Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Ferieparker og ferieboliger i det charmerende Belgien

Skønt Belgien ikke er meget større end Jylland, rummer det lille land meget mere, end man skulle tro. Belgien gemmer på strande, hyggelige byer, spændende varieret landskab og selvfølgelig det kulturelle og politiske epicenter Bruxelles. Med et ophold i en af vores ferieboliger har dig og din familie de bedste rammer for at opleve Belgiens storbyer, kultur, historie og natur.

Ferieparker og ferieboliger i det charmerende Belgien
Skønt Belgien ikke er meget større end Jylland, rummer det lille land meget mere, end man skulle tro. Belgien gemmer på strande, hyggelige byer, spændende varieret landskab og selvfølgelig det kulturelle og politiske epicenter Bruxelles. Med et ophold i en af vores ferieboliger har dig og din familie de bedste rammer for at opleve Belgiens storbyer, kultur, historie og natur. Læs mere
Mest populære rejsemål i Belgien (2)
Ardenner
De Belgiske Ardenner er en oplagt destination for dig, som elsker masser af aktivitet som klatring eller rafting og mange andre hæsblæsende aktiviteter. Er du interesseret så er der også...
De Belgiske Ardenner er en oplagt destination for dig, som elsker masser af aktivitet som...
  • Rig på historie
  • Besøg chokolademuseum
  • Udforsk smukke slotte
4 mulige ferielejligheder
Se rejsemål
Belgiske Limburg
Belgiske Limburg er fyldt med skønne oplevelser for hele familien. Her kan du besøge nogle af de hyggelige byer i området, smage på de lækre lokale oste, øl og andre...
Belgiske Limburg er fyldt med skønne oplevelser for hele familien. Her kan du besøge nogle...
  • Udforsk den romerske by, Tongeren
  • Smuk natur til cykling eller vandring
  • Masser aktiviteter for hele familien
1 mulig ferielejlighed
Se rejsemål

Ferieparker i Belgien

Læs mere om ferieparker i Belgien

Med sine kun små 700 kilometer fra Danmark er Belgien en oplagt sommerferiedestination. Den Belgiske Kyst er ikke langt væk, og den byder på strande, hyggelige byer med gode restauranter og mange kulturelle oplevelser.

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343, som sidder klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige feriebolig.

Hvorfor feriebolig i Belgien?

Der er rigtig mange gode grunde til netop at vælge en af vores lækre ferieparker og ferieboliger i Belgien på din næste ferie.

  • Belgien rummer meget mere end øjet ser
  • Besøg metropolen Bruxelles
  • Smukke strande og kulturelle oplevelser
  • Landlige områder og spændende historie

Populære områder i Belgien

Den Belgiske Kyst byder på både strand, hyggelige byer og masser af kulturelle oplevelser. Her er der gode muligheder for både sol, strand, forlystelser og shopping, så her er noget for enhver smag.

De Belgiske Ardenner har et bakket landskab med charmerende landsbyer og de berømte grotter i Han-sur-Lesse. Vi har mange forskellige ferieparker og ferieboliger i De Belgiske Ardenner, så her finder du med garanti noget der passer til jeres ønsker og behov . 

Limburg er en belgisk provins berømt for sin lokale øl og ost. Her kan den belgiske kultur opleves på bedste vis, og hvad end I er til aktiv ferie eller afslapning, kan I finde det her. 

Charmerende byer og seværdigheder

Bruxelles er helt klart et besøg værd hvis man er til byliv, kultur og historie. Besøg den berømte plads Grand-Place, hvor du kan være heldig at se et overdådigt blomstermønster og de flotte storslåede historiske bygninger. Byen rummer udover området omkring EU kommisionen og EU parlamentet også fremragende chokolade, parisisk charme, små snoede, smalle veje, fine butikker og skønne spisesteder.

Andre spændende byer

Waterloo er en landsby der ligger cirka 15 kilometer syd for Bruxelles. Et par kilometer fra byen finder man resterne af den verdensberømte slagmark, hvor Napoleon i 1815 led sit afgørende nederlag. Her kan man også besøge et museum omdannet fra den kro, hvor den engelske General Wellington dengang opslog sit hovedkvarter.

Middelalderbyen Gent er et must! En gåtur gennem byen giver et både uromantiseret og realistisk bud på, hvordan en Midteuropæisk by i Middelalderen så ud. Her findes også en række fine kunstmuseer, der blandt andet udstiller værker af Hieronymus Bosch og Jan van Eyck.

Belgisk mad og drikke

Mad, drikke og kultur
Selvom Belgien mest er kendt for øl og chokolade, er det belgiske køkken faktisk ganske enestående. Af egnsspecialiteter kan nævnes fiskeretter fra kystbyerne og patéerne fra Ardennerne. Belgiens ølkultur er avanceret, og der findes cirka 140 bryggerier i landet. Der fremstilles mindst 40 forskellige øltyper, og af de mest kendte kan nævnes: Hoegaarden (hvedeøl) og Duvel (gylden ale).

Natur og klima

Belgiens klima er udpræget tempereret kystklima med sommertemperaturer på 17-18 grader. Kystlinjen strækker sig over 66,5 kilometer, og landskabet varierer fra flade kystsletter i nordøst, til bølgende bakker i den centrale del af landet og de skovklædte bjerglandskab i sydøst.