Kan vi hjælpe?
7010 4343

Bestil campingferien 2021 nu

Hos Dansk Bilferie har I allerede nu mulighed for at booke campingferien til 2021

Du er førstevælger til de bedste boliger og campingpladser!

Hos Dansk Bilferie har I allerede nu mulighed for at booke campingferien til 2021. Kom først til favoritboligen på familiens ønskede campingplads og betal kun 500 kr. her og nu! De bedste boliger på de mest populære campingpladser ryger lynhurtigt - Find jeres favorit nedenfor! I får gratis ændring eller annullering frem til d. 1. december 2020, og der er mulighed for gode rabatter ved tidlig bestilling. Samtidig kan I afbestille frem til 1. marts 2021 mod depositummet på 500 kr. Læs mere

Bestil campingferien 2021 nu

Du kan blive førstevælger

Forbook campingferien 2021
Vær sikker på at få den ønskede bolig på familiens yndlingsplads ved at forbooke campingferien til 2021 allerede nu. Her på hjemmesiden kan I nemt booke jeres favoritbolig på nogle af de bedste campingpladser. I skal kun betale 500 kr. her og nu og 2. rate til 20. januar 2021. I kan desuden gratis foretage ændringer og annullere frem til d. 1. december 2020. Læs mere her Forbook campingferien online eller kontakt en af vores erfarne rejsekonsulenter på tlf. 7010 4343.

Hvorfor forbooke campingferien 2021? 

  • Bliv førstevælger til de bedste boliger og pladser
  • Få sikret favoritboligen på den ønskede plads
  • Få del i de eksklusive forbookingrabatter
  • Betal kun 500 kr. her og nu i depositum - og 2. rate d. 1. marts 2021
  • Gratis ændring eller annullering frem til d. 1. december 2020
  • Afbestilling helt frem til 1. marts 2021 mod depositummet på 500 kr.
  • Endnu længere mulighed for afbestilling med Tryghedspakken

Familiens favoritpladser

Camping Bella Italia ved Gardasøen 
Pladsen er placeret smukt i idylliske omgivelser, hvor I kan nyde godt af campingpladsens store, grønne og frodige områder. Her bor I direkte til Gardasøens bred, hvor der venter en 1 km lang strand. Læs mere om Bella Italia her.

Camping Marina di Venezia ved Adriaterhavet
Besøg en af Italiens bedste campingpladser, som byder på et væld af sjove aktiviteter og skønne faciliteter, samt en beliggenhed helt ud til den gyldne sandstrand. Læs mere Marina di Venezia her.

Camping Pra delle Torri ved Adriaterhavet
Tag til Pra delle Torri og oplev et af Italiens største poolområder! Her har I rig mulighed for at holde formen ved lige under ferien, være godt underholdt og samtidig nyde en afslappet ferie. Læs mere Pra delle Torri her. 

Camping Lanterna i Istrien
Lanterna er den perfekte campingplads for hele familien. I bliver budt velkommen i smukke omgivelser til en af Kroatiens bedste campingpladser og bor dejligt tæt på stranden. Læs mere om Lanterna her.