Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Indholdssider
 • Ferielejligheder og ferieboliger i Europa - se hele udvalget og book her - Ferielejligheder og ferieboliger i de bedste ferieparker
  Stort udvalg af ferielejligheder i Italien, Spanien, Frankrig, Tyskland, Kroatien, Holland, Østrig, Belgien, Slovenien mf. Bestil kør selv ferie.
 • Belambra - fede ferielejligheder i Frankrig hos Dansk Bilferie - Spar 20% på Belambra ferielejligheder i Frankrig
  Til og med d. 29.02.2020 sparer du 20% på fede ferielejligheder i Frankrig med vores samarbejdspartner Belambra. Find netop den ferielejlighed der passer til din familie og nyd den franske feriestemning på idylliske feriesteder med pool og masser af udflugtsmuligheder nedenfor.
 • Pierre et Vacances ferielejligheder 2022 | Billig sommerferie i Frankrig - Skønne ferielejligheder i Frankrig!
  Tag på en fantastisk sommerferie i Pierre et Vacances skønne ferielejligheder i Frankrig. Alle ferielejlighederne ligger i fantastiske områder på Den Franske Riviera, Provence, Alsace og Normandiet. I en ferielejlighed fra Pierre et Vacances, kan I nyde godt af ekstra privatliv på ferien og adgang til pool, ofte tæt på hyggelige byer og fantastiske sandstrande. Her er der garanti for den bedste ferie for hele familien. Oplev alt det bedste, Frankrig har at byde på: God mad, lækker vin, brede sandstrande, smuk natur og herlige omgivelser. Se alle Pierre et Vacances ferielejlighederne nedenfor.
 • Feriepark - De bedste og billigste ferieparker - Fantastiske ferieparker i Europa
  Italien, Kroatien, Spanien og Frankrig er nogle af de populære destinationer vi tilbyder fantastiske ferieparker ved.
 • Feriepark Adriaterhavet - Book feriepark hurtigt online - Ferieparker ved Italiens imponerende strande
  Adriaterhavet er et attraktivt feriested for mange danske børnefamilier, hvilket ikke er uden grund. Billedskønne landskaber, historiske steder, lækre sandstrande og azurblåt hav er, hvad I vil opleve på jeres ferie. Adriaterhavet har et bredt udvalg af ferieparker langs den betagende kyst, som med sikkerhed vil give jeres familie en dejlig ferie.
 • Feriepark Frankrig - Den ultimative familieferie - Feriepark Frankrig - en skøn sommeroplevelse
  Dansk Bilferie tilbyder en række dejlige ferieparker i Frankrig. Der findes både rolige og mindre ferieparker i natur- og kulturrige omgivelser, men også kæmpe ferieparker med store vandland og et hav af gode aktiviteter og faciliteter. Der findes noget for enhver smag.
 • Feriepark Gardasøen - Book familiens foretrukne feriepark - Feriepark Gardasøen - Ideelt til børnefamilien
  Tag med familien til Italiens perle som hvert år tiltrækker en bred skare af ferierejsende. Om I er til naturrige omgivelser, en sand badeferie eller kulturelle oplevelser er det alt sammen at finde på ferieparkerne ved Gardasøen.
 • Feriepark Italien - Markedets bedste priser - Feriepark Italien - det solrige støvleland
  Book hurtigt og nemt din næste ferie i en feriepark med Dansk Bilferie. I en feriepark i Italien finder du alt det du behøver for en uforglemmelig ferie med hele familien. Find lige netop den feriepark i Italien der opfylder jeres ønsker og behov. Nedenfor kan I få en bedre forståelse for ferieparker i Italien.
 • Feriepark Kroatien - Billige ferieparker - Feriepark Kroatien - ferieparker for hele familien
  En feriepark i Kroatien er for hele familien, da den indbyder til gode aktiviteter og faciliteter for alle aldre. Dansk Bilferie har et stort udvalg af skønne ferieparker i Kroatien. Find en der passer netop til jeres families ønsker og behov.
 • Feriepark i Languedoc - Book hurtigt online - Alle de bedste ferieparker i Languedoc
  Hold ferie langs den smukke kyststrækning eller drag op i bjergene og oplev de autentiske franske vinmarker. Dansk Bilferie tilbyder mange fantastiske ferieparker i Languedoc i det sydlige Frankrig uanset ønsker og behov, som vil sikre hele familien en dejlig og uforglemmelig ferie.
 • Feriepark Spanien - Book nemt og billigt ferie - Feriepark Spanien - Fantastiske ferieoplevelser
  Drag til det solrige Spanien og bliv budt velkommen til en hyggelig og livlig atmosfære, hvor brede sandstrande, historiske byer og ikke mindst gastronomiske oplevelser fra det spanske køkken vil være at opleve og smage på. Vælg en af de spanske ferieparker som vil tilfredsstille hele familien.
 • Ferielejligheder - Book din sommerferie med hele familien til Sydeuropa - Hold ferie i en ferielejlighed med et hav af muligheder!
  Hold ferie i en ferielejlighed og få en skøn oplevelse for hele familien; kom helt tæt på de mest populære feriedestinationer i Sydeuropa, hvor du samtidig kan holde en privat og afslappende ferie i jeres helt egen ferielejlighed.
 • Ferielejlighed Adriaterhavet - Book hurtigt og nemt - Alle de bedste ferielejligheder ved Adriaterhavet
  Tag med familien på ferie i en ferielejlighed ved Adriaterhavet til den spektakulære kyststrækning ved Adriaterhavet hvor det bugner af hvide, brede sandstrande og smukke, historiske byer, som gør det svært ikke at forelske sig i regionen. Dansk Bilferie tilbyder et væld af lækre ferielejligheder langs kysten, som er nøje udvalgt ud fra beliggenhed og faciliteter.
 • Ferielejlighed Frankrig - Bestil billige og flotte ferielejligheder til Frankrig - Ferielejlighed i Frankrig - ferie med masser af muligheder!
  Frankrig er en helt suveræn feriedestination og tilbyder alt hvad der behøves for en helt fantastisk oplevelse: sol, strand, azurblåt vand, naturscenarier, kultur, kunst og mode i verdensklasse, et helt fantastisk køkken og udsøgte vine - hvad mere kan man ønske sig?
 • Ferielejlighed Gardasøen - Find og book ferielejlighed Gardasøen - Ferielejlighed Gardasøen - Et væld af muligheder!
  Gardasøen har nemlig det hele hvis man drømmer om et solrigt klima, badestrande, dejlig natur og hyggelige byer med masser af historie.
 • Ferielejlighed Italien - Find og bestil billige ferielejligheder i Italien - Ferielejligheder til såvel badeferie som storbyferie
  Hvad enten I drømmer om at slænge jer på en solvogn og dase en uge i den bagende sol, eller I ønsker at lade jer forføre i antikkens Rom eller på gondolfart i Venedigs kanaler, så har vi en ferielejlighed i Italien for netop jer!
 • Ferielejligheder Kroatien - Kvalitet til lave priser - Ferielejligheder Kroatien - Et hav af muligheder!
  Ferielejligheder i Kroatien byder på oplevelser og aktiviteter for hele familien eller afslappende badeferie på en af de mange lækre feriedestinationer.
 • Ferielejlighed Languedoc - Book luksus ferielejligheder i Languedoc her - Alle de bedste ferielejligheder i Languedoc
  Drag til Middelhavets smukke kyst i Languedoc med hele familien hvor I vil finde ferielejligheder, der passer til lige netop jer! Nyd solen på de lange hvide sandstrande eller gå på opdagelse ved de klippefyldte områder fra en ferielejlighed i Languedoc. Dansk Bilferie tilbyder skønne ferielejligheder rundt i hele regionen.
 • Ferielejlighed Spanien - Find luksus ferielejligheder i Spanien her - Ferielejlighed Spanien - Et hav af muligheder
  Oplev den smukke kyststrækning med Costa Brava, Costa Dorada og Costa Blanca med klippeskrænter og pittoriske små byer, de lækre spanske specialiteter med et godt glas vin til og den livlige og charmerende spanske atmosfære med en ferielejlighed i Spanien. Kysten har Middelhavsklima, hvilket betyder varme og tørre somre og milde vintre.
 • Ferielejlighed Sydfrankrig - Book ferielejligheder i Frankrig - Alle de bedste ferielejligheder i Sydfrankrig
  Når I bor i en ferielejlighed i Sydfrankrig, vil I opleve alt det bedste det sydfranske har at byde på! I vil finde skønne sandstrande, vandsport, jetset liv i storbyerne Cannes og Nice samt lange varme sommerdage i et lunt middelhavsklima. Giv familien en uforglemmelig oplevelse i det forførende Sydfrankrig med en ferie i en af Dansk Bilferies mange ferielejligheder.
 • Feriehus - Book familiens foretrukne feriehus i Europa - Alle de bedste feriehuse i Europa
  Dansk Bilferie tilbyder en bred vifte af dejlige feriehuse rundt i hele Europa. Vælg den destination og dét feriehus der går hånd i hånd med jeres ønsker om den perfekte ferie. Med et feriehus vil I opleve friheden til at kunne gøre lige netop, hvad I ønsker!
 • Feriehus Frankrig - Book feriehuse i Frankrig - Alle de bedste feriehuse i Frankrig
  Tag med familien til Frankrig og bo i et feriehus, hvor I vil blive beriget af feriehusets mange fabelagtige fordele. Drøm jer langt væk fra hverdagens stress og jag i et feriehus, hvor I kan hygge jer helt uforstyrret af andre feriegæster.
 • Feriehus Istrien - Lækre og billige feriehuse i Istrien i Kroatien - Fantastisk ferie i feriehus i Istrien
  Istrien er det perfekte sted for et dejligt familieophold i et lækkert feriehus med Dansk Bilferie. Se vores store udvalg af feriehuse i Istrien til gode priser. I Istrien finder du feriehuse for enhver smag og pengepung, så skynd dig at finde dit feriehuse i Istrien.
 • Feriehus Italien - Book feriehuse i Italien - Alle de bedste feriehuse i Italien
  Italien er med sine brede sandstrande, eventyrlige storbyer og verdenskendte køkken et særlig attraktivt valg for ferierejsende. Dansk Bilferie tilbyder et bredt udvalg af lækre feriehuse i Italien, som vil sikre jer at kunne nyde jeres ferie til fulde.
 • Feriehus Kroatien - Book feriehus i Kroatien - Feriehus i Kroatien - Et sandt ferieparadis
  Oplev det skønne Kroatien på tætteste hånd i et feriehus i Kroatien! Kroatien er en sand ferieperle med sine lange smukke sandstrande langs Adriaterhavskysten, utrolige natur, hyggelige byer, en yderst gæstfri befolkning samt et prisniveau som stadig er under de andre Middelhavslande.
 • Feriehus Languedoc - Billige feriehuse i det franske - Lækre feriehuse i Languedoc
  Tag til Languedoc i Frankrig og bo i et af Dansk Bilferies lækre feriehuse. Vi har et bredt udvalg af gode feriehuse i Languedoc i Frankrig og til attraktive priser. Få et uforglemmeligt ophold sammen med hele familien i solrige og smukke omgivelser.
 • Feriehus Spanien - Book feriehuse i Spanien - Alle de bedste feriehuse i Spanien
  Hold ferie i et feriehus i Spanien og nyd den varme sol, de smukke sandstrande, den udsøgte mad og vin samt den livlige og charmerende atmosfære. Med Dansk Bilferies store udvalg af feriehuse i Spanien, kan I finde lige netop det feriehus, der passer til jer.
 • Feriehus Toscana - Stort udvalg af herlige feriehuse i Toscana - Find feriehus i Toscana
  En ferie i et feriehus i Toscana byder på herlige oplevelser for hele familien! Se vores store udvalg af feriehuse i Toscana ved at bruge søgefunktionen øverst på siden eller klikke her. Her får du nemt og hurtigt overblik over det store udvalg af fantastiske feriehuse i Toscana.
 • Feriehus Tyskland - Find og bestil feriehuse i Tyskland - Alle de bedste feriehuse i Tyskland
  I behøver ikke at køre langt for at få storslåede ferieoplevelser! Vores naboland byder på en masse oplevelsesrige muligheder indenfor såvel kultur som natur. I kan opleve alt fra historiske småbyer, fine strande, livlige storbyer, gourmetrestauranter og meget mere på en ferie i et feriehus i Tyskland.
 • Feriehus Adriaterhavet - Tag med hele familien til et feriehus i Italien - Moderne feriehuse ud til Adriaterhavet
  Adriaterhavet ligger i det østlige Italien og er den del af Middelhavet der adskiller Italien og Balkanhalvøen. Et feriehus ved Adriaterhavet byder på mange oplevelser og aktiviteter, og er et ideelt feriested for familier med små børn og teenagere. Book dit feriehus ved Dansk Bilferie og vær sikker på en vellykket ferie for dig og din familie.
 • Feriehus Costa del Sol - Book hurtigt og billigt feriehus i Spanien - Moderne og skønne feriehuse i Costa del Sol
  Oplev de fantastiske strande ved Costa del Sol sammen med Dansk Bilferie og nyd en afslappet ferie med familie eller venner i vores flotte feriehuse. I er garanteret en skøn ferie i det bedste omgivelser.
 • Feriehus Costa Brava - Vælg feriehus til fantastisk spansk destination - Feriehuse i Costa Brava til gode priser
  Book et feriehus i Costa Brava, Spanien og få de bedste ferieoplevelser med hele familien. I et feriehus i Costa Brava er der oplevelser for alle aldre. Et feriehus i Costa Brava passer godt til både unge og ældre, da du finder alt hvad hjertet begærer ved et ophold i Costa Brava.
 • Feriehus Côte d'Azur - Få en uforglemmelig ferie i Frankrig - Skønne feriehuse i Côte d'Azur
  Côte d'Azur også kendt som den Franske Riviera er en af vores absolut top områder i Frankrig. Her tilbyder Dansk Bilferie en lang række feriehuse som kan tilfredsstille selv den mest kræsne feriegæst. Book et feriehus og tag hele familien med til dette fantastiske område.
 • Feriehus Dalmatien - Book ferie i et feriehus i Kroatien allerede nu - Book feriehus til Dalmatien
  Book dit feriehus i Dalmatien med det samme og gå ikke glip af de bedste priser og perioder! Du kan nemt booke dit feriehus i Dalmatien online hele døgnet rundt. Bestem selv hvor og hvornår du vil finde dit feriehus i Dalmatien.
 • Ferieparker i efterårsferien - Book familieferien her! - En hyggelig efterårsferie med feriepark og badeland
  Lad efterårsferien gå til en af vores mange ferieparker, der byder jer varmt velkommen i hyggelige omgivelser og med et væld af sjove aktiviteter for både små og store! Vælg en feriepark til familiens efterårsferie og nyd godt af gode faciliteter og fantastiske badelande for vandhunde i alle aldre. Oplev f.eks. Feriepark Molenheide, hvor der findes indendørs badeland med vandrutsjebaner, eller Van der Valk, der er beliggende en kort køretur fra Danmark, og som er en klar favorit for børn og barnlige sjæle.
 • Sommerhus - Sommerhuse i Sydeuropa med Dansk Bilferie - Lækre sommerhuse i Sydeuropa
  Find inspiration til din næste sommerhusferie her på siden. Her kan du hurtigt og nemt finde frem til lige præcis det sommerhus dig og din familie har brug for. Dansk Bilferie har sørget for at udvælge de bedste sommerhuse, feriehuse og ferielejligheder i de mest populære lande og områder.
 • Sommerhus Frankrig - Find og book sommerhuse i Frankrig - Skønne sommerhuse i Frankrig
  Mange danske børnefamilier valfarter hver sommer til Frankrig for at nyde solen og den udsøgte mad. Udover lækre og brede sandstrande, samt god mad og vin, har Frankrig utallige kvaliteter, som I får den perfekte mulighed for at opleve i et sommerhus.
 • Sommerhus Italien - Book sommerhuse i Italien med Dansk Bilferie - De bedste sommerhuse i Italien
  Et sommerhus i Italien er lig med en ferie fuld af solskin, små idylliske landsbyer, vingårde, kulinariske oplevelser, smukke bjerge og fantastiske sandstrande. Med Dansk Bilferies store udvalg af familievenlige sommerhuse i hele landet, vil I kunne finde lige netop den region og det sommerhus, som passer til jer!
 • Sommerhus Kroatien - Tag med Dansk Bilferie på sommerhusferie - Attraktive sommerhuse i Kroatien
  I Kroatien kan du finde sommerhus der ligger med dejlig placering til enten de meget smukke strande eller i nærheden af fantastiske kulturelle oplevelser. Med et sommerhus i Kroatien får din familie, dine venner eller din partner og dig en ferie udover det sædvanlige.
 • Sommerhus Spanien - Kør-selv ferie til skønne Sydeuropa - Ferie i sommerhus i Spanien
  Med sine fantastiske strande, sjove natteliv og mange kulturelle og historiske seværdigheder udgør Spanien en feriedestination for enhver smag. Her er alt fra store enge, snedækkede bjergtoppe, store marsk områder, til ørken landskaber i de sydlige Spanien.
 • Lejlighed - Gode lejligheder i hele Europa - Skønne lejligheder i hele Europa
  Nedenfor kan du læse mere om lejligheder og hvor vi i Dansk Bilferie tilbyder lejligheder til. Du kan blive klogere på hvilke fordele lejligheder har på en ferie.
 • Lejlighed Frankrig - De bedste lejligheder i Frankrig til attraktive priser - De bedste lejligheder i Frankrig
  En lejlighed er en rigtig god boligform når du skal af sted med hele familien og Dansk Bilferie tilbyder lejligheder i alle former og priser. Find hurtigt frem til den lejlighed i Frankrig der passer til dine og familiens behov og ønsker.
 • Lejligheder i Italien - Book familiens ferie hos Dansk Bilferie her - Skønne lejligheder i Italien
  Nedenfor kan I læse mere om lejligheder i Italien og de forskellige destinationer, som det fantastiske land byder på. Her finder I den lejlighed, der passer til netop jeres ønsker og behov.
 • Lejlighed Kroatien - Dansk Bilferie tager dig med til en lejlighed i Kroatien - Flotte lejligheder i Kroatien til gode priser
  Nedenfor kan du læse mere om lejligheder i Kroatien og hvad der gør dem til et fantastisk valg. Benyt "Søg og Book" funktionen til at finde den lejlighed i Kroatien der passer dig og din familie på bedste måde.
 • Lejlighed Spanien - Lejligheder for enhver smag - Lejligheder til enhver i Spanien
  Nedenfor kan du læse mere om lejligheder i Spanien. Her vil I kunne læse om forskellige destinationerne i Spanien der tilbyder lejligheder, og hermed finde ud af hvad der passer bedst til netop dine og familiens behov og ønsker.
 • Lejlighed Sydfrankrig - Ferie i Sydfrankrig med Dansk Bilferie - Feriemuligheder for alle med en lejlighed i Sydfrankrig
  Ønsker I at holde ferie i det skønne Sydfrankrig hvor sol og strand, god mad og vin, samt natur og kultur går hånd i hånd, så danner Sydfrankrig de ideelle rammer om en helt fantastisk ferieoplevelse.
 • Feriehus Gardasøen - Book feriehus til populær destination i Italien - Feriehus ved Gardasøen - populær feriedestination
  Book et lækkert feriehus ved Gardasøen med Dansk Bilferie. Vi har et bredt udvalg af feriehuse ved Gardasøen og der vil med garanti være et feriehus der matcher dine og din familie behov og ønsker. Vælger du et feriehus ved Gardasøen er du sikker på at få et dejligt ophold.
 • top 10 ferieparker Europa - de udvalg her og book
  Dansk Bilferie tilbyder alle de mest populære ferieparker i Europa. Se og book 10 af de mest populære lige her.
 • Storbyferie - Find og book ferieparker ved storbyen hos Dansk Bilferie - Nyd familieferien i storbyen
  Dansk Bilferie tilbyder skønne ferieparker, der byder på en ideel beliggenhed ved nogle af Europas fantastiske storbyer. På den måde har I mulighed for at kombinere en afslappet familieferie med spændende, kulturelle oplevelser i storbyen.
 • Ferielejligheder ved strand - Bo direkte til stranden på familiens badeferie - Nyd familieferien ved strandbredden
  Findes der noget bedre end at bo direkte til stranden og stå op om morgenen til synet af det azurblå hav? Vi kender godt svaret, og derfor har Dansk Bilferie nedenfor listet de flotteste ferielejligheder fra de mest attraktive områder i Europa - og så har de direkte adgang til stranden, så I kan nyde jeres ferie til fulde. Vælg mellem Italiens børnevenlige strande, de smukke kyststrande i Kroatien, sommerferie på den franske ø, Korsika eller luksusbadeferie ved Costa Brava-kysten i Spanien. Alle destinationerne har flotte ferielejligheder med plads til familien, gode faciliteter og mange muligheder i området.
 • Ferieparker med vandland - Ferieparker med vandland i Italien, Frankrig - Europas bedste ferieparker med vandland
  Nedenfor finder du et udpluk af nogle af de bedste ferieparker med vandland i Europa. Tag fx til Italien, Frankrig, Holland eller Slovenien, og få en fantastisk ferie med masser af vandsjov! Bo i fuldt udstyrede og komfortable ferieboliger for en uforglemmelig ferie for hele familien.
 • Feriehus Costa Blanca - Book et feriehus til Spaniens østkyst - Skønne feriehuse i Costa Blanca
  Kom og oplev fantastiske Costa Blanca, her har Dansk Bilferie en bred vifte af feriehuse, alle af høj standard. Her venter jer en masse fantastiske ferieoplevelser.
 • Costa Dorada - Book hurtigt og nemt feriehus i Spanien - Skønne feriehuse i Costa Dorada
  Overvejer du at tage hele familien med til Costa Dorada og bo i et lækkert feriehus? Dansk Bilferie tilbyder gode feriehuse til attraktive priser i Costa Dorada, hvorfor der med garanti vil være noget for enhver smag og pengepung. Vi har gjort det nemt for dig at finde frem til lige præcis det feriehus i Costa Dorada som passer til dine og din families behov og ønsker.
 • Aktiv ferie - Tag på en aktiv ferie med Dansk Bilferie - Book nu - En aktiv ferie fuld af oplevelser
  Kombiner en afslappet og solrig ferie med sjove aktiviteter, der får pulsen op. I kan f.eks. trekke i det smukke landskab, udøve diverse vandsportsaktiviteter eller sejle i vilde floder.
 • Ferieparker med luksus - Ultimativ luksusferie i lækre ferieboliger
  Ferieparker med luksus - Find og book ferieparker med den ultimative luksus hos Dansk Bilferie. Tag hele familien med på en luksusferie I aldrig vil glemme!
 • Agriturismo - Ferie i landlig idyl - Book hos Dansk Bilferie her
  Oplev en autentisk familieferie på landet på et charmerende agriturismo. Her kan I nyde ferien i landlige omgivelser samtidig med at udforske produktionen af diverse fødevarer.
 • Forbook din feriebolig til 2022 allerede idag | Ferielejligheder i Europa
  Bestil allerede nu din sommerferie til 2022 og vær sikker på at få netop den ferielejlighed, du ønsker!
Lande
 • Østrig | Ferielejligheder i smukke Østrig | Find din feriebolig her. - Dejlige Ferieboliger i Østrig
  Tag hele familien med til Østrig og bo i en af vores lækre ferieboliger. Om sommeren bliver Østrigs skiområder forvandlet til smukke bjerglandskaber, som rummer uendelige muligheder for skønne sommeroplevelser.
 • Frankrig - Ferielejligheder og ferieboliger i luksuriøse Frankrig - Alle de bedste ferieboliger i Frankrig
  Hvis du også kan lide sol, sommer, strand og vand, krydret med fransk natur og kultur, samt det franske køkkens lækre specialiteter og udsøgte vine - så er en feriebolig i Frankrig med garanti et godt valg til dig og din families næste sommerferieoplevelse!
 • Spanien | Ferieboliger i Spanien | Oplevelser og minder for hele familien. - Ferielejligheder og ferieboliger i smukke Spanien
  Drømmer du om en ferie i sydens sol og varme, men hvor der stadig er mulighed for at smage udsøgte lokale retter og få spændende kulturelle oplevelser, så er en af vores ferieboliger i Spanien helt sikkert noget for dig.
 • Italien | Ferielejligheder og ferieboliger i populære Italien | Find dem her. - Ferieparker og ferieboliger på Italiens bedste rejsemål
  Italien rummer næsten alt hvad hjertet kan begære, uanset om du er til badeferie, gastronomi eller aktiviteter, så er vores ferieboliger i Italien lige noget for dig! Tag familien til Italien og få den ferie I drømmer om.
 • Kroatien | Ferielejlighed i smukke Kroatien | Find din Feriebolig her. - Alle de bedste ferieboliger i Kroatien
  Kroatien har længe været et yndet feriemål for danske børnefamilier. Kroatien har da også masser at byde på med den solsikre Adriaterhavskyst, et lavere prisniveau end de øvrige middelhavslande, det krystalklare badevand og smukke skærgård.
 • Slovenien | Ferielejligheder i Slovenien | Find de bedste ferieboliger her. - Ferieboliger i dejlige Slovenien
  Besøg Slovenien på din næste ferie og oplev både spændende historie og modernitet. Slovenien byder desuden på smuk uudforsket natur, en gæstfri befolkning, termiske bade og meget mere. Her er der garanti for en uforglemmelig ferie.
 • Belgien | Ferielejligheder og ferieboliger i Belgien| Se udvalget her. - Ferieparker og ferieboliger i det charmerende Belgien
  Skønt Belgien ikke er meget større end Jylland, rummer det lille land meget mere, end man skulle tro. Belgien gemmer på strande, hyggelige byer, spændende varieret landskab og selvfølgelig det kulturelle og politiske epicenter Bruxelles. Med et ophold i en af vores ferieboliger har dig og din familie de bedste rammer for at opleve Belgiens storbyer, kultur, historie og natur.
 • Ungarn | Ferielejligheder i Ungarn | Find et stort udvalg af ferieboliger! - Skønne ferieparker og ferieboliger i Ungarn
  Besøg en af de dejlige ferieparker i Ungarn, så er du sikker på at skabe en uforglemmelig ferie for dig og din familie. Ungarn byder på mange spændende oplevelser med gamle traditioner, rig historie, interessante storbyer og fantastisk natur.
 • Tyskland | Ferielejligheder i Tyskland | Find din perfekte feriebolig. - Ferieparker på Tysklands skønneste rejsemål
  Få et ophold nær Danmark, i en af vores mange flotte ferieboliger i Tyskland. Her får i en uforglemmelig oplevelse med gode faciliteter, udflugter til spændende seværdigheder og forlystelsesparker, smukke omgivelser, pool og afslapning og shopping i hyggelige byer.
 • Holland | Ferielejligheder i Holland | Et stort udvalg af skønne ferieboliger. - Besøg ferieparker og ferieboliger i Holland
  Besøg en af vores dejlige ferieparker i Holland og skab de perfekte rammer for en dejlig og oplevelsesrig ferie for hele familien. I Holland møder I en verden af muligheder, shopping, natur, god beliggenhed, afslapning og meget andet.
 • Schweiz | Ferielejligheder i fantastiske i Schweiz | Se vores store udvalg. - Ferieparker i Schweiz
  Drømmer du om en ferie, hvor der både er mulighed for at nyde smuk natur, være aktiv og slappe af ved vandet? Schweiz har et væld af spændende aktiviteter og kulturelle oplevelser for hele familien, så tag familien med til Schweiz og få lige den ferie I drømmer om.
Rejsemål
 • Salzburgerland | Ferielejligheder i Østrigs fantastisk naturområde. - De skønneste ferieboliger i Salzburgerland
  Salzburgerland er et skønt område i Østrig. Det bjergrige landskab er et slaraffenland for natur - og sportselskere. Er I mere til afslapning og kultur kan I nyde de lækre faciliteter ved jeres ferielejlighed eller tage til seværdigheder i området.
 • Côte d'Azur - Ferielejligheder i Sydfrankrig | Ferieboliger ved Middelhavet. - Alle de bedste ferieboliger i Côte d’Azur
  Côte d’Azur er et område i Sydfrankrig med udsigt over Middelhavet. Med et varmt sydfransk klima, masser af aktiviteter, kultur, fantastisk gastronomi og hyggelige byer, er en feriebolig i Côte d’Azur et oplagt valg til familieferien.
 • Costa Brava - Ferielejligheder i Spanien | Et bredt udvalg af ferieboliger. - Besøg de bedste ferieboliger på Costa Brava
  I smørhullet mellem Middelhavet og pyrenæerne ligger Costa Brava. Den smukke kyststrækning er kendt for sine lange, brede sandstrande og azurblå hav. Her er der rig mulighed for at aktivere hele familien i vandland, naturområder og på smukke badestrande.
 • Costa Dorada - Ferielejligheder i Spanien | Ferieboliger nær Barcelona. - De bedste ferieboliger i Costa Dorada
  Costa Dorada er et yndet feriemål for hele familien. Den solrige kyststrækning byder på smukke sandstande, krystalklart vand og dejlige restauranter. Desuden ligger Costa Dorada tæt på den europæiske metropol Barcelona, som har et rigt kultur- og byliv.
 • Adriaterhavet - Ferielejligheder og ferieboliger i luksuriøse omgivelser. - Alle de bedste ferieparker ved Adriaterhavet
  Adriaterhavet er med sine dejlige, brede sandstrande, og uimodståelig blågrønne badevand et sikkert hit blandt danske børnefamilier. Her finder I et bredt udvalg af ferieboliger i hyggelige italienske byer ved Adriaterhavet, samt masser af seværdigheder og aktiviteter.
 • Istrien - Ferielejligheder | Bredt udvalg af ferieboliger i Istrien, Kroatien. - Alle de bedste ferielejligheder i Istrien
  Istrien er en halvø beliggende i det nordlige Kroatien nær Slovenien og Italien. Istrien-halvøen er omringet af det smukkeste krystalklare vand, og på halvøen finder I charmerende byer, romantiske havnepromenader, og et hav af trøfler. Her findes noget for enhver!
 • Dalmatien | Ferielejligheder i Kroatien | Et rent paradis for hele familien - Alle de bedste ferieboliger i Dalmatien
  Dalmatien er kendt som et sejlerparadis og med en placering i det Zadarske øhav, venter her mange oplevelser. Besøg nogle af de mange små øer, prøv masser vandsport eller slap af ved pool og strand. Dalmatien har noget for enhver!
 • Øst-Slovenien | Ferielejligheder i Øst-Slovenien | For hele familien. - Ferielejligheder i skønne Øst-Slovenien
  Øst-Slovenien har fantastiske oplevelser til hele familien. Her kan du bade i dejlige termiske kilder, opleve smukke landskaber og smage på vidunderlige vine og lokale specialiteter. Slovenien har oplevelser, der kan skabe en uforglemmelig ferie for dig og din familie.
 • Gardasøen - Ferielejligheder | Et bredt udvalg af luksuriøse ferieboliger. - Vores Ferieboliger ved Gardasøen er i særklasse
  Gardasøen tiltrækker år efter år mange danske børnefamilier og er dermed en af vores mest populære feriedestinationer. Med en feriebolig i en af vores lækre ferieparker ved Gardasøen kombineres afslapning med skøn natur, kulinariske oplevelser og ægte italiensk stemning.
 • Dordogne - Besøg skønne ferieparker med gode ferieboliger - Alle de bedste ferieparker og ferieboliger i Dordogne
  Dordogne er en fantastisk smuk region i det sydvestlige Frankrig. Her er der lagt op til en ferie med fokus på smukke landskaber, betagende slotte, historiske middelalder landsbyer og forhistoriske grotter. I Dordogne er der rigelig underholdning og interessante udflugtsmuligheder for alle familiens medlemmer.
 • Normandiet - Find de skønneste feriepark i fransk region her - Alle de bedste ferieparker i Normandiet
  Kystlandskabet i normandiet er en forunderlig blanding af blide enge, barske klipper og fine sandstrande. Klassiske badebyer som Deauville og Cabourg har i mange årtier tiltrukket turister fra hele verden. Normandiet byder på smukke landskaber, fantastiske slotte og spændende gastronomiske specialiteter.
 • Korsika - Ferielejligheder i Frankrig | Det oplagte feriested for hele familien. - Alle de bedste ferieboliger på Korsika
  Korsika er en smuk fransk ø i Middelhavet, omkring 200 km fra Côte-d'Azur. På denne paradisø får du de smukkeste landskaber lige uden for døren, historiske seværdigheder og vidunderlige badestrande. Korsika er det oplagte feriested uanset hvad I ønsker.
 • Languedoc - Ferielejligheder i Frankrig | Et bredt udvalg af ferieboliger. - Alle det bedste ferieboliger i Languedoc
  Languedoc-Roussillon er et af de mest fascinerende områder i Frankrig og hvert år tiltrækkes mange danske børnefamilier. Med en feriebolig får I udover et fantastisk landskab, et dejligt mildt klima, god mad og vin, smukke strande og spændende kultur.
 • Bretagne - Besøg dejlige ferieparker med de bedste ferieboliger - Alle de bedste ferieparker og ferieboliger i Bretagne
  Bretagne er en af Frankrigs mest charmerende regioner. Her finder du milde badestrande og utallige, smukke, forhistoriske mindesmærker, samt vilde, dramatiske klippekyster. Bretagne har også en spændende kultur og deres helt eget bretonske sprog. Den lange kystlinje byder også op til spændende gastronomiske oplevelser.
 • Franske Alper - Ferielejligheder i Frankrig | Naturskønne ferieboliger. - Ferieboliger i De Franske Alper
  Med en feriebolig i De Franske Alper kan du nyde den storslåede natur alle vegne. Området tilbyder smukke sneklædte bjerge, blå søer, strømmende vandfald, store skove og bugtende floder. Her er der rig mulighed for vandreture i det fri.
 • Østtyrol - Ferielejligheder i det alperige østlige Tyrol. - Naturskønne omgivelser ved ferieboliger i Østrig
  Find jeres feriebolig og oplev smuk natur og idylliske omgivelser i det alperige østlige Tyrol. Her kan I nyde ferien i jeres helt eget tempo. Uanset om I foretrækker en actionfyldt ferie eller ro og fred.
 • Toscana - Ferielejligheder og ferieboliger i smukke Toscana. - Alle de bedste ferielejligheder i Toscana
  Toscana er en af de smukkeste regioner i Italien og er kendt for sit fantastiske landskab, brede sandstrande og spændende kultur. Med vores ferieboliger i Toscana, har du og din familie det bedste udgangspunkt for at udforske den smukke region.
 • Vest Slovenien | Ferielejligheder smukt beliggende i Vest Slovenien. - Spektakulære naturoplevelser
  Det vestlige Slovenien byder på fantastiske naturoplevelser, som vil betage hele familien. Rislende vandfald, store grotter, vilde bjerge og spejlblanke søer er det at finde i Vest Slovenien. Skræddersy jeres kør-selv ferie til smukke Slovenien.
 • De Belgiske Ardenner - Ferielejligheder og ferieboliger i Belgien. - De skønneste ferieboliger i de Belgiske Ardenner
  De Belgiske Ardenner er en oplagt destination for dig, som elsker masser af aktivitet som klatring eller rafting og mange andre hæsblæsende aktiviteter. Er du interesseret så er der også masser af kultur og historie at gå på opdagelse i.
 • Balatonsøen | Ferielejligheder i Ungarn | Ferieboliger for hele familien. - Solrig badeferie
  Balatonsøen er et populært rejsemål blandt familier, da badevandet er særdeles børnevenligt, og der er flere aktiviteter og restauranter til enhver smag i området. Balatonsøen er ideel for jer, som gerne vil nyde dagens måltider i afslappende rammer i ferieboligen.
 • Steiermark - Ferielejligheder i Østrig | Naturskønt område for hele familien. - Alle de bedste ferielejligheder i Steiermark
  Den østrigske region Steiermark er kendt for sin smukke natur. Området har vidunderlige omgivelser og imponerende kulturskatte. Her er der underholdning og udflugtsmuligheder for enhver. Hvad enten du er til afslapning eller aktivitet, har Steiermark noget som passer alle!
 • Harzen | Ferielejligheder i Tyskland | Populære ferieboliger. - Dejlige ferielejligheder i Harzen
  Harzen er et af de skønneste områder i Tyskland. Udover det berømte Bloksbjerg er her mange udflugtsmuligheder, hvor man kan klatre eller vandre. Her er også mange søer, svømmehaller og badelande, så glade vandhunde går ikke galt i byen.
 • Nordholland | Ferieboliger i det autentiske Holland. - Alle de bedste ferieboliger i Nordholland
  Smukke Nordholland byder på alle de klassiske hollandske ikoner. Her finder du spændende ostemarkeder, hyggelige små fiskerlandsbyer og smukke gamle møller. Naturen har også masser at byde på såsom lækre sandstrande, hvor I kan slappe af efter en lang dag.
 • Skønne ferieparker i Sydholland - book din feriebolig lige nu! - De skønneste ferieparker i Sydholland
  Sydholland er måske ikke så kendt en rejsedestination blandt danske børnefamilier, men det gør den ikke mindre fantastisk. Der er masser af spændende områder at besøge, fra byer som Schevingen, Katwijk og Noordwijk, til forlystelsesparker og vandreture i smuk natur.
 • Find de mest unikke ferieparker i Gelderland for hele familien - Alle de bedste ferieparker i Gelderland
  Hvis I søger blændende smukke landskaber, fascinerende kulturelle oplevelser og udsøgt gastronomi, så er Gelderland måske jeres næste feriedestination. Denne hollandske provins har det hele og er derfor det perfekte sted at bruge ferien sammen med hele familien. Her er der oplevelser til en hver smag.
 • Øst-Schweiz - Unikke ferieparker i Øst-Schweiz - Book din feriebolig nu! - Skønne ferieparker og ferieboliger i Øst-Schweiz
  Øst-Schweiz har mange fantastiske oplevelser i vente til dig og hele din familie. Her kan du tage en svævebane op til de højeste tinder, opleve smuk schweizisk arkitektur, besøge spændende byer og spise fondue og andre traditionelle retter i lange baner. Med en feriebolig i Øst-Schweiz er du sikker på at få en uforglemmelig ferie.
 • Maggioresøen - Dejlige ferieparker ved Maggioresøen - Book nu! - De skønneste ferieparker ved Maggioresøen
  Midt i Italiens smukke alper ligger Maggioresøen, Italiens næststørste og mest berømte alpesø. Her finder du et dejligt varmt klima, mange solskinstimer, lækkert badevand og brede, gyldne strande. Maggioresøen er en oplagt rejsedestination for hele familien.
 • Den Italienske Riviera - Ferieboliger af den bedste kvalitet - Alle de bedste ferieparker her
  Den Italienske Riviera, også kaldet Blomsterrivieraen, er et populært rejsemål blandt danske børnefamilier, og det er ikke uden grund. Den Italienske Riviera byder på alt fra lækre sandstrande og god mad til masser af spændende kultur og historie. Den Italienske Riviera er ikke så turistet som andre steder og har en utrolig smuk natur og mondæne badebyer.
 • Ferielejligheder i Alsace - udforsk området og bliv mange oplevelser rigere - Velkommen til Alsace
  Små hyggelige byer, skøn natur og oplevelser i særklasse - kombineret med god mad og vin. Alsace er oplagt til familiens næste kør-selv-ferie. Naturligvis skal I køre på den 170 km lange vinrute. Vinruten løber fra Marlenheim vest beliggende fra Strasbourg til Thann i det sydlige Alsace. På turen vil I opleve super atmosfære og snorlige vinranker, der strækker sig så langt øjet rækker. Et absolut must er et besøg i byerne Eguisheim, Obernai, Colmar og ikke mindst skønne Strassbourg.
 • Sauerland - Book familievenlige ferieparker i Sauerland, Tyskland - Rejs til det naturskønne Sauerland
  Sauerland er badesøer, brusende granskove, paradisiske dale og hulelandskaber. Derfor er det til at forstå, at Sauerland er yderst eftertragtet blandt naturglade rejsende. Søerne og skovene indbyder til aktiviteter og afslapning, og der vil med garanti være noget for enhver smag. Der er også hyggelig byer med gode spise- og shoppingmuligheder.
 • Nordtyskland | Ferielejligheder med gode faciliteter for børnefamilien. - Ferielejligheder i Tysklands skønneste rejsemål
  Nordtyskland er et populært rejsemål for danskerne. Området byder på masser af ferieoplevelser for børn og voksne, såsom smukke skove og langstrakte strande, parker og naturreservater, legeland, wellness samt et væld af aktiviteter for hele familien.
 • Tyrol - Find den perfekte feriepark med en feriebolig hos Dansk Bilferie - Alle de bedste ferieparker og ferieboliger i Tyrol
  Er du til fantastisk natur, spændende seværdigheder og mange udflugtsmuligheder, så er en feriebolig i Tyrol måske netop det du søger. Tyrol har sjove aktiviteter der dækker hele paletten, med store bjerge, grønne områder, spændende museer, hyggelige byer og meget mere. Der er nok at tage fat på, på din ferie i dette østrigske område.
 • Le Marche - en af Italiens vidunderlige regioner med ægte stemning. Bo i skønne autentiske ferieboliger - Velkommen til Le Marche - ferien der giver nye oplevelser
  Mellem Adriaterhavet, Toscana og Umbrien ligger den nok mindre kendte region Le Marche. Her får I skønne naturoplevelser krydret med hyggelige små byer men også en kyststrækning der er bjergtagende.
Feriesteder
 • Aparthotel Bellevue - 4-stjernet ferielejligheder i Bad Gastein - Hyggelige ferielejligheder
  Aparthotel Bellevue er beliggende i Bad Gastein i Salzburgerland. Området er rigt på oplevelser og særligt kendt for sine mange kursteder, så der er gode muligheder for at få slappet af. Lejlighederne ligger i naturskønne omgivelser med masser af frisk luft og på stedet finder I gode faciliteter, såsom indendørs pool og spa.
 • Cannes Mandelieu | Pierre et Vacances ferielejligheder i Sydfrankrig - Velkommen til Les Rives Cannes Mandelieu
  Kun 10 km fra Cannes finder I det fantastiske feriested Les Rives de Cannes Mandelieu, som har de ideelle rammer for en hyggelig og afslappende ferie. På Les Rives de Cannes Mandelieu finder i et lækkert 400 m2 stort poolområde, hvor de mindste kan boltre sig i en opvarmet børnepool. Kun 800 m fra lejlighederne finder i en strand, som kan nåes til fods langs floden Siagne.
 • Solmar - En del af den populære campingplads på Costa Brava - En del af campingpladsen med samme navn
  Lejlighederne på Solmar ligger som en del af camping Solmar og I får mulighed for at benytte alle faciliteterne på pladsen under jeres ferie. Så få friheden og bekvemmeligheden ved en ferielejlighed og alle facilieteterne ved en campingplads. Besøg også stranden 200 meter fra feriestedet.
 • Ciutat de Palol - fantastisk familie-ferie! - Perfekt placering
  I Costa Brava finder i denne perle af et feriested, hvor hele familien kan få en fantastisk ferie. Stedet ligger i gåafstand fra både stranden og Playa d'Aro og i kommer altså ikke til at kede jer her, hvor i kan vælge mellem pools, strand, by eller hjemmehygge.
 • Xon's Playa - Sommerferielejlighed på Costa Brava i sydens sol - Skønneste ferielejligheder på Costa Brava
  Xon's Playa har den perfekte placering 150 meter fra den smukke kyst ved Costa Brava i Spanien. Xon's Playa har en herligt poolområde med en stor pool og en separat børnepool hvor man roligt kan nyde solen imens børnene hygger sig. Tag ind tur ind i byen Empuriabrava og oplev de fine kanaler som leder tankerne til den italienske Venedig.
 • Palamos Studios - Tag familien med til syden i en ferielejlighed - Lækre faciliteter i et skønt område
  I feriebyen Palamos ligger feriestedet af samme navn, Palamos Studios er renoveret og står klar til at danne ramme om en super ferie for netop jeres familie. På stedet findes derudover og en dejligt poolområde udendørs med spa faciliteter. 400 meter derfra findes byens centrum med den hyggelige havn og den autentiske bymidte. endnu tættere på findes stranden som kun er 150 meter fra Palamos Studios.
 • Costa d'Or - Book en perfekt ferielejlighed til dig og familien - Badeferie tæt på storbyen Barcelona
  Costa d'Or ligger i centrum af badebyen Calafell i Costa Dorada, Spanien. Feriestedet har et dejligt poolområde med børnebassin, og der er kun 50 meter til stranden. Med den centrale placering er det nemt at finde restauranter, butikker og indkøbsmuligheder. Der er desuden kort afstand til Barcelona, som helt sikkert er et besøg værd.
 • Daniel - Bestil en af de lækre ferielejligheder fpor hele familien her! - Ferielejligheder med en super placering
  Hvis jeres ferie skal gå til Costa Brava og I vil have en god beliggenhed i lækre og moderne lejligheder, så er Daniel det helt rigtige sted. Daniel ligger både tæt på en skøn sandstrand og byen med et hav af muligheder. I kan også se frem til at hygge jer ved feriestedets poolområde med den hyggelige solterasse.
 • Pola Giverola - Fantastisk feriepark ved havet i Costa Brava, Spanien - Perfekt placering ved kysten
  Denne feriepark ligger med en helt unik beliggenhed ved havet, hvor der endda er tilhørende en privat strand. Her er både plads til dem der ønsker afslapning ved det smukke og store poolområde, men også til dem som ønsker at være aktiv på tennisbanen eller ved at spille fodbold og minigolf.
 • Gran Reserva - Ferieboliger ved stranden i Costa Brava, Spanien - Skønt feriested med poolområde i Costa Brava
  I byen Empuriabrava i spanske Costa Brava, finder I feriestedet Gran Reserva - kun 200 meter fra den store sandstrand. Nyd feriestedets pools, aktiviteter og den hyggelige buffetrestaurant. Besøg Gran Reservas spillehal og prøv kræfterne af på tennisbanen. Tæt på Gran Reserva i byen Empuriabrava er der både butikker, restauranter, caféer og natteliv.
 • Hapimag Mas Nou Resort - Feriepark i Costa Brava i Spanien - Book ferielejlighed - Et sandt paradis for golfspillere placeret i grønne og naturrige omgivelser
  Hapimag Mas Nou Resort er placeret smukt i det grønne landskab og er den helt ideelle feriepark til alle, der elsker at spille golf. Ferieparken er placeret midt i en af de smukkeste golfbaner i Spanien, og hvad end I er begyndere eller øvede, har Hapimag Mas Nou Resort faciliteter, som I alle vil nyde godt af.
 • Ducado - en skøn ferielejlighed kan bestilles hos Dansk Bilferie - Perfekt placeret i gode ferielejligheder
  I et skønt område i L'Escala i Costa Brava Spanien. Ducado har faciliteter der omfatter et skønt poolområde og to legepladser til de små. Feriestedet ligger tæt afstand til både sandstrand og centrum af byen, samt i nærheden af tennisbaner. Ferielejlighederne er indrettet med alt I har brug for.
 • Salles Beach ferielejligheder – Nydelse tæt på den spanske kyst - Det rigtige valg for familier
  Salles Beach beliggende lige til L'Estartit en hyggelig spansk by med både restauranter og byliv. desuden ligger Salles Beach også tæt på stranden så hele familien kan hygge sig med at bygge sandslotte tæt på den hyggelige fyretræskov. På Salles Beach er der gode faciliteter med blandt andet poolområde og solterrasse, restaurant/snackbar og supermarked.
 • Residence Mimose | Caorle ved Adriaterhavskysten i Italien | Kig her! - Skøn familieferie i badebyen Caorle
  Her får I et skønt swimmingpoolområde med liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. Derudover er der et lækkert grønt område, hvor man kan slappe af i solen. Der er kun 400 meter til stranden og badebyen Caorle med alle sine muligheder for dejlige stranddage. Skønne familieboliger med terrasse eller balkon. Book på Dansk Bilferie nu!
 • Ai Pini - Ferielejlighed, perfekt til familiens sommerferie ved Adriaterhavet. - Strand i gåafstand
  Hvad enten du er til lækker pool og strandstole, eller hellere vil bade i det smukke vand ved Adriaterhavet, så er Ai Pini et populært sted at lande, når i skal slappe af og nyde hinandens selskab. Hotellet er i gåafstand til strand, indkøbsmuligheder og restauranter og barer, så i nemt og bekvemt kan nyde en snack eller en kold forfriskning i solen.
 • Lanterna Sunset - fine ferielejligheder nær Porec - Fine lejligheder nær Porec
  Velkommen til Lanterna Sunset - feriestedet ligger på en halvø blot 200 meter fra en dejlig stenstrand med lækkert badevand og ca. 13 km fra byen Porec. Ferielejlighederne ligger i flotte, frodige omgivelser med fyrretræer og er indrettet med tekøkken og møbleret balkon eller terrasse, hvor man kan nyde et lækkert måltid. Ved Lanterna Sunset finder I et væld af aktiviteter, skønne restauranter og gode indkøbsmuligheder. Feriestedet er det perfekte udgangspunkt for en både afslappende og aktiv ferie.
 • Medena - Afslappende atmosfære tæt på strand - Gode lejligheder med skøn beliggenhed
  Blot 4 km fra centrum af Trogir finder I denne suveræne feriested. Medena ligger kun 450 meter fra strand i fordige omgivelser med træer og subtropiske planter. Leder I efter et feriested med afslappende atmosfære, så er Medena stedet. De farverige rækkehuse er udstyret med aircondition, samt tekøkken og området byder på gode faciliteter som supermarked, restaurant, grønthandler og vaskeri.
 • Croatia - Fine lejligheder nær strand - Simple lejligheder i Kroatien
  I meget kort afstand til skøn strand ligger feriestedet Croatia. Stedet byder på simple ferielejligheder i forskellige størrelser og er udstyret med køkken, samt møbleret balkon eller terrasse, som nok er der I tilbringer mest tid når I bor ferielejlighederne. På samme område finder I hotel Alba, hvor der er restaurant og aftenunderholdning i juli og august. Ved hotellet finder I også butikker, tennisbaner, beachvolley og supermarked. Croatia er et godt udgangspunkt for sjove dagsture, afslapning og aktiviteter.
 • Resort Bi Village | Fažana i Istrien i Kroatien | Book ferielejlighed her! - Besøg skønne Resort Bi Village i Fažana
  Resort Bi Village har alt det, I kan ønske jer. 5 minutter til Adriaterhavet, 3 swimmingpools og et utal af aktivitetsmuligheder til lands og til vands. Vil I nogle dage bare slappe af og komme helt ned i gear og lade batterierne op, er det bare at læne sig tilbage og nyde sommeren i Kroatien. Bor I på Resort Bi Village er alt inden for rækkevidde, og I bestemmer selv dagens program.
 • Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort i Dalmatien i Kroatien! - Læn jer tilbage og oplev livet ved byen Novi Vinodolski!
  Her får I lækre spaoplevelser for de voksne, og leg og masser af vandsjov for børnene. Nyd udsigten over det smukke turkise Adriaterhav og lejlighederne indrettet moderne og lyse farver. Dette unikke luksusresort har alt, hvad I måtte have brug for. Tag på minderige opdagelser i de nærliggende byer og oplev det vidunderlige Kroatien.
 • Falkensteiner Premium Apartments Senia i Dalmatien i Kroatien! - Nyd sommeren i hyggelige Petrčane!
  I badebyen Punta Skala i udkanten af Petrčane ligger disse skønne topmoderne lejligheder, med alt hvad I skal bruge for en uforglemmelig ferie. Her er to lækre swimmingpools, og masser af aktivitetsmuligheder i området. Besøg også det store spa, der ligger lige ved siden af jeres feriebolig. Bestil på Dansk Bilferie i dag!
 • Villaggio Selene - Ferielejligheder ved gylden strand Adriaterhavet i Italien. - De perfekte rammer om ferien
  Tag turen til Bibione i Italien og oplev adriaterhavet helt tæt på. På dette feriested får I både lækkert poolområde, store ferieboliger, gylden strand og Bibiones charmerende byliv med. Kort sagt har Villaggio Selene alt, hvad man skal bruge for at få en skøn ferie! Book dit ophold her på hjemmesiden, eller ring til vores dygtige rejsekonsulenter på tlf. 7010 4343.
 • Eridano - Ferielejligheder ved Adriaterhavet - Enkle ferielejligheder tæt på Adriaterhavet
  Eridano er et mindre feriested, som byder på simple lejligheder udstyret med køkken og overdækket balkon, som kan bruges til at slappe af, spille et spil eller nyde en spændende bog. På lejlighedskomplekset finder I en mindre swimmingpool, hvor I kan svømme rundt med udsigt over området. I kan læne jer tilbage i liggestolene og nyde solens stråler. Sandstranden er desuden blot 1,2 km fra feriestedet.
 • Appartamenti Atollo | Bibione ved Adriaterhavet i Italien | Book i dag! - Skønne lejligheder, tæt på strand i den rolige del af Bibione.
  I dejlige rolige omgivelser ligger feriestedet Appartamenti Atollo, som er det perfekte udgangspunkt for en skøn ferie, da alt ligger tæt på. Her kan i hurtigt komme til både sol, sand, vand og spisesteder og butikker. Hvad mere kan man ønske sig? Bestil sommerferien på Dansk Bilferie lige her!
 • Appartamenti Marina Grande | Ferielejligheder i Bibione i Italien| Bestil her - Dejlige ferieboliger midt i feriebyen Bibione.
  Her bor du kun 100m fra den velbesøgte strand Lido del Pini i den populære italienske ferieby Bibione. Der tilbydes privat strand til din bolig, hvorfra der kun er et par skridt, så kan I nyde den smukke, brede strandpromenade med restauranter, butikker og afslappede feriefornøjelser. Der er rig mulighed for ture i nærområdet - eller måske en dagstur til Venedig?
 • Appartamenti Urano | Ferieboliger i Bibione i Italien| Book her - Dejlige ferielejligheder i feriebyen Bibione.
  Bestil et ophold i disse lyse og moderne lejligheder. Det er tæt på den skønne Bibione Beach med masser af mulighed for leg i sol, sand og vand. Boligerne ligger tæt på centrum af Bibione by med sine mange muligheder for indkøb, butikker og restaurantbesøg. I Bibione findes også det populære Bibione Spa, hvor I kan hygge med hele familien.
 • Solarium| Ferielejligheder i Bibione i Italien| Book din næste ferie i dag! - Skønne ferielejligheder med hele to swimmingpools i badebyen Bibione.
  Solarium er det oplagte valg, for børnefamilien, der elsker sydens vand og sol. Solarium byder på lyse ferieboliger med plads til hele børnefamilien, som ønsker at være tæt på det hele i den herlige italienske badeby Bibione. Der er to swimmingpools tilknyttet boligkomplekset Solarium, og hvis I får lyst til en tur i det smukke Adriaterhav, så er der kun 1300m til Bibiones lækre, brede strande!
 • Residence Pinewood | Pragtfulde Bibione i italien | Book din ferie nu! - Skøn swimmingpool på taget af Pinewood og 50 meter til Bibione Pinedas smukke strandpromenade.
  Glæd dig til din næste ferie i det skønne Italien og bo i hjertet af Bibione Pineda på det dejlige Pinewood. Ferieboligkomplekset har en lækker swimmingpool på taget, og alle ferieboligerne har egen balkon eller terrasse - mange med udsigt til det smukke Adriaterhavet kun 50 meter væk. Så glæd jer til at nyde de lune sommeraftener, mens dagen går på hæld.
 • Residence Olimpia og Danubio |Ferieboliger i skønne Bibione i Italien | Book din ferie nu! - 3 dejlige swimmingpools og kun 900m til det turkise Adriaterhavs lange strande.
  Ønsker I en base med masser af plads til aktiviteter er Residence Olimpia og Danubio ideelt for hele familien. Residence Olimpia og Danibio ligger på et smukt grønt område, der byder på hele 3 udendørs swimmingpools med masser af plads til sjov vandleg og afslapning i solen. Når I vælger dette feriested kan I kommer til at bo på enten Olimpia eller Danubio. Nyd ferien i skønne Bibione.
 • Village Lipa - Afslapning og wellness i Slovenien - Fantastisk område
  Bo i smukke grønne omgivelser på Village Lipa, og oplev hjemlig hygge i de fine boliger. Og når området er så fantastisk gør det slet ingenting at slentre hen til wellnessområdet, der ligger kun 200 meter væk, og byder på et væld af spaoplevelser. Snyd ikke jer selv for oplevelsen, book jeres ophold her på hjemmesiden, eller ring til en af vores dygtige rejsekonsulenter.
 • Hotel Breza | Familiehotel i Podčetrtek i Slovenien. Book i dag! - Sjovt badeland til børnene og wellness og afslapning til de voksne!
  Det firstjernede Hotel Breza ligger i Kozjansko-regionen i flotte Slovenien. Hotel Breza er en del af Terme Olima, en række hoteller, der har fokus på spa og wellnessoplevelser for hele familien. Regionen er kendt for sine varme kilder og deres terapeutiske og helende egenskaber, og på Hotel Breza får I det hele at mærke. Nyd også den slovenske kultur og smagsoplevelser.
 • Ai Ginepri - ferielejligheder for hele familien! - Sol og afslapning i Ai Ginepri
  Ai Ginepri er et populært feriested, der ligger ved adriaterhavet, i Italien. Området er meget velbesøgt, da man næsten altid kan forvente godt vejr, og lækre strande. Feriestedet her ligger rigtig godt i gåafstand til stranden, og tilbyder samtidig også stort poolområde med børnepool og solstole.
 • Belvedere Village - Ferieboliger i Italien ved Gardasøen - Hele familiens feriefavorit ved Gardasøen
  Belvedere Village er et børnevenligt feriested, der danner rammen om en fuldendt familieferie, I sent vil glemme. Feriestedet byder på et stort og flot poolområde, forskellige sportsfaciliteter, underholdning og leg for store og små, gode spisemuligheder samt en hyggelig og afslappende atmosfære. Belvedere Village er oplagt til oplevelser omkring Gardasøen.
 • Afslapning og sjov på Les Portes de Dordogne i Frankrig - Nyd masser af ferieaktiviteter for store og små og bo i moderne ferielejligheder
  På det skønne og moderne feriested Les Portes de Dordogne kan i roligt slippe hele familien løs i et væld af sjove ferieaktiviteter med rig mulighed for afslapning. En udendørs swimmingpool med vandrutschebane og wellness område sørger for, at både børn og voksne har kan slappe af og nyde dejlige feriedage i den spændende og alsidige franske region Dordogne. Regionen byder både på imponerende grotter, charmerende bjerglandsbyer og autentiske slotte.
 • Omaha Beach - Bestil en dejlig ferie til en feriepark i Normandiet i Frankrig - Omaha Beach - Rolig beliggenhed ved nationalpark
  Denne feriepark er den perfekte destination for dem der ønsker fred og ro, og som værdsætter naturen og havet. Omaha Beach ligger ved en nationalpark i rolige og meget grønne omgivelser. Endvidere er der direkte adgang til en smuk sandstrand.
 • Golfe de Lozari - Et fantastisk feriested på Korsika for hele familien. Bestil rejsen her! - Moderne ferieboliger et stenkast fra stranden med masser af aktiviteter for store og små
  Omkranset af vild natur, bjerge og fyrreskov på korsikas vestkyst, finder I Golfe de Lozari. Et fantastisk feriested med direkte adgang til den lækre Lozari sandstrand. På Golfe de Lozari kan I boltre jer i den store swimmingpool med børnebassin. Der er aktiviteter for børn og unge med klubaktiviteter på på selve feriestedet og på den lækre gyldne sandstrand.
 • Pineto - fantastiske ferielejligheder direkte ved stranden på Korsika - Tag hele familien med til Pinteo på skønne Korsika!
  På det skønne og hyggelige feriested Pineto har i direkte adgang til en fin og børnevenlig sandstrand på den franske ø Korsika. Feriestedet ligger på en landtange i det nordøstlige Korsika og er omkranset af en stor palmehave og fyrreskov, hvor hele familien kan slappe af og boltre sig i middelhavet og i den store opvarmede swimmingpool. I de moderne og rummelige ferieboliger på Pineto har i frihed til at tilberede dagens måltider i jeres eget køkken og nyde dem på den private terrasse. Masser af sjove og underholdende aktiviteter for både store og små, sørger for at ferien aldrig bliver kedelig. Og med udfordrende sportsfaciliteter kan hele familien prøve kræfter med aktiviteter både til lands og til vands.
 • Les Lauriers Roses - Book flotte ferielejligheder Languedoc i Frankrig - Skøn feriepark med smukt poolområde og blot 800 meter til strand
  Tag med hele familien på en solrig ferie til den hyggelige feriepark, Les Lauriers Roses, som byder på flotte og moderne ferielejligheder. Her vil I have det helt ideelle udgangspunkt til en dejlig ferie, hvor alting kører i jeres helt eget tempo. I bor blot 800 meter fra en skøn strand og 500 meter fra et supermarked, hvor I kan handle ind. Les Lauriers Roses byder på gode faciliteter og sjove aktiviteter, såsom et fantastisk poolområde, tennis, petanque, minigolf, børneklubber og en hyggelig restaurant hvor I kan nyde et lækkert måltid, når sulten melder sig.
 • Les Jasmins - hyggelige ferieboliger for hele familien nær Cannes og den franske riviera - Nyd solen i naturskøn feriepark for store og små
  I baglandet af den franske riviera og Cannes, ligger feriestedet Les Jasmins. Omkranset af en naturskøn park med skyggefulde træer, palmer og blomster, kan både store og små boltre sig i det store poolområde, som byder på hele 3 lækre swimmingpools. Les Jasmins er det perfekte udgangspunkt for udflugter til middelhavets strande og storbyer som Cannes og Nice.
 • Presqu'île du Ponant - Book flotte ferielejligheder i Languedoc i Frankrig - Familievenlig feriepark med dejligt poolområde og blot 800 meter til strand
  Tag med hele familien på en solrig ferie i de skønne omgivelser i Languedoc i Frankrig, og kom langt væk fra den travle hverdags stress og jag. Presqu'île du Ponant er en dejlig feriepark, der byder på et væld af sjove aktiviteter og gode faciliteter. I kan f.eks. dase i poolområdet, spille fodbold, tennis, volleyball og basketball, holde formen ved lige i fitnesscentret, nyde et dejligt måltid på den hyggelige restaurant eller prøve kræfter med diverse former for vandsport såsom kanosejlads, windsurfing og vandcykel.
 • Le Vidourle - ferielejligheder direkte til stranden i Le Grau-Du-Roi, Frankrig - Bo direkte til stranden i naturskønne omgivelser i hyggelige ferieboliger
  Tag hele familien med til Le Vidourle i Sydfrankrig og bo i skønne rummelige ferielejligheder. Her findes mange forskellige faciliteter og aktiviteter, som sikrer jer en mindeværdig familieferie. Le Vidourle ligger direkte ud til strand, og en smuk have omkranser poolområdet. I finder også flere strande og et naturskønt grønt område med masser af aktiviteter.
 • Lou Pigno - moderne og lækre ferielejligheder i skønne Provence, Frankrig - Tag til Lou Pigno og nyd den sydfranske charme i grønne omgivelser
  Tilbagetrukket fra det pulserende liv på den franske riviera, ligger Lou Pigno i et grønt skovklædt område. Lou Pigno er det perfekte sted for afslapning, sjov og samvær med familien. Feriestedet byder på et lækkert poolområde samt solterrasse. Og I kommer ikke til at kede jer, da der venter jer masser af aktiviteter og underholdning for både store og små.
 • Le Castel Sainte Anne - charmerende ferielejligheder ved stranden i Trégastel - Lyse og rummelige ferielejligheder med direkte adgang til stranden
  Hvis I gerne vil udforske den naturskønne og charmerende kystrækning "The Pink Granite Coast" i Bretagne, er ferielejlighederne Le Castel Sainte Anne det perfekte udgangspunkt. På Le Castel Sainte Anne har i et fantastisk udgangspunkt for, at hele familien får en mindeværdig ferie. I kan vælge mellem lyse og rummelige ferieboliger af forskellige størrelse. Ferieboligerne ligger kun 100 m fra en fin sandstrand med direkte adgang til havet.
 • Le Hameau des Airelles - fantastiske ferieboliger i de franske alper - Tag hele familien med til de franske Alper
  På Le Hameau des Airelles i Le Menuires kan i nyde sommeren i de franske alper. I bor midt i den charmerende og hyggelige bjergby Les Menuires med udsigt over bjergene. Ferieboligerne er udført i traditionel arkitektur, som indbyder til afslapning i behagelige og hyggelige omgivelser. Le Hameau des Airelles byder desuden på eget wellness-område, som omfatter en opvarmet indendørs pool, fitness, sauna og tyrkisk bad.
 • Goldried - Ferielejligheder i fantastiske og smukke Tyrol i Østrig. - Skøn ferielejlighed placeret smukt i hjertet af Tyrols bjerge
  Oplev den smukke natur i det rolige landskab med spændende vandreture eller mountainbiking. Goldried er en dejlig feriepark, som danner rammen om en afslappet ferie i jeres helt eget tempo. Her finder I bl.a. et et legerum til de mindste, en hyggelig restaurant og bar samt diverse spil som billard, dart og bordtennis. Området lægger yderligere op til en masse udendørsaktivitet i den friske alpeluft.
 • Hotel Goldried Book jeres kommende familieferie i Østrig - Lækkert hotel midt i alperne
  Er familien til en ferie der rummer både aktiviteter, frisk bjergluft og mulighed for afslapning og forkælelse, så er Hotel Goldried stedet for jer. Hotellet har den perfekte balance mellem hygge, stil og luksus. Børn er mere end velkommen, men der er også mulighed for de voksne, for en alenestund i det lækre wellness-område. Gode faciliteter, fantastiske beliggenhed og et godt køkken.jer en afslappende familieferie.
 • I Cancelli - Ferielejligheder i smukke Toscana i Italien. - En ferielejlighed for hele familien
  I Cancelli er en smuk feriepark i hjertet af det italienske område Toscana. Ferieparken byder på vidunderlige ferieboliger, og parkens placering på siden af skovklædte bjergskråninger giver dig de mest fantastiske udsigter fra parken. Antico Borgo I Cancelli har desuden mange gode faciliteter som hele din familie kan nyde godt af under jeres ophold i Toscana.
 • Splendid Resort - Ferieboliger nær Pula i Istrien, Kroatien - Familievenligt feriested med flot poolområde og skøn havudsigt
  Splendid Resort byder jer velkommen i naturskønne omgivelser ved halvøen Verudela, blot 4 km fra centrum af Pula by. Feriestedet byder på et pragtfuldt poolområde, hvorfra I kan nyde havudsigten. Glæd jer også til sportsaktiviteter, underholdning og leg for både børn og voksne. Området omkring Splendid Resort er perfekt til gå- og cykelture og udflugt til Pula by.
 • Park Plaza Verudela - Oplev en skøn feriepark i Istrien, Kroatien - Park Plaza Verudela - En luksuriøs feriepark
  Park Plaza Verudela er beliggende på den smukke halvø Punta Verudela, omgivet af grønne nåletræer og blot et stenkast fra det azurblå havvand. Disse smukke ferielejligheder er af særlig høj kvalitet og skaber de perfekte rammer for en skøn sommerferie med hele familien.
 • Horizont Resort - Ferielejligheder ved Pula i Istrien, Kroatien - Bo på feriefavoritten Horizont Resort - kun 150 meter til havet!
  Horizont Resort er et skønt feriested for hele familien beliggende i Istrien i Kroatien ved strand og hav. I kort afstand til centrum Pula, hvor der er mange kulturelle og historiske oplevelser. Poolområdet ligger med en fantastisk og panorama udsigt til det krystalklare hav. Glæd jer til en ferie med masser af aktiviteter, sport og underholdning for hele familien!
 • Verudela Beach Resort |Ferieboliger nær Pula i Kroatien | Se her! - Stilfulde ferieboliger i naturskøn beliggenhed
  Verudela Beach Resort ligger i et smukt område nær Pula. På det nærliggende feriested Park Plaza Verudela kan I benytte jer af faciliteterne, hvor I har adgang til både swimmingpools og strand samt masser af sportsfaciliteter, restauranter, shopping og underholdning for hele familien. Verudela Beach Resort tilbyder stilfuldt indrettede ferieboliger i skønne omgivelser.
 • Kazela| Feriepark i Istrien i Kroatien - Book flotte ferielejligheder her - Hyggelig feriepark beliggende i Istriens smukke omgivelser
  Oplev det krystalklare hav i det solrige Kroatien ved Kazela feriested. Nyd både stranden lige uden for jeres dør og de lækre pools med vandrutsjebane. Ved Kazela ferieboliger er der sjov for hele familien, hvor I kan opleve et hav af aktiviteter på pladsen – såsom legeplads og boldbaner. Nyd også et hav af andre aktiviteter for store og små.
 • Ai Pini| Skønne ferieboliger ved Medulin i Kroatien| Bestil ferien i dag! - En familieferie med mulighed for både afslapning og aktiviteter
  Hos Ai Pini får I en familieferie, der båder byder på masser af afslapning, men også et væld af forskellige aktiviteter, som hele familien kan være en del af. Besøg det unikke Kroatien med de smukke strande, hvor I kan nyde sommeren og hoppe i det turkise vand. Smag en delikat lokal eller international ret på den nærliggende restaurant.
 • Terme Catez - Stor feriepark med vandland i Øst-Slovenien, Slovenien - Terme Catez - til glæde for alle vandhunde
  Hvis I vælger denne feriepark i Øst-Slovenien som familiens næste feriedestination, vil jeres børn elske jer for det. Her er et fantastisk vandland fyldt med flere svømmebassiner både inde og ude, forskellige saunaer, vandfald, springvand og vandrutsjebaner. Et sandt ønskescenarie for vandhunde!
 • Feriepark Eko Terme Snovik - Ferieboliger i Øst-Slovenien, Slovenien - Feriepark Eko Terme Snovik - feriepark for ægte vandhunde
  Denne attraktive feriepark ligger kun 30 km fra den trendy by, Ljubljana i Øst-Slovenien, hvor man kan finde termiske kilder og en smuk natur. Eko Terme Snovik har moderne ferieboligere som er placeret med panoramisk udsigt til hele ferieparken. Her finder I et stort vandland både inden- og udendørs.
 • Residence Le Ginestre - Feribolig for familien ved Adriaterhavet i Italien - Den ideelle feriepark til livsnydere, der elsker sol og strand
  Bo i fantastiske omgivelser og nyd godt af både poolområdet og den smukke strand, der ligger blot 250 meter fra ferieparken. Ferieparken har en god beliggenhed, og blot et stenkast herfra finder I den hyggelige by, Cavallino, som byder på diverse butikker og restauranter.
 • Les Jardins du Golf | Ardennerne i Belgien | Book opholdet nu! - Perfekt beliggende i hjertet af Ardennerne i charmerende Belgien
  Disse skønne og moderne ferieboliger Les Jardin du Golf lige midt i al den grønne og smukke natur i Ardennerne. Besøg den enestående middelalderby Durbuy, der ligger ganske tæt på jeres feriebolig, og mærk historiens vingesus!
 • Résidence Durbuy - Ferieboliger ved de Belgiske Ardenner i Belgien - Hyggelig feriepark med gode faciliteter og flotte ferielejligheder
  Kom langt væk fra den travle hverdag på en afslappet ferie til de Belgiske Ardenner. Her kan I bo i flotte ferielejligheder hos Résidence Durbuy, hvor der bl.a. venter masser af skøn natur. Blot 3 km fra ferieparken finder I centrum af den hyggelige by Durbuy, hvor I kan gå på opdagelse.
 • Poggio all'Agnello - Ferieboliger i Toscana, Italien - Familievenligt feriested i Toscana med hele 3 swimmingpools!
  Poggio all'Agnello er et dejligt feriested beliggende nær kyst og strand i den populære italienske region, Toscana. Ferielejlighederne er etableret på et tidligere toscansk landsted, som nu er blevet fuldt renoveret og ombygget til en skøn og komfortabel ferieoase for hele familien. Her finder I flere pools, gode sportsfaciliteter samt en dejlig restaurant.
 • Les Calanques du Parc | Côte d'Azur i Frankrig | Book din ferie her! - Vidunderlige ferieboliger med opvarmet pool og 300m til stranden ved Frejus i Côte d'Azur
  Nyd en eventyrlig sommerferie på dette attraktive feriested Les Calanques du Parc. Her får I det naturlige samlingspunkt, ligegyldigt om I drømmer om en daseferie ved poolen med en drink i hånden, en svalende dukkert i det azurblå hav kun 300m fra jeres feriebolig, eller talrige pragtfulde oplevelser i byen Frejus og de omkringliggende vidunderlige byer. Book på Dansk Bilferie i dag!
 • Corte Del Sole - Ferieboliger nær Corte Grande og Aprilia Marittima - Gode ferieboliger nær børnevenlige strande
  Corte del Sole ligger tæt på marinaen i samme område som Corte Grande og Aprilia Marittima og er et skønt feriested for hele familien. Feriestedet består af gode, rummelige og pænt indrettede rækkehuse, placeret omkring en stor, dejlig pool med børnebassin og whirlpool. Der er dejlige grønne områder med palmetræer og gangstier omkring poolen. Rækkehusene er alle individuelt indrettede, og alle har kælder med garage og have. Ønsker I en rolig og afslappende ferie, er Corte del Sole et virkeligt godt valg.
 • Aprilia Marittima - ferieboliger i Lignano ved Adriaterhavskysten i Italien - Ferieboliger med skønne faciliteter og aktiviteter ved Adriaterhavet
  Aprilia Marittima har en skøn beliggenhed ved Adriaterhavskysten i smukke Italien. Tag på dagsudflugt til den charmerende kanalby Venedig. Aprilia Marittima byder på oplevelser for hele familien. Ferieboligerne har et skønt poolområde, restaurant, bar, bager og masser af butikker. Kort sagt: Der er noget for enhver smag! Bestil online eller kontakt os på tlf. 7010 4343.
 • Michelangelo - Børnevenlig beliggenhed på Adriaterhavskysten i Italien - Perfekt beliggenhed til børnefamilier
  Med mulighed for idyllisk familieafslapning i hjertet af den spændende, flotte og italienske kystby Bibione udmærker feriestedet Michelangelo sig. Bo i en feriebolig under den bagende sol på Adriaterhavskysten. Her kan du nyde muligheden for en kold dukkert og familiær vandleg i poolen, samtidig med at du kun har en kort afstand til byliv, restauranter og sandstrand. Der er mulighed for leg på legepladsen, som ligger på feriestedet. Derudover har du også mulighed for at leje cykler, hvis du er i humør til at udforske området med høj puls eller i et hyggeligt tempo med resten af familien.
 • Green Village Jesolo | Feriebolig i feriepark ved Adriaterhavet i Italien - Green Village Jesolo- En hyggelig feriepark ved Adriaterhavet
  Green Village er en ny og moderne feriepark. Ferieparken har masser af skønne faciliteter og ligger tæt ved mange spændende udflugtmuligheder såsom Venedig og et stort vandland, men der er også plads til at slappe af ved poolen eller på den dejlige solterrasse.
 • Villaggio Albatros - Familievenlige ferielejligheder i Italien - Grønne omgivelser på badeferien
  Villaggio Albatros er på flere måder perfekt til familieferie. Lejlighederne er flotte og familievenlige, stranden er bred og består af sand og området er frodigt og en populær destination for turister. Alt i alt får I gode betingelser for en afslappende som aktiv ferie i et dejligt område ved Adriaterhavet og Lignano Sabbiadoro i Italien.
 • Barbara - Lækre ferieboliger ved Gardasøen i Italien - Ideel beliggenhed tæt på Gardasøen
  Nyd sommerferien i fantastiske omgivelser med en feriebolig tæt ved Gardasøen med plads til både børn og voksne. Feriestedet Barbara byder på lækre ferieboliger, der passer perfekt til familiens sommerferie, hvis du vil være garanteret sol og afslapning. Med Gardasøen i baghaven og by inden for kort tid har du alt, hvad du skal bruge, inden for kort afstand.
 • Primera - Ferielejligheder ved Moniga del Garda, Italien - Hyggelige ferielejligheder ved Gardasøen
  Feriestedet Primera ligger På vestsiden af Gardasøen på en 20.000 m2 stor grund kun 900 meter fra byen Moniga. Primera byder på et dejligt poolområde hvor I kan boltre jer samt børnepool til familiens mindste. Derudover finder I også restaurant, bar og minimarked samt legeplads og mulighed for at prøve kræfter med forskellige sportsaktiviteter på feriestedet.
 • Club Tihany - Smukt beliggende ferieboliger ved Balatonsøen i Ungarn - Lækkert spaområde og naturskøn beliggenhed
  Feriestedet Club Tihany har en skøn beliggenhed ved Balatonsøen i Ungarn. Her er alt, hvad I har brug for, når I skal skabe skønne ferieminder. Club Tihany byder blandt andet på et lækkert spaområde, restaurant med ungarske retter og vandsportsfaciliteter på Balatonsøen. I kommer ikke til at kede jer, når I bor på Club Tihany!
 • Sissi Park - Store flotte lejligheder i Haus im Ennstal v. Schladming i Steiermark - Velkommen til Sissi Park
  Sissi Park består af en række store, luftige og moderne indrettede lejligheder, som ligger tæt på Schladming. Stedet er rigtig godt for at par overnatninger, hvis man er på vej til Kroatien eller Italien, men er absolut også et sted hvor man kan slå sig ned for en uge eller længere. Alle lejlighederne har pæne køkkener med opvaskemaskine og en hyggelig stue med fladskærm. Fra alle lejlighederne er der en skøn udsigt til de omkringliggende bjerge.
 • L'Ecrin du Lac - Ferieboliger i Chorges i De Franske Alper, Frankrig - L'Ecrin du Lac - smukke ferieboliger i midt i Frankrigs fantastiske natur
  Midt i mellem sø og bjerge finder du L'Ecrin du Lac - et hyggeligt feriested med både ferieboliger og ferielejligheder med en ganske exceptionel placering. Nyd den smukke udsigt til søen Serre Poncon fra feriestedets swimmingpool, tag en dukkert i søen eller tag på udforskning i De Franske Alper og den lille by Chorges, som ligger tæt ved feriestedet.
 • Les Tamaris & Les Portes du Soleil - Feriested i Portiragnes, Sydfrankrig - Tag hele familien med til Les Tamaris & Les Portes du Soleil og få en mindeværdig ferie
  Les Tamaris & Les Portes du Soleil er det helt oplagte bud på en fantastisk og mindeværdig ferie for hele familien kun 150 m fra middelhavet i Sydfrankrig. Feriestedet har alt hvad I kan forestille jer af faciliteter og underholdning for både store og små, herunder hele 3 swimmingpools, vandrutsjebaner, underholdningsprogram, mini-klub, sports-faciliteter, minimarked samt restaurant.
 • Golden Lakes Village - Moderne feriehuse i Belgiske Ardenner - Familievenlige ferieboliger i grønne omgivelser ved Eau d'Heure-søerne
  Bo på Golden Lakes Village i rummelige og moderne feriehuse med plads til både små og store familier. Feriestedet ligger i grønne og naturskønne omgivelser ved Eau d'Heure-søerne. Glæd jer til vandsport og friluftsaktiviteter for hele familien. Besøg også det store vandland med bl.a. vandrutsjebaner, børnebassin og wellness, som ligger tæt på feriestedet.
 • b'o Resort - Book familievenlige lejligheder i Normandiet hos Dansk Bilferie - Velkommen til b'o Resort
  I gåafstand fra den lille by Bagnoles-de-l'Orne finder I det hyggelige feriested b'o Resort. Hele familien vil elske stedet der byder på aktiviteter for alle aldre med bl.a. swimmingpool og børneklub. Stedet har desuden egen restaurant og bar, hvor specialiteter fra Normandiet kan nydes. b'o Resort er den perfekt, hvis I ønsker at kombinere afslapning med oplevelsesrige ture til Normandiets spændende seværdigheder.
 • Panoramic Bad Lauterberg - Ferielejligheder i Tysklands flotte natur - Ferielejligheder i Harzen
  Hvis I elsker natur, at være aktive eller blot har brug for et roligt sted at slappe af, så er Panoramic Bad Lauterberg noget for jer. Her er mulighed for at holde aktiv ferie med familien, bo i gode lejligheder med fantastisk udsigt. De aktive tilbud er mange og retter sig til både store og små. Stedet ligger kun 380 km fra Puttgarden Her har I mulighed for at bo I fine ferielejligheder til en god pris, hvor I ikke behøver køre alt for langt.
 • Aelderholt - Familievenlige ferieboliger med vandland i Holland - Aktiv og afslappende familieferie i naturskønne omgivelser
  På feriestedet Aelderholt får I med sikkerhed en oplevelsesrig og mindeværdig ferie i det nordlige Holland. Her kan I glæde jer til underholdning dagen lang. Og når dagen går på hæld, kan hele familien slappe af i jeres hyggelige feriebolig. I får fri adgang til vandlandet med masser af sjov til børnene og mulighed for afslapning og wellness til de voksne.
 • Coldenhove - Naturskønt feriested med indendørs swimmingpool i Holland - Bo i ét med naturen på hyggelige Coldenhove
  Coldenhove er et stort feriested, hvor I finder aktiviteter så langt øjet rækker og til timevis af underholdning for alle. Aktiviteter for hele familien, hvor I både kan have det sjovt og blive udfordret. Børnene vil elske vandlandet med bl.a. vandrutsjebane og soppebassin, mens de landlige omgivelser indbyder til naturskønne udflugter i det smukke skovområde.
 • De Reeuwijkse Plassen - Familievenlige ferieboliger i Holland - Børnenes paradis direkte til vandet
  Glæd jer til en skøn ferie for hele familien i Holland. Feriedagene kan tilbringes med sjove vandsportsaktiviteter og børnene vil elske de gode indendørs og udendørs bade- og aktivitetmuligheder, som kan nydes i al slags vejr. Naturen omkring De Reeuwijkse Plassen indebyder til oplevelser i nærområdet til fods eller på cykel samt dagsture til populære attraktioner.
 • Heideheuvel - Ferieboliger og ferie-oase i skoven i Gelderland, Holland - Ferie-oase for både store og små midt i skoven
  Når kør-selv ferien går til feriestedet Heideheuvel i Holland, kan I se frem til en ferie fyldt med sjov og underholdning i kombination med rolige og naturskønne omgivelser. Heideheuvel ligger midt i et naturskønt skovområde i hollandske Gelderland, hvor I kan gå på opdagelse i smukke naturparker og opleve attraktioner som f.eks. zoologiske haver i kort afstand.
 • Heihaas - Ferieboliger i rolige og grønne omgivelser i Putten, Holland - Familievenligt feriested med grønne oplevelser
  Heihaas i Holland er et rigtig godt valg til familieferien med både større og små børn. Selve feriestedet byder på vandland, sportsfaciliteter og underholdning samt gode legemuligheder for de mindste. Det grønne nærområde kan overraske jer med både strande, forlystelsesparker og klatreskov. Endeligt kan I tage på en dagstur til zoologisk have eller delfinarium.
 • Landgoed 't Loo - Skønne ferieboliger til familien i oplevelsesrige Holland - Oplevelser og afslapning sammen med familien
  Nu kan hele familien komme på kør-selv ferie med oplevelser til både store og små. På feriestedet Landgoed 't Loo bor I i en feriebolig placeret i naturskønne omgivelser med en masse sjove og underholdende aktiviteter og faciliteter omkring jer. Her finder I bl.a. indendørs vandland, legeland samt alverdens sportsfaciliteter for hele familien Landgoed 't Loo.
 • Miggelenberg - Kør-selv familieferie til feriested med vandland i Holland - Bo midt i skovområde i egen feriebolig
  Lad familieferien gå til Holland, hvor ferieparken Miggelenberg sørger for underholdning, så I ikke kommer til at kede jer. I kommer til at bo i en feriebolig, der ligger midt i naturen, så I kan åbne døren direkte til en masse nye oplevelser. Vandland, bueskydning, svævebane garanterer sjov! Kig ind i tipi-teltet og se, hvilken oplevelser, der gemmer sig her.
 • Orveltermarke - Bo i grønne omgivelser på familieferien i Holland - Glæd jer til en grøn ferieoplevelse for hele familien
  Lad kør-selv ferien gå til Holland, hvor I finder feriestedet Orveltermarke. Her bor I i en familievenlig feriebolig i rolige og naturskønne omgivelser. I kan glæde jer til at hoppe i den indendørs- og udendørs pool, børnene kan lege i legelandet og benytte de mange gode faciliteter. Hele familien kan slappe af og få en mindeværdig ferie med kvalitets-tid sammen.
 • Twenhaarsveld - Familievenlige ferieboliger nær skov i det nordlige Holland - Familievenligt feriested i grønne omgivelser tæt på nationalpark
  Når kør-selv ferien går til Twenhaarsveld i det nordlige Holland, kan I være sikre på at bo i skønne ferieboliger i rolige og grønne omgivelser. Ferieboligerne ligger spredt over et naturskønt og grønt område blandt skov og hede, og tilbyder mange forskellige børnevenlige aktiviteter både i og udenfor feriestedet, herunder spændende natur- og kulturoplevelser.
 • Alpine Lodge Lenzerheide - Ferielejligheder i de Schweiziske Alper - Tag på et aktivt og afslappende ferieophold i Alperne
  Luksus og aktiviteter for både store og små på det skønne feriested Alpine Lodge Lenzerheide i det østlige Schweiz. Moderne og lækre ferielejligheder midt i bjergene i grønne omgivelser. Tag en dukkert i den indendørs pool eller ved den nærliggende strand. Glæd jer til afslapning og wellness samt mange forskellige forskellige aktiviteter til hele familien.
 • Vierwaldstättersee - Ferielejligheder med badeland i det østlige Schweiz - Schweizisk alpeparadis for hele familien
  I det østlige Schweiz finder I dette alpeparadis, hvor hele familien kan glæde sig til en aktiv ferie med plads til afslapning og hygge. Feriestedet har bl.a. stort udendørs- og indendørs vandland, go-kart, heste-ridning samt sportsaktiviteter og flere gode spisesteder for både store og små. De bjergrige omgivelser indbyder til et væld af naturoplevelser i Alperne.
 • Girasoli - Perfekt ferieboliger med placering ned til sandstrand - Feriested ved Adriaterhavet
  Skønt feriested med ferieboliger lige ned til stranden med beliggenhed i adriaterhavskysten. En unik mulighed for at slappe af med hele familien i smukke Italien med familievenlig pool og hyggelige restauranter.
 • Casa e Vela - Ferielejligheder ved Maggioresøen i Italien - Bo i naturskønne omgivelser med udsigt til Maggioresøen
  På feriestedet Casa e Vela bor I i skønne ferielejligheder med udsigt til Maggioresøen i Italien. Nyd ferien på den private strand ved søen. Spis på feriestedets hyggelige restaurant og nyd en drink i baren. Casa e Vela er det perfekte udgangspunkt til afslapning, gå- og vandreture i naturen og vandsport på skønne italienske sø Lago Maggiore.
 • Panorama Lodge | Ferielejligheder i Schladming i Østrig - Panorama Lodge udsigt
  Hytterne med lejligheder er nyrenoverede og ligger i byen Schladming op af en bjergside, som indbyder til en fantastisk udsigt. Hvis I nyder fred og ro på jeres ferie, er Panorama Lodge lige noget for jer. Lejlighederne er indrettet med naturmøbler og -materialer, og har et stort køkken med alt, hvad I har brug for på jeres ferie.
 • Skylodge Alpine Homes | Ferielejligheder i Schladming i Østrig - Udsigten der tager pusten fra én
  Skylodge Alpine Homes har en suveræn placering på toppen af en bakke med udsigt over hele området. De moderne ferielejligheder har en wellnessafdeling, så I kan koble helt af, når I ikke er ude og udforske området. Hold en afslappende ferie i luksus og betagende omgivelser.
 • Landhaus Hubertus - Velkommen til Landhaus Hubertus
  Landhaus Hubertus giver de bedste rammer til en skøn sommerferie i Schladming/Østrig med en enestående udsigt til bjergmassivet Dachstein. Lyden af ko klokker i det fjerne og summende insekter, er med til at skabe en ro der gør godt for sjælen.
 • Erzherzog Johann Alpine Style Adult Hotel i Schladming - book her - Velkommen til Erzherzog Johann Alpine Style Adult Hotel
  Hotellet har flotte værelser i næsten royal stil og restauranten i hotellet serverer udsøgte måltider. Et wellness område med udsigt over bjerglandskabet logger efter en dag i bjerget. På hotellet er det muligt både at booke værelser inkl halvpension og lejligheder uden pension. Bor man i lejlighed, er det muligt at tilkøbe pension i form af morgenmad, aftensmad eller halvpension.
 • Residence Park Solemaremma | Toscana i Italien| Book nu! - Besøg charmerende Castiglione della Pescaia
  Dette skønne feriested Residence Park Solemaremma ligger i det smukke Toscana og området er omkranset af palmer og træer, som skaber en rolig og afslappet stemning. De to skønne pooler perfekte til årets ferie i Toscana. Besøg Castiglione della Pescaia eller naturreservatet Diaccia Botrona med sine smukke flamingoer. Bestil ferien på Dansk Bilferie i dag!
 • Loano 2 - Feriepark ved Den Italienske Riviera for familien - Feriepark Loano 2 - feriepark med luksus og masser af komfort
  Denne fantastiske feriepark byder på en fuldstændig afslappet feriestemning med masser af luksus og komfort. Her er en hel række gode aktivitetsmuligheder, hvis afslapning ikke er det man søger. Middelhavet ligger inden for rækkevide og byder på de skønneste sandstrande.
 • Golf Residence | Camping i Gardasøen i Italien | Book her! - Camping Golf Residence
  Camping Golf Residence i Gardasøen i Italien - Med Dansk Bilferie får I fantastiske ferieminder på de bedste campingpladser. Book nu hos Dansk Bilferie.
 • Feriepark Diamant - Feriepark i Istrien i Kroatien - Book ferielejligheder! - Skøn feriepark med både indendørs og udendørs poolområde
  Feriepark Diamant byder på en bred vifte af gode faciliteter, der er med til at danne rammen om en afslappet ferie, som I sent vil glemme. I bor blot 300 meter fra en dejlig strand, hvor I bl.a. har mulighed for at prøve kræfter med windsurfing, og i ferieparken kan I nyde godt af de mange faciliteter og aktiviteter såsom minigolf, tennis, fodbold, børneklubben for børn i alderen 4-12 år og det skønne poolområde. Her er både et indendørs og et udendørs poolområde, hvor der er lagt op til sjov med vandpjaskeri i poolen og ren afslapning på en liggestol.
 • Lanterna - Feriepark i Istrien i Kroatien - Book flotte ferielejligheder her - Hyggelig feriepark med sjove aktiviteter og gode faciliteter for alle aldre
  Lanterna er en dejlig feriepark, som er placeret smukt i landskabet i Istrien og blot 100 meter fra en dejlig strand. Ferieparken byder jer velkommen til fantastisk underholdning for både små og store, sjove aktiviteter såsom volleyball, minigolf, tennis og basketball og tre skønne restauranter, hvor I kan nyde et lækkert måltid, når sulten melder sig. Blot 3 km fra ferieparken finder I den store campingplads, Camping Lanterna, hvor I frit kan benytte det fremragende poolområde
 • Bo midt i den pragtfulde natur i Alsace - Aktiv ferie i skønne Alsace på feriestedet Le Parc des Vosges du Nord
  Midt i det skønne Alsace, som byder på dejlig natur, der indbyder til aktiv ferie ligger Le Parc des Vosges du Nord. Feriestedet ligger tæt på en stor sø og midt i et naturreservat, så alle muligheder ligger åbne. Der er indendørs pool, fitnessrum og naturligvis restaurant og bar.
 • Ferie ved bjerge og vand i Evian - Fantastisk udgangspunkt for året familieferie
  I byen Evian, som er verdenskendt for deres dejlige kildevand ligger dette hyggelige feriested. Beliggenheden kan bare ikke være bedre. Der er kort afstand til søen, hvor der kan bades og alle former for vandsport dyrkes og bjergene, som også kun ligger klar til at udforskes. Feriestedet har gode lejligheder, som alle er indrettet med fuldt udstyret køkken med mikroovn. Der er ligeledes både inden- og udendørspool, bordtennis, spillerum og legeplads. Nyd et glas kølig vin efter en dejlig feriedag, mens solen går ned over bjergene og søen - velkommen til Frankrig.
 • Book jeres næste ferie til La Plaine i Alsace til sommer - Bo i den hyggelig by, Obernai, på vinruten
  Hold ferie på vinruten i Alsace! La Plaine ligger i byen Obernai, som ligger i det smukke Alsace omgivet af vinmarker. Feriestedet tilbyder indendørs pool, fitness, underholdning og er et perfekt udgangspunkt for en skøn ferie, hvad enten man ønsker afslapning eller en aktiv ferie.
 • Midt i det fantastiske landskab ligger Les Fontaines - Smukt beliggende feriested med mange pool
  Omgivet af pinjetræer finder I Les Fontaines, som indbyder til afslapning og aktiv ferie - alt efter, hvad man er til. Stedet har gode rummelige ferielejligheder og mange faciliteter som pool, bordtennis, legeplads, sauna og en natur, som er helt fantastisk.
 • Mare Azzurro | Sistiana ved Triestebugten i Italien | Book lige nu! - Ved Adriaterhavet i Sistiana i Italien
  I disse helt moderne, lyse og lækre ferieboliger, kan sommerlivet og feriestemningen bare komme an. Her er der lagt op til mange timers daseri i solen, mens batterie langsomt lades op til nye oplevelser. Med fri adgang til Camping Village Mare Pineta, er der også masser af mulighed for vandsjov i deres mange pools, og her finder I også restaurant, bar og pizzeria. Så skynd jer at bestille et ophold i disse fantastiske ferieboliger!
 • Hotel Bazzanega| Gardasøen i Italien | Book lige nu! - Hotel Bazzanega i Italien
  Nyd Hotel Bazzanega med udsigt over Gardasøen kun 3 km fra den hyggelige by Limone sul Garda. Hotellet byder på morgenmad, tre swimmingpools, tennisbaner, minigolf og legeplads til de små. Gardasøen og lokalområdet frister med mange aktivitetsmuligheder. Glæd dig til en sommer ved den smukke Gardasø!
 • Gardaland Hotel | Ved Gardasøen i Italien | Bestil i dag! - Gardaland Hotel – 4-stjernet luksushotel ved Gardasøen
  Ønsker du og din familie en børnevenlig rejse fyldt med solskin, lækre bademuligheder og adrenalinfyldte rutsjebaneture nær Gardasøen? Så er Gardaland Hotel det oplagte valg. Gardaland Hotel er placeret nær bunden af Gardasøen i Italien og garanterer eventyr til vands og til lands.
 • Hotel Belvedere | Gardasøen i Italien | Enestående udsigt! | Bestil nu! - Moderne ferieboliger i hyggelige Manerba del Garda!
  Gå ikke glip af denne storslåede udsigt fra Hotel Belvedere ved den populære og idylliske Gardasø. Lig i poolen mens I nyder solen og vandet, eller spis i den udsøgte restaurant, mens I betragter den fortryllende udsigt over Gardasøen og hele nærområdet. Området omkring Gardasøen har masser at byde på, så bestil din ferie på Dansk Bilferie i dag!
 • Ambassador Suite | Ferielejligheder i Riva del Garda tæt på søen - 3-stjernet luksus ved Gardasøen
  Leder du og din familie efter en naturskøn feriedestination, som indbyder til en aktiv ferie blandt Italiens bjerge og rundt om Gardasøens blå vand, så er det 3-stjernede Residence Ambassador Suite-hotellet i Riva del Garda ved Trentino det perfekte valg for jer. Her kan I både hoppe en tur i poolen, eller gå ned til Gardasøen kun 200 meter fra hotellet.
 • Acqua Resort Residence | Ferie ved Gardasøen i Italien | Book nu! - Acqua Resort Residence – Skjult perle ved Gardasøens sydligste bred
  Skal turen gå til Gardasøens sydligste bred, og ønsker I en feriedestination tæt på vandet med egen pool, privat strand og restaurant, så overvej Acqua Resort Residence i Sirmione. Acqua Resort Residence byder dig og din familie velkommen til en luksusferie, som byder på pool, sauna og jacuzzi samt en lækker italiensk restaurant. Alt sammen få hundrede meter fra Gardasøens kant.
 • Residence Al Parco | Malcesine i Italien | Book til Gardasøen i dag! - Residence Al Parco – i skønne Malcesine
  Dette hyggelige hotel tæt ved Gardasøen ligger perfekt, hvis I vil udnytte områdets muligheder for aktiviteter og udflugter. Det er inkluderet i opholdet at man frit kan benytte nabohotellets pool med liggestole og parasoller.
 • Le Terrazze sul Lago | Ferielejligheder med pool ved Gardasøen - Hold ferie lige ved siden af Gardasøen
  En sommerferie ved Gardasøen i en af ferielejlighederne hos Le Terrazze sul Lago kan være en mild sommer, med temperaturer omkring starten af de 20 grader. På de varmeste dage kan temperaturen godt snige sig tæt op på de 30 grader, og solen er tit fremme på en næsten skyfri himmel i sommermånederne. Men Gardasøen og området deromkring er også et kystklima, hvorfor der også vil falde en mængde regn fra tid til anden.
 • Doria | Feriehotel med udsigt ud over Gardasøen i Italien - Fantastisk udsigt over Gardasøen fra tagterrassens pool
  Hvis du og din familie leder efter en hyggelig skjult perle langs Gardasøen, så skal I besøge Residence Doria. Her bydes I velkommen i et familieforetagende, der ligger bare 10 minutters gang fra Gardasøens bredder og 500 meter fra byens historiske centrum. Her er der rig mulighed for at udforske området og nyde udsigten.
 • Campi | Ferielejligheder i Tremosine ved Gardasøen med udsigt - Familievenligt ferieresort ved Gardasøen
  Residence Campi ligger kun syv km fra Gardasøen og er placeret smukt midt i områdets fantastiske natur. På feriestedet er der mange sjove aktiviteter for hele familien, bl.a. pool, tennisbaner, volleyballbaner, cykeludlejning mm. Lige meget om I går og drømmer om en begivenhedsrig ferie i naturen eller en afslappende ferie ved poolen, kan I finde det på Residence Campi.
 • Onda Blue Resort | Manerba i Italien | Bestil til Gardasøen i dag! - Idylliske Manerba del Garda - lige ved Gardasøen!
  Beliggende på vestbredden af Gardasøen finder I skønne Manerba del Garda. Her finder I også Onda Blue Resort, som er helt i særklasse og med enestående udsigt over Gardasøen fra swimmingpoolen, restauranten og de to barer. Fra Onda Blue Resort er der direkte adgang til søen, og med kun 200 meter til den populære Manerba strand. Book et ophold på Dansk Bilferie her!
 • Residence Carl & Do | Ved Baveno i Italien | Bestil i dag! - Residence Carl & Do – Det bedste af Norditalien
  Lige midt i Norditaliens underskønne bjergområder finder man den lille by Baveno og det anmelderroste feriested Residence Carl & Do. Tæt på både strand, sø og alper er feriestedet en attraktiv destination for alle, der ønsker en dejlig ferie i smukke omgivelser. Læs med her, og bliv klogere på, om jeres næste bilferie skal gå til den norditalienske perle.
 • Gasparina Village | Castelnuovo del Garda i Italien | Book ferien nu!! - Gasparina Village - Sjov for hele familien!
  Kun få skridt fra Gardasøen, er Gasparina Village perfekt beliggende i smukke omgivelser. Børn og barnlige sjæle kan boltre sig i et stort poolområde med vandrustjebaner og legeområde. Gardasøen og omegn indbyder til mange muligheder for ture og aktiviteter. Hvad med at opleve søen fra en vandcykel, eller leje et paddleboard? Bestil din ferie på Dansk Bilferie nu!
 • Belvedere Apartments - Veludstyret ferielejligheder i Kroatien - Poolområde med udsigt til Adriaterhavet
  Langs en strandpromenade i det sydlige Kroatien ligger Belvedere Apartments, der byder familien på en ferie i flotte rammer ved både strand og pool. Faktisk får I udsigt til Adriaterhavet fra poolområdet, og der er blot 8 minutters gang til stranden. Med flotte ferielejligheder, god placering til bademuligheder, restaurant og indkøb på stedet samt oplevelser i de største turistbyer er Belvedere Apartments oplagt til en dejlig ferie i Kroatien.
 • Hotel Club la Vela | Torbole ved Gardasøen i Italien | Book lige nu! - Familievenlige lejligheder i Torbole ved Gardasøen!
  Nyd sommeren i disse rummelige ferieboliger, der ligger centralt i Torbole sul Garda. Hotel Club la Vela er en ideel base til alle aktiviteter både på og omkring søen. Swimmingpoolen er perfekt til både store og små vandhunde, da den har en både lavvandet og en dybere afdeling. Nyd Hotel Club la Vela's egen restaurant og pianobar. Book på Dansk Bilferie i dag!
 • Residence Il Molino | Gardasøen i Italien | Book din sommerferie her! - Brug sommeren ved den smukke Gardasø
  Book et ophold i disse nyrenoverede ferieboliger, hvor I kan slappe af med udsigt over Romantica beach, der ligger i Manerba bugten. Med mindre end 100m til en af Gardasøens største strande, er det bare at få pakket solcremen og håndklædet og hoppe i den svalende Gardasø. Der findes adskillige spændende aktivitetsmuligheder i nærområdet for den aktive familie.
 • Bergresort Winterberg, ferie med udsigt over bjergene i Winterberg - Velkommen til Bergresort Winterberg
  Hver sæson indbyder Bergresort Winterberg til noget specielt. Om sommeren, hvor I bor i lejlighed, er I kun få skridt væk fra naturen, og i vintermånederne kan I være på skråningen på ingen tid. Udforsk det flotte bjerglandskab sammen, tag på vandreture eller mountainbike. Tag på eventyr og udforsk rebbanerne i træerne. Fra jeres store balkon kan I se meget af landsbyen, og i saunaen kan I helt slappe af og nyde ferien.
 • Residence Winterberg, skønt område til aktiv ferie, Tyskland - Velkommen til Residence Winterberg
  Vinter eller sommer, snedækkede pister eller grønne bakker! Winterberg er et fantastisk sted at slappe af året rundt. I udkanten af den hyggelige landsby ligger lejlighedskomplekset Résidence Winterberg. Her vågner I om morgenen med en malerisk udsigt over landskabet, og I føler virkelig, at I er kommet væk fra det hele. Komplekset tilbyder eget wellness-rum, så jeres afslapning er i hus efter en dejlig dag.
 • Familieferie i Wagrain – Billig ferie for familien i de østrigske alper - En rigtig vinder - mange gratis aktiviteter
  Familieferie i Wagrain er et virkelig godt bud, på en sommerferie med familien i de østrigske bjerge! Og prisen er favorabel. I bestiller den type bolig I gerne vil have hjemmefra samt evt 1/4 eller 1/2 pension. Når I kommer frem står jeres bolig klar. LÆS MERE HERUNDER.
 • Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif | Flaine, Frankrig | Book nu! - Luksus i alperne nær Flaine
  Her får I luksus for alle pengene og masser af muligheder for aktiviteter i området. Boligerne er moderne, og formår at forene den klassiske alpestil med topmoderne indretning. Nyd opvarmet indendørs pool med enestående udsigt. Her er også wellness og fitness. De smukke franske alper har noget at byde på for alle! Book jeres næste drømmeferie hos Dansk Bilferie i dag!
 • Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc |Vallorcine i Frankrig | Se her! - Oplev smukke Vallorcine i Frankrig!
  Drømmer du om at ligge i jacuzzien med udsigt over de franske alper, efter en skøn vandretur i den storslåede natur? Vil du gerne bo i velindrettede moderne boliger med det klassiske islæt af alpestil? Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc har det hele og meget mere til! Her får du alt hvad du lyster af wellness, aktivitet og luksus. Bestil din drømmeferie på Dansk Bilferie nu!
 • Heide Park | Familiehotel med eventyrpark i Soltau i Nordtyskland - Eventyrhotel i Nordtyskland
  Heide Park Hotel er et fantastisk sted, for hele familien at holde. Temahotellet har masse af sjov og oplevelse at byde på. Hotellet er perfekt til familier og små som store vil være godt underholdt. Heide Park Hotel ligger lige ved siden af forlystelsesparken Heide Park.
 • Brixnerwirt Appartments i Tirol | Brixen im Thale Bestill familiens sommerferie her - Dejlige lejligheder i centrum
  Disse pæne og rummelige lejligheder ligger i centrum af Brixen im Thale og er samtidig en del af Gasthof Brixnerwirt, som ligger blot 200 m herfra. Lejlighederne har pæne køkkener der er fuldt udstyret og indkøbsmulighederne ligger tæt på.
 • Borgo Collelungo | Toscana i Italien | Book nu! - Ren naturoplevelse i Toscana hos Borgo Collelungo
  Elsker du naturen er Borgo Collelungo lige noget for dig og familien. Beliggende på en bjergskråning med en herlig udsigt over de grønne dale i det toscanske landskab, vil I elske at vågne op til dagens oplevelser. Stedet byder på pools for både børn og voksne, der findes have med grill, og en sjov legeplads for børnene. Alle ferieboligerne er rummelige og velindrettede.
 • La Collinella | Book din sommerferie i Toscana i Italien her! - Besøg Toscanas eventyrlige byer, og vend tilbage om eftermiddagen til det naturskønne og idylliske La Collinella
  Blot få kilometer fra den charmerende by Montaione, ligger La Collinella. Den gamle hovedbygning er fra 1861 og er ombygget adskillige gange siden. Beliggende på et naturskønt område med olivenlunde og høje cypresser, skaber La Collinella en perfekt stemning af landlig hygge. Nyd en forfriskende dukkert i en af La Collinellas pools eller tag på opdagelse i eventyrlige Toscana.
 • Il Castelletto | Oplev det ægte Toscana i Italien | Book din sommerferie i dag! - Autentisk feriested med pool
  På en blød bakketop ligger det fantastiske feriested, Il Castelletto. Feriestedet indbyder til den skønneste ferie nogensinde. Alene udsigten fra feriestedet er hele turen værd. Il Castelletto har egen pool beliggende i den store flotte have, hvor alle gæsterne har fri adgang. Il Castelletto ligger tæt på mange smukke byer, som middelalderbyen Torrita di Siena, Montepulciano, Cortona, Arezzo og Siena.
 • Baltic Village | Besøg Damp ved Østersøen i Nordtyskland | Book her! - Luksus i særklasse ved byen Damp i Østersøen
  Om I er mere til kærestetur eller god hygge med familie eller venner, så har Baltic Village boligen til det hele. I disse nyopførte ferieboliger er der kræset for detaljen, og de er opført i smuk nordisk stil, der giver lys, rummelighed og skøn stemning. Alle boliger har eget wellnessbad og sauna, og VIP House har også egen jacuzzi. Book det skønneste getaway på Dansk Bilferie i dag!
 • Sol Amfora - Find din ferielejlighed til Istrien i Kroatien her - Sol Amfora - 3 fede pools og direkte adgang til stranden!
  Med ikke mindre end 3 lækre swimmingpools, direkte adgang til stranden samt et væld af fede sportaktiviteter er Sol Amfora op Sol Stella det ideelle feriemål for hele familien. Den store park er totalt renoveret og er beliggende på en halvø dækket af nåleskov med havet på den ene side og en dejlig lagune på den anden side.
 • Kanegra | Ferieboliger i smukke Kroatien | Aktiviteter for hele familien. - Ferielejligheder i flotte omgivelser
  Rejs på ferie til smukke Koatien! I det nordlige Istrien ligger ferielejlighederne Kanegra, som er en ideel mulighed for en fabelagtig ferie. De middelhavs inspirerede ferielejligheder, beliggende i det store naturskønne område og lige ned til den smukke Savudrija-bugt, har masser at byde på. Med havet lige ved døren er det oplagt at nyde det krystalklare havvand og det kan anbefales at tage snorklen med.
 • Sol Katoro - Flot feriepark med hyggelige ferieboliger i Istrien, Kroatien - Dejligt poolområde i Feriepark Sol Katoro
  Feriepark Sol Katoro er det perfekte udgangspunkt for en dejlig og solrig ferie i fantastiske Istrien i Kroatien. Her bor du i flotte ferielejligheder i en feriepark med mange gode faciliteter til dig og din familie. Kun 500 m fra ferieparken finder du en skøn badestrand, hvor I kan nyde solen og varmen.
 • Polynesia - Bestil ferielejlighed ved sandstrand i Kroatien - Flot beliggenhed lige ved stranden
  Ferielejlighederne på Polynesia er et fantastisk sted at holde ferie - med beliggenhed direkte ned til en privat strand og det klare hav, og med et stort og lækkert poolområde. Boligområdet består af hyggelige ferielejligheder med eget køkken og terrasse perfekt til at give jer frihed til at nyde jeres ferie. Polynesia ligger i byen Katoro i udkanten af Umag og rammerne er virkelig lagt for en skøn ferie for hele familien. Er I mest til aktiviteter eller afslapning - Polynesia har det hele.
 • Savudrija - rummelige ferielejligheder tæt på strand - Rummelige lejligheder og gode faciliteter
  9 km fra centrum af Umag finder I det skønne feriested, Savudrija. Feriestedet ligger i grønne og frodige omgivelser med masser af beplantning, og tæt på det ældste fyrtårn i Kroatien. Savudrija byder på gode faciliteter, som inkludere swimmingpool, aftenunderholdning i sommerperioden, beach volley og miniklub for børn mellem 5-12 år. Stranden er meget tæt på feriestedet og der er mulighed for at få sig en forfriskende dukkert. De 62 lejligheder på Savudrija, der ligger i grønne omgivelser, er rummeligt indrettet med køkken og balkon.
 • Sol Stella - Find og book Ferielejlighed i Istrien i Kroatien online her - Stor og flot feriepark i hjertet af Istrien - direkte til Adriaterhavet
  Bo i skønne ferielejligheder i den flotte feriepark Sol Stella. Ferieparken har direkte adgang til havet og et skønt poolområde samt flotte faciliteter hele vejen igennem. Hele familien vil elske Sol Stella, da der både er sportsaktiviteter, underholdning, gode restauranter og plads til masser af afslapning!
 • Istrian Villas Plava Laguna | Feriehuse i Istrien i Kroatien - Istrian Villas Plava Laguna - Flotte villaer med en ideel beliggenhed
  Drømmer du om en ferie i dejlige Kroatien? Så book en villa på Istrian Villas Plava Laguna i Istrien! Feriestedet ligger på en lille halvø med utroligt smukke omgivelser med grønne træer, 2 flotte pools og så er havet lige ved døren med flere omkringliggende strande. Nyd maden på feriestedet på de to skønne restauranter, hvor i kan sidde på terrassen og spise med poolen på den ene side og havet på den anden. Nyd også snorkling, adventurepark, tennis eller slap af i wellnessområdet.
 • Apartments Astra | Ferielejligheder i Istrien i Kroatien | Bestil lige her! - Dejlige Poreč byder jer velkomne!
  Disse komfortable lejligheder er lige hvad I behøver for at kunne nyde sommeren i det skønne Istrien i Kroatien. Strandene har det blå flag for deres renhed og sunde havmiljø, og indbyder til snorkleture og svalende dukkerter. Nyd godt af alle faciliteterne på Camping Zelena Laguna.
 • Villas Bellevue Plava Laguna | Poreč i Istrien i Kroatien | Bestil her! - Villas Bellevue Plava Laguna - Besøg Poreč i det skønne Kroatien
  Vær aktiv på Villa Bellevue Plava Laguna, hvor I kan finde en masse aktiviteter, restauranter og butikker. Her kan I vælge om I vil bo i skønne velindrettede lejligheder, eller topmoderne luksusvillaer. Villas Bellevue Plava Laguna ligger i et smukt område og Adriaterhavet er rent, klart og indbydende!
 • Apartments Galijot | Ferielejligheder i Istrien i Kroatien | Book nu! - Bo tæt på middelalderbyen Poreč
  Bestil et skønt ophold i disse komfortable ferielejligheder, der ligger på en vidunderlig lille halvø, i et helt roligt område uden trafik. Det hele er omkranset af smukke pinjetræer, frodig natur og kun 30 meter fra den strand, der et tildelt blåt flag for sin renhed og sunde havmiljø.
 • Villas Park | Plava Laguna i Istrien, Kroatien | Book luksusferien nu! - Oplev charmen ved Poreč
  Hvis I leder efter en drømmeferie, hvor azurblåt vand og afslapning er i højsædet, så har I fundet det hele her! Her er der plads til både ren daseferie under solen og i poolen, wellness i al sin herlighed eller en masse aktiviteter, hvis I har lyst til det. Ferieboligerne i Villas Park er opført i lys og rummelig stil, så her kan man ikke undgå at komme ned i gear!
 • Agriturismo Casale San Lorenzo | Le Marche i Italien | Book nu! - Oplev det naturskønne Le Marche i San Lorenzo in Campo
  Book et ophold i disse charmerende og landlige omgivelser. Her er der både mulighed for at nyde wellness, ro og hesteridning. Der er hestestald tilknyttet feriestedet. Masser af muligheder for ture ud i det smukke italienske landskab. Nyd kvalitetstid med familien eller vennerne ved poolen, besøg en vingård og gå på oplevelse i det smukke bakkede område feriestedet ligger i.
 • Salinera | Dejlige ferieboliger i Strunjan i Slovenien |Bestil her! - Ferie ved Piran i Slovenien
  På den slovenske kyst ligger kystbyen Strunjan, hvor I finder det smukke feriehotel Salinera, der ligger med skøn udsigt over Adriaterhavet . Omgivet af frodig natur, finder I ikke smukkere omgivelser end disse, hvilket er med til at gøre området til den perfekte destination til jer, der ønsker at slappe helt af og komme ned i gear.
 • Vila Barka | Feriebolig ved kysten i Vestslovenien med pools - Vila Barka - ferie ved kysten i Slovenien
  Helt ude på spidsen af den slovenske kyst finder I Vila Barka, som har ferielejligheder, der passer til hele familien. Det trestjernede feriehotel har 25 smukke ferielejligheder, som bare venter på, at I kommer på ferie.