Kan vi hjælpe?
7010 4343

Al Fresco Holidays - et bredt udvalg af luksuscamping

Al Fresco er specialist i luksuscampingferie og sikrer jer en høj kvalitet på campingferien

Al Fresco - Masser af erfaring og et bredt udvalg

Al Fresco tilbyder noget for enhver smag, og er derfor et populært valg hos mange familier. Her tilbydes der familievenlige mobilhomes på nogle af Europas bedste campingpladser. De mange års erfaring, har givet indsigt i hvordan familier vælger at prioritere og hvilke behov der skal opfyldes for at få den optimale familieferie. I får muligheden for en masse sjov for børnene, samtidig med at I kan læne jer tilbage og slappe af i skønne omgivelser. Læs mere

Læs mere om Al Fresco

Al Fresco

Al Fresco tilbyder noget for alle - små såvel som store. Hvis I ønsker at læne jer tilbage og slappe af på terrassen, byder Al Fresco på et bredt udvalg af campingpladser, hvor I finder de skønne mobilhomes. Al Fresco har repræsentanter klar til at tage imod jer ved ankomst, og disse er altid engelsktalende.

I har mulighed for at bestille næste ferie til en af Al Frescos skønne campingpladser online eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343. I kan også forbooke Al Fresco til næste sommerferie allerede nu og spare op til 50%.

Her finder I Al Fresco

I kan finde Al Fresco på nogle af de toprangerede campingpladser i Italien, Frankrig, Spanien, Kroatien og Holland. Campingpladserne er beliggende i de mest populære områder og byder bl.a. på flotte poolområder, velsmagende spisesteder og en fuldendt feriestemning, der danner rammen om jeres ferie. Hver campingplads' størrelse varierer, men alle campingpladserne tilbyder gode, essentielle faciliteter.

Mere end 12 års erfaring - Al Frescos historie

I 2004 blev Thomson Al Fresco etableret, hvilket i 2013 ændrede navn til Al Fresco Holidays. Selvom navnet blev ændret, fortsatte Al Frescos fantastiske medarbejdere, og virksomheden startede med 6 medarbejdere og står i dag med mere end 175 medarbejdere. Al Fresco byder på mere end 500 swimmingpools, 200 sjove vandrutsjebaner og 2000 mobilhomes, og er derfor ekspert i at give jer en skøn familieferie.

Se endnu flere af vores samarbejdspartnere her.

Valgfrie ankomst- og afrejsedage

Al Fresco vil til hver en tid forsøge at imødekomme jeres behov, og er derfor fleksible i forhold til ankomst- og afrejsedag samt feriens varighed. På denne måde er rammerne om en familieferie lige efter jeres ønske sat, og I kan skræddersy ferien, som I vil.

Al Frescos boliger

Med et hyggeligt Al Fresco mobilhome er rammerne om en dejlig, tryg og hyggelig familieferie sat. Her kan I nyde den skønne feriestemning, da alle mobilhomes er af høj kvalitet og indeholder 2 eller 3 soverum. Alle mobilhomes er desuden moderne, veludstyrede og komfortable med lys og frisk indretning, og der er masser af plads til hele familien.

Glem alt om utætte telte og trængte hotelværelser! Al Frescos mobilhomes byder på flere soverum, hvilket giver mere privatliv, og så kan I ovenikøbet nyde godt af gode faciliteter såsom aircondition, brusere og moderne køkkener. Foran jeres mobilhome kan I slappe af på den dejlige træterrasse, og her kan I nyde de skønne omgivelser med venner og familie.

Al Frescos forskellige mobilhomes

  • Piccolo, Puccini og Bellini
    Disse mobilhomes er perfekte til den mindre familie. Her kan I bo op til 4, 5 og 6 personer til en attraktiv pris, men med samme gode kvalitet. De forskellige mobilhomes er indrettet godt og komfortabelt med alt det, I har brug for på jeres ferie.
  • Rossini
    I Al Frescos mellemstørrelse mobilhomes kan I bo op til 6 personer. Her kan I vælge mellem flere forskellige mobilhomes og finde netop det, der passer til jer.
  • Vivaldi og Verdi
    Disse mobilhomes er Al Frescos største, og her kan I bo op til 6 og 8 personer. Alle mobilhomes består af 3 soverum, så der er plads til den store familie. På den store træterrasse kan I nyde familiens og vennernes gode selskab over forfriskende drikke og hyggelige grillaftener.

Al Frescos børneklub

I samarbejde med Al Frescos søsterselskab, Eurocamp, tilbydes fantastiske børneklubber på størstedelen af campingpladserne. Her arrangeres der god underholdning, diverse aktiviteter, sjove lege og workshops, som de yngste gæster med glæde kan deltage i, og de vil uden tvivl finde en masse nye venner. Der er forskellige former for børneklubber, hvor der er noget for enhver alder og der tilbydes endda cykel- og svømmeundervisning på nogle af campingpladserne.

Børneklubberne fordeler sig i forskellige aldersgrupper, hvor underholdningen og legene er tilpasset børnenes alder. Klubberne er for børn mellem 6 måneder og 5 år, 4-6 årige, 6-9 årige, 9-12 årige og 13-17 årige. Campingpladsernes professionelle underholdningsteam sørger for, at børnene vil føle sig trygge og hygge sig sammen med andre børn på deres egen alder.

Campingpladser med Al Fresco

Al Frescos campingpladser har som regel en fantastisk beliggenhed nær gyldne strande, smuk natur, flotte bjerge, betagende søer og lokale byer, hvilket giver jer mulighed for at shoppe, tage ud at spise på hyggelige restauranter og opleve et pulserende natteliv. Al Fresco findes dog også på mindre og mere landlige campingpladser, hvor I nemt kan nyde jeres ferie i fred og ro.

De fleste campingpladser byder på store, flotte poolområder og et væld af sportsaktiviteter for hele familien. Fra campingpladserne har I desuden altid gode muligheder for tage på udflugter eller opleve spændende seværdigheder i nærheden. På denne måde kan I kombinere jeres ferie med netop det, I vil, uanset om det er afslapning, aktiviteter eller kultur.

Al Frescos top 4 campingpladser

Sanguli i Spanien 
 God underholdning, et fremragende poolområde, blot 100 m. til en smuk sandstrand og sjove aktiviteter for hele familien, er blot et lille udsnit af det, der venter jer her på campingpladsen. Læs mere om Sanguli her.

La Croix du Vieux Pont i Frankrig 
 Campingpladsen byder på gode faciliteter og en perfekt beliggenhed, hvis I ønsker at besøge Disneyland eller Paris. Læs mere om La Croix du Vieux Pont her.

Camping Altomincio i Italien 
 Denne campingplads er en af verdens største og bedste campingpladser, og er perfekt for hele familien. Her er børnene i centrum, og det enorme vandland vil danne rammen om en dejlig familieferie. Læs mere om Altomincio her.

Camping La Baume og Palmerie i Frankrig 
 Campingpladsen er som en oase beliggende på et af Côte d'Azurs smukkeste steder. Læs mere om La Baume og Palmerie her.