Kan vi hjælpe?
7010 4343

Skønt Belgien ikke er meget større end Jylland, rummer det lille land meget mere, end man skulle tro. Belgien gemmer på strande, hyggelige byer, spændende varieret landskab og selvfølgelig det kulturelle og politiske epicenter Bruxelles. Med et ophold i en af vores ferieboliger har dig og din familie de bedste rammer for at opleve Belgiens storbyer, kultur, historie og natur.

Skønt Belgien ikke er meget større end Jylland, rummer det lille land meget mere, end man skulle tro. Belgien gemmer på strande, hyggelige byer, spændende varieret landskab og selvfølgelig det kulturelle og politiske epicenter Bruxelles. Med et ophold i en af vores ferieboliger har dig og din familie de bedste rammer for at opleve Belgiens storbyer, kultur, historie og natur.
Mest populære rejsemål i Belgien (3)
Ardenner
Ardenner
De Belgiske Ardenner gemmer på smukke skove, slotte, huler og idylliske landsbyer og er en oplagt destination for dig, der gerne vil have en aktiv ferie. Der er blandt andet...
De Belgiske Ardenner gemmer på smukke skove, slotte, huler og idylliske landsbyer og er en...
 • Rig på historie
 • Hyggelige landsbyer
 • Smuk natur
5 mulige ferieparker
Se rejsemål
Belgiske Kyst
Belgiske Kyst
Du skal ikke sidde i bilen særlig længe for at ramme den Belgiske Kyst. Dette skønne og charmerende rejsemål byder på alt fra strande og gode restauranter til spændende byer...
Du skal ikke sidde i bilen særlig længe for at ramme den Belgiske Kyst. Dette...
 • Hyggelige badebyer
 • Kulturelle værdier
 • Smuk kyst
1 mulig feriepark
Se rejsemål
Belgiske Limburg
Belgiske Limburg
Belgiske Limburg er fyldt med skønne oplevelser for hele familien. Her kan du besøge nogle af de hyggelige byer i området, smage på de lækre lokale oste, øl og andre...
Belgiske Limburg er fyldt med skønne oplevelser for hele familien. Her kan du besøge nogle...
 • Belgisk provins
 • Små hyggelige byer
 • Landlige områder
1 mulig feriepark
Se rejsemål

Læs mere om ferieparker i Belgien

Vi kender Belgien!
Med sine kun små 700 kilometer fra Danmark er Belgien en oplagt sommerferiedestination. Den Belgiske Kyst er ikke langt væk, og den byder på strande, hyggelige byer med gode restauranter og mange kulturelle oplevelser.

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343, som sidder klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige feriebolig.

Hvorfor feriebolig i Belgien?

Der er rigtig mange gode grunde til netop at vælge en af vores lækre ferieparker og ferieboliger i Belgien på din næste ferie.

 • Belgien rummer meget mere, end øjet ser
 • Besøg metropolen Bruxelles
 • Smukke strande og kulturelle oplevelser
 • Landlige områder og spændende historie

Populære områder i Belgien

Den Belgiske Kyst byder på både strand, hyggelige byer og masser af kulturelle oplevelser. Her er der gode muligheder for både sol, strand, forlystelser og shopping, så her er noget for enhver smag.

De Belgiske Ardenner har et bakket landskab med charmerende landsbyer og de berømte grotter i Han-sur-Lesse. Vi har mange forskellige ferieparker og ferieboliger i De Belgiske Ardenner, så her finder du med garanti noget der passer til jeres ønsker og behov . 

Limburg er en belgisk provins berømt for sin lokale øl og ost. Her kan den belgiske kultur opleves på bedste vis, og hvad end I er til aktiv ferie eller afslapning, kan I finde det her. 

Charmerende byer og seværdigheder

Bruxelles er helt klart et besøg værd hvis man er til byliv, kultur og historie. Besøg den berømte plads Grand-Place, hvor du kan være heldig at se et overdådigt blomstermønster og de flotte storslåede historiske bygninger. Byen rummer udover området omkring EU kommisionen og EU parlamentet også fremragende chokolade, parisisk charme, små snoede, smalle veje, fine butikker og skønne spisesteder.

Waterloo er en landsby der ligger cirka 15 kilometer syd for Bruxelles. Et par kilometer fra byen finder man resterne af den verdensberømte slagmark, hvor Napoleon i 1815 led sit afgørende nederlag. Her kan man også besøge et museum omdannet fra den kro, hvor den engelske General Wellington dengang opslog sit hovedkvarter.

Middelalderbyen Gent er et must! En gåtur gennem byen giver et både uromantiseret og realistisk bud på, hvordan en Midteuropæisk by i Middelalderen så ud. Her findes også en række fine kunstmuseer, der blandt andet udstiller værker af Hieronymus Bosch og Jan van Eyck.

Mad, natur og kultur

Mad, drikke og kultur
Selvom Belgien mest er kendt for øl og chokolade, er det belgiske køkken faktisk ganske enestående. Af egnsspecialiteter kan nævnes fiskeretter fra kystbyerne og patéerne fra Ardennerne. Belgiens ølkultur er avanceret og der findes cirka 140 bryggerier i landet. Der fremstilles mindst 40 forskellige øltyper og af de mest kendte kan nævnes: Hoegaarden (hvedeøl) og Duvel (gylden ale).

Natur og klima
Belgiens klima er udpræget tempereret kystklima med sommertemperaturer på 17-18 grader. Kystlinjen strækker sig over 66,5 kilometer og landskabet varierer fra flade kystsletter i nordøst, til bølgende bakker i den centrale del af landet, og de skovklædte bjerglanskab i sydøst.