Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Du er førstevælger til de bedste boliger og campingpladser!

Hos Dansk Bilferie har I allerede nu mulighed for at booke campingferien til 2025. Kom først til favoritboligen på familiens ønskede campingplads og betal kun 500 kr. her og nu! De bedste boliger på de mest populære campingpladser ryger lynhurtigt - Find jeres favorit nedenfor! I får gratis ændring eller annullering frem til d. 1. februar 2025, og der er mulighed for gode rabatter ved tidlig bestilling. Læs mere

Bestil campingferien 2025 nu

Du kan blive førstevælger

Forbook campingferien 2025
Vær sikker på at få den ønskede bolig på familiens yndlingsplads ved at forbooke campingferien til 2025 allerede nu. Her på hjemmesiden kan I nemt booke jeres favoritbolig på nogle af de bedste campingpladser. I skal kun betale 500 kr. her og nu og 2. rate d. 1. februar 2025. I kan desuden gratis foretage ændringer og annullere frem til d. 1. februar 2025. Forbook campingferien online eller kontakt en af vores erfarne rejsekonsulenter på tlf. 7010 4343.

Hvorfor forbooke campingferien 2024? 

  • Bliv førstevælger til de bedste boliger og pladser
  • 5% i rabat, hvis du har rejst med os før*
  • Få sikret favoritboligen på den ønskede plads
  • Få del i de eksklusive forbookingrabatter
  • Betal kun 500 kr. her og nu i depositum - og 2. rate d. 1. februar 2025
  • Gratis ændring eller annullering frem til d. 1. februar 2025
  • Endnu mulighed for afbestilling med Tryghedspakken

*Rabatten på 5% gælder ikke for bookinger fra vores partnere Roan, Suncamp, Gebetsroither og S-Holidays. Rabatten på 5% genereres ikke automatisk. Angiv venligst dit tidligere bookingnummer i kommentarfeltet, og at du dermed er berettiget til 5% rabat, hvorefter vi manuelt tilføjer rabatten til dig. Det gælder kun for bookinger foretaget inden 01/02/2025.

Familiens favoritpladser

Camping Bella Italia ved Gardasøen 
Pladsen er placeret smukt i idylliske omgivelser, hvor I kan nyde godt af campingpladsens store, grønne og frodige områder. Her bor I direkte til Gardasøens bred, hvor der venter en 1 km lang strand. Læs mere om Bella Italia her.

Camping Marina di Venezia ved Adriaterhavet
Besøg en af Italiens bedste campingpladser, som byder på et væld af sjove aktiviteter og skønne faciliteter, samt en beliggenhed helt ud til den gyldne sandstrand. Læs mere Marina di Venezia her.

Camping Pra delle Torri ved Adriaterhavet
Tag til Pra delle Torri og oplev et af Italiens største poolområder! Her har I rig mulighed for at holde formen ved lige under ferien, være godt underholdt og samtidig nyde en afslappet ferie. Læs mere Pra delle Torri her. 

Camping Lanterna i Istrien
Lanterna er den perfekte campingplads for hele familien. I bliver budt velkommen i smukke omgivelser til en af Kroatiens bedste campingpladser og bor dejligt tæt på stranden. Læs mere om Lanterna her.