandfald, har Østrig alt hvad et naturelskende hjerte kan begære. Landet byder også på et fremragende køkken og mange spændende seværdigheder at udforske. Bestil din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få hjælp til at finde en feriebolig, der matcher jeres behov og ønsker.

Hvorfor vælge en feriebolig i Østrig?

Der er mange grunde til, at Østrig er en populær sommerferiedestination for danske børnefamilier. Her er blot et par af grundene til at booke feriebolig i Østrig:

 • Et rent mekka for natur -og sportselskere
 • Spændende kulturelle oplevelser
 • Hyggelige alpebyer, god mad og vin
 • Historiske byer og gode shoppingmuligheder

Populære områder i Østrig

Salzburgerland er en oplagt destination for børnefamilier. Med sine spændende eventyrparker og smukke rå natur, der indbyder til aktiviteter som mountainbiking, rafting, klatring og meget mere, venter der mange timers fornøjelser her. Vores ferieparker i området giver også rig mulighed for afslapning ved lækre pools eller andre faciliteter i skønne omgivelser. Tyrol er helt klart et godt valg til dig, der er vild med natur og aktiv ferie i det fri. Området er meget bjergrigt, men her er også tætte skove og glasklare søer, hvilket gør det til et populært sted for folk med hang til vandring og klatring. Steiermark byder på utrolig smuk natur og mange spændende kulturskatte. I Steiermark er der noget for enhver smag, hvad enten I er til aktiv ferie, afslapning eller kultur. Alle vores ferieparker ligger i smukke omgivelser og byder på lækre faciliteter, så I har de bedste rammer for at opleve Østrigs sommerland.

Besøg Østrigs hovedstad, Wien

Hvis I er til kultur og byliv, er det oplagt med en tur til hovedstaden Wien. Wien er smuk og fuld af pulserende kreativitet og livsnyderi. Besøg blandt andet Schönbrunn Slot, som har intet mindre end 1441 værelser - et rent eventyrslot hvor fantasien får frit løb. Eller oplev verdens ældste zoologiske have, Tiergarten Scönbrunn, hvor du kan møde farlige og spændende dyr fra hele verden.

Smukke byer og spændende seværdigheder

Udover sin smukke natur kan Østrig som en af Europas tidligere stormagter prale af majestætiske bygninger, slotte, klostre, katredraler og kirker med middelalderlige strejf og storslået arkitektur. Besøg f.eks. Salzburg, som er en lille perle af en alpelandsby, som udover at være fyldt med spændende kultur, smuk natur og arkitektur, også kan prale af at være Mozarts fødeby. Året rundt byder byen på masser af kulturtilbud, og man kan blandt andet lære om mennesker, dyr, dinosaurer, jordens historie og verdensrummet på Naturens Hus. I kan også drage til den 800år gamle by Innsbruck, som er hovedstaden i delstaten Tyrol. Oplev den gamle bydel med sine historiske bygninger eller besøg slottet Ambras med de smukke sale og klenodier fra gammel tid - riddere, kom hid!

Fantastisk natur

Østrig er meget mere end alper! Selvom Alperne udgør tre fjerdedele af landskabet, og især dominerer omkring provinserne Tyrol, Salzburgerland og Steiermark, minder de østlige provinser såsom Wien geografisk mere om nabolandene Tjekkiet og Ungarn. Østrigs natur er unik, da det utrolig varierede landskab befinder sig indenfor en forholdsvis lille radius. Du finder både gletsjere, grønne enge, tætte skove, smukke dale og endda frodige vinmarker, så det er en fryd for øje og sjæl at opleve.

Østrigs køkken og kultur

Østrigs køkken er spændende og varieret. Udover de kendte østrigske retter som Wienerschnitzel og Apfelstrudel, er der masser af spændende specialiteter at gå ombord i. Landets rige natur gør, at de lokale specialiteter ofte rummer lækre friske råvarer. Dertil er østrigerne kendt for at være passionerede for gastronomi, hvilket gør landet til en oplevelse for feinschmeckere. Vin i Østrig er også en kulinarisk oplevelse, og de er at finde i alle dele af landet.

Østrigs vejr og klima

Om sommeren er gennemsnitstemperaturen 20 grader, men på gode sommerdage kravler temperaturen gerne op på 35 grader. Højsæsonen for vandring er fra april til oktober, mens sommerferie højsæsonen i Østrig er juli og august. De østrigske alper gør, at den vestlige del af landet har et alpint klima, mens det nordlige og østlige Østrig i højere grad har et klima, der minder om resten af Centraleuropa.