Kan vi hjælpe?
7010 4343

Forbooking 2021

Du er førstevælger!

Kom først til de bedste campingpladser og boliger i 2021

Når du bestiller din campingferie i god tid, får du disse fordele:

✔ Betal kun kr. 500 i depositum her og nu!

✔ Gratis ændring og annullering frem til 1. december 2020!

✔ Også mulighed for afbestilling helt frem til 1. marts 2021!

✔ Få endnu længere afbestilling med Tryghedspakken

✔ Få del i de eksklusive forbooking-rabatter med helt op til 50 % rabat

✔ Få sikret favoritboligen på familiens yndlingsplads


OBS! 1. rate på 25 % af feriens pris, betales først d. 1. marts 2021 og restbeløbet først 8 uger inden ankomst!

Se alle forbooking-tilbud og book din sommerferie til 2021

Top 10 campingpladser:

Book din ferie til 2021 på danskbilferie.dk eller ring allerede i dag på 7010 4343.

Glæd dig til campingferie i 2021

Forbooking af campingferie 2021

Drømmer I om at opleve én af de mest populære campingpladser, bør I forbooke campingferien 2021 allerede nu. De bedste campingpladser og boliger bliver nemlig lynhurtigt udsolgt, så ønsker I at rejse i skolernes sommerferie, kan I sikre jer på familiens favoritplads nu. 

Der er eksklusive forbookingrabatter at hente, når I bestiller campingferien til 2021 tidligt. Alt du skal gøre er at betale 500,- i depositum her og nu og 25% af feriens pris d. 1. marts 2021, og så kan du gratis ændre eller annullere campingferien frem til d. 1. december 2020. Samtidig kan du afbestille helt frem til d. 1. marts 2021 mod depositummet på 500 kr. Restbeløbet af ferien betales først 8 uger inden ankomst.

Hold ferie på en TOP plads

Vores bedste campingpladser byder alle på store poolområder, hvor der vil være noget for enhver alder og smag. Er du til ren afslapning eller fart over feltet med vandrutsjebaner, børnevenlige swimmingpools og vandsportsaktiviteter, vil du finde det på vores toppladser! Familiens mindste kan se frem til at hygge sig med jævnaldrende i miniklubben, på legepladsen eller til aftenunderholdningen med resten af familien. 

Få sikret jeres favoritbolig til camping 2021

Forbooking af campingferie 2021 kan give jer de bedste rammer for at sikre jer lige præcis den bolig, I helst vil bo i! Dansk Bilferie tilbyder et stort udvalg af boliger i forskellig stil, størrelse, beliggenhed og type. Du kan blandt andet bo i vores populære mobilhomes, rummelige luksustelte eller hyggelige bungalows, som har forskellige placeringer på campingpladsen alt afhængig af, om du ønsker at bo tæt på pladsens poolområde eller mere afsides i rolige rammer, kan vi hjælpe med at finde boligen, der passer jer.

Mest populære feriedestinationer

Vores mest populære feriedestinationer er Gardasøen, Adriaterhavet og Toscana i Italien, Dalmatien og Istrien i Kroatien og Cote d'Azur i Frankrig, som alle er blandt danske børnefamiliers favoritter. Det er ikke uden grund, at disse rejsemål er velbesøgt! De tilbyder alle luksuriøse og børnevenlige campingpladser, gode strande, hyggelige byer og udsøgt mad, som giver jer de bedste forudsætninger for en skøn campingferie. Drømmer I om ét af disse områder, kan campingferie i 2021 med sikkerhed blive en realitet, hvis I forbooker campingplads og bolig i dag.      

Eksperter i kør-selv ferie og camping

Hos Dansk Bilferie tilbyder vi ekspertise inden for luksuscamping og kør selv ferie med 25 års erfaring i rejsebranchen. Har du spørgsmål til en bestemt campingplads, bolig, område eller blot det at tage på kør-selv ferie er du altid velkommen til at ringe til vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343. Har familien besluttet sig for campingplads og bolig, kan du nemt og hurtigt forbooke campingferien 2021 online her på danskbilferie.dk.

Husk, du kan se en samlet liste over alle vores samarbejdspartnere her.

Forbooking - alle udbyderne

Flere af vores udbydere tilbyder gode forbookingrabatter, når I bestiller i god tid. I kan se de forskellige udydere og deres fordele, når I klikker ind nedenfor.

Forbooking Al Fresco - Spar op til 50%

Forbooking Eurocamp - Spar op til 30% ved bestilling senest d. 29/10 2020

Forbooking Go4Camp - Spar op til 50% ved bestilling senest d. 6/10 2020

Forbooking Gusto Camp 

Forbooking Happy Camp - Spar mindst 175 kr. på campingboligen

Forbooking Homair - Spar op til 25% ved ved bestilling senest d. 15/2 2021

Forbooking Roan - Spar op til 50% ved bestilling senest d. 6/10 2020