Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Du er førstevælger til de bedste boliger og campingpladser!

Hos Dansk Bilferie har I allerede nu mulighed for at booke campingferien til 2023. Kom først til favoritboligen på familiens ønskede campingplads og betal kun 500 kr. her og nu! De bedste boliger på de mest populære campingpladser ryger lynhurtigt - Find jeres favorit nedenfor! I får gratis ændring eller annullering frem til d. 1. december 2022, og der er mulighed for gode rabatter ved tidlig bestilling. Læs mere

Bestil campingferien 2023 nu

Du kan blive førstevælger

Forbook campingferien 2023
Vær sikker på at få den ønskede bolig på familiens yndlingsplads ved at forbooke campingferien til 2023 allerede nu. Her på hjemmesiden kan I nemt booke jeres favoritbolig på nogle af de bedste campingpladser. I skal kun betale 500 kr. her og nu og 2. rate til 20. januar 2023. I kan desuden gratis foretage ændringer og annullere frem til d. 1. december 2022. Forbook campingferien online eller kontakt en af vores erfarne rejsekonsulenter på tlf. 7010 4343.

Hvorfor forbooke campingferien 2023? 

  • Bliv førstevælger til de bedste boliger og pladser
  • Få sikret favoritboligen på den ønskede plads
  • Få del i de eksklusive forbookingrabatter
  • Betal kun 500 kr. her og nu i depositum - og 2. rate d. 20. januar 2023
  • Gratis ændring eller annullering frem til d. 1. december 2022
  • Endnu mulighed for afbestilling med Tryghedspakken

Familiens favoritpladser

Camping Bella Italia ved Gardasøen 
Pladsen er placeret smukt i idylliske omgivelser, hvor I kan nyde godt af campingpladsens store, grønne og frodige områder. Her bor I direkte til Gardasøens bred, hvor der venter en 1 km lang strand. Læs mere om Bella Italia her.

Camping Marina di Venezia ved Adriaterhavet
Besøg en af Italiens bedste campingpladser, som byder på et væld af sjove aktiviteter og skønne faciliteter, samt en beliggenhed helt ud til den gyldne sandstrand. Læs mere Marina di Venezia her.

Camping Pra delle Torri ved Adriaterhavet
Tag til Pra delle Torri og oplev et af Italiens største poolområder! Her har I rig mulighed for at holde formen ved lige under ferien, være godt underholdt og samtidig nyde en afslappet ferie. Læs mere Pra delle Torri her. 

Camping Lanterna i Istrien
Lanterna er den perfekte campingplads for hele familien. I bliver budt velkommen i smukke omgivelser til en af Kroatiens bedste campingpladser og bor dejligt tæt på stranden. Læs mere om Lanterna her.