Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Kom først til de bedste campingpladser og boliger i 2025

Book inden 31. december 2024 og få del i disse fordele:

✔ Betal kun kr. 500 i depositum her og nu!

✔ 5% ekstra i rabat, hvis du har rejst med os før*

✔ Gratis annullering frem til 1. februar 2025

✔ Gratis ændring frem til 1. marts 2025**

✔ Få længere afbestilling med Tryghedspakken

✔ Få del i de eksklusive forbooking-rabatter med op til 30% rabat

✔ Få sikret favoritboligen på familiens yndlingsplads


OBS! 25 % af feriens pris betales først d. 1. februar 2025 og restbeløbet betales først 8 uger inden ankomst!

Bemærk venligst, at vi allerede nu har rigtig mange campingpladser klar med priser til 2025, men der er endnu flere på vej! Hold øje med vores hjemmeside, hvis din foretrukne campingplads endnu ikke har tilgængelige boliger til 2025-sæsonen.

Alle forbooking-betingelser gælder for bookinger med ankomst efter d. 1/4-25.


*Rabatten på 5% gælder ikke for bookinger fra vores partnere Suncamp, Gebetsroither og S-Holidays, og gælder kun, hvis du har rejst på campingferie med Dansk Bilferie i 2022, 2023 og/eller 2024. Rabatten på 5% genereres ikke automatisk, så angiv venligst dit tidligere bookingnummer i kommentarfeltet, og at du dermed er berettiget til 5% rabat, hvorefter vi manuelt tilføjer rabatten til dig. Det gælder kun for bookinger foretaget inden 01/02/2025. 

**Gratis ændring gælder for ændring af campingplads, boligtype, periode og/eller antal personer, afhængigt af ledighed og kun hos samme samarbejdspartner som den oprindelige booking.

Se alle forbooking-tilbud og book din sommerferie til 2025

Top 10 campingpladser:

Book din ferie til 2025 på danskbilferie.dk eller ring allerede i dag på 7010 4343.

Glæd dig til campingferie i 2025

Forbooking af campingferie 2025

Drømmer I om at opleve én af de mest populære campingpladser, bør I forbooke campingferien 2025 allerede nu. De bedste campingpladser og boliger bliver nemlig lynhurtigt udsolgt, så ønsker I at rejse i skolernes sommerferie, kan I sikre jer på familiens favoritplads nu. 

Der er eksklusive forbookingrabatter at hente, når I bestiller campingferien til 2025 tidligt. Alt du skal gøre, er at betale 500,- i depositum her og nu og 25% af feriens pris d. 1. februar 2025, og du kan gratis ændre eller annullere campingferien frem til d. 1. februar 2025. Restbeløbet af ferien betales først 8 uger inden ankomst.

Hold ferie på en TOP plads

Vores bedste campingpladser byder alle på store poolområder, hvor der vil være noget for enhver alder og smag. Er du til ren afslapning eller fart over feltet med vandrutsjebaner, børnevenlige swimmingpools og vandsportsaktiviteter, vil du finde det på vores toppladser! Familiens mindste kan se frem til at hygge sig med jævnaldrende i miniklubben, på legepladsen eller til aftenunderholdningen med resten af familien. 

Få sikret jeres favoritbolig til camping 2025

Forbooking af campingferie 2025 kan give jer de bedste rammer for at sikre jer lige præcis den bolig, I helst vil bo i! Dansk Bilferie tilbyder et stort udvalg af boliger i forskellig stil, størrelse, beliggenhed og type. 

Du kan blandt andet bo i vores populære mobilhomes, rummelige luksustelte eller hyggelige bungalows, som har forskellige placeringer på campingpladsen alt afhængig af, om du ønsker at bo tæt på pladsens poolområde eller mere afsides i rolige rammer, kan vi hjælpe med at finde boligen, der passer jer.

Mest populære feriedestinationer

Vores mest populære feriedestinationer er Gardasøen, Adriaterhavet og Toscana i Italien, Dalmatien og Istrien i Kroatien og Cote d'Azur i Frankrig, som alle er blandt danske børnefamiliers favoritter. Det er ikke uden grund, at disse rejsemål er velbesøgt! De tilbyder alle luksuriøse og børnevenlige campingpladser, gode strande, hyggelige byer og udsøgt mad, som giver jer de bedste forudsætninger for en skøn campingferie. 

Drømmer I om ét af disse områder, kan campingferie i 2025 med sikkerhed blive en realitet, hvis I forbooker campingplads og bolig i dag.      

Eksperter i kør-selv ferie og camping

Hos Dansk Bilferie tilbyder vi ekspertise inden for luksuscamping og kør selv ferie med mere end 25 års erfaring i rejsebranchen. Har du spørgsmål til en bestemt campingplads, bolig, område eller blot det at tage på kør-selv ferie er du altid velkommen til at ringe til vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343. Har familien besluttet sig for campingplads og bolig, kan du nemt og hurtigt forbooke campingferien 2025 online her på danskbilferie.dk.