Konkurrence - Vind et gratis ophold i telt på Ca' Savio
Kan vi hjælpe?
7010 4343

Konkurrence

Vind en uges gratis ophold i luksustelt på Ca' Savio i Italien

Sommerferie, luksuscamping og oplevelser med familien?

Du kan nu blive den heldige vinder af en campingferie i sommerferien med din familie! Dansk Bilferie sætter nemlig et gratis ophold på højkant, hvor I kommer til at bo i Rent-a-Tents Glam Lodge-telt på den populære Camping Ca' Savio ved Adriaterhavet fra d. 06.07-13.07 2019 for max 5 personer. Læs mere om hvordan du tilmelder dig konkurrencen længere nede på siden.

Glam Lodge telt

Hyggeligt luksustelt

Det er dette Glam Lodge telt fra Rent-a-Tent, du kan vinde et gratis ophold i med familien. Teltet er rummeligt, hyggeligt og har alle de faciliteter, man får brug for på sin ferie. Der er plads til max 5 personer, hvor I kommer til at sove i behagelige senge, og hvor der både er køleskab, gasblus og opholdsrum.

Ca' Savio

En af børnefamiliernes favoritter

Camping Ca' Savio er en fantastisk familieplads beliggende i naturskønne rammer med direkte adgang til Adriaterhavet i Italien. Der er et kæmpe vandland, skøn strand og et væld af aktiviteter for alle aldre. Ca' Savio er et ideelt udgangspunkt for at tage på en dagstur til den romantiske by, Venedig. 

Se her hvordan du deltager

Du deltager i konkurrencen ved at kommentere opslaget på Dansk Bilferies Facebookside, hvor du skal fortælle, hvorfor netop du skal vinde og evt. tagge dem, du vil have med på ferien. 

Du skal derudover tilmelde dig Dansk Bilferies nyhedsbrev her, hvor vi offentliggør vinderen d. 29. maj.

Held og lykke til alle!

Tilmeld dig her

Konkurrencebetingelser

Bemærk, at opholdet gælder et Glam Lodge telt til max 5 personer 7 dage fra d. 06.07-13-07 2019 på Camping Ca' Savio. Det kræver dermed, at du kan rejse i denne periode. Transport til feriestedet, mad og andre eventuelle udgifter er ikke inkluderet i præmien og er for egen regning. Vinderen trækkes d. 29.05. og offentliggøres i nyhedsbrevet - så skynd dig ind på Dansk Bilferies Facebookside og tilmeld dig nyhedsbrevet her på siden. Præmien må ikke videresælges til tredjepart

Pøj pøj!