Kan vi hjælpe?
7010 4343
Rolig ferie på Rømø i Vadehavet
Kom på afslappende ferie i unikt landskab, hvor I kan komme på vadehavsvandring, se naturfænomenet Sort Sol eller nyde flotte sandstrande. Det er ikke uden grund, at Rømø er optaget på verdensarvslisten, og det skal I opleve med egne øjne. Læs mere

Velkommen til Rømø

Ferieboliger på Rømø i et med naturen

Rømø er en af Vadehavsøerne i det sydvestlige Danmark, som er forbundet til fastlandet via en dæmning. På Rømø vil I kunne nyde storslået naturoplevelser, finde gode familieaktiviteter og bo i en dejlig feriebolig med afslapning. Kom på Vadehavsvandring, find dine egne østers eller nyd de dejlige strande. Trods øens størrelse, så har Rømø virkelig meget at tilbyde og gode oplevelser, I ikke vil gå glip af.

Naturen ved Vadehavet og marsklandet

Nationalparken og Vadehavet er en del af UNESCO's verdensarv, der mest af alt minder om noget fra en anden planet. Øens unikke landskab, der er meget fladt, giver anledning til lange, utrolige udsigter over havet. På Rømø finder I flere gode vandre- og cykelruter, 4200 hektar strand til badeferie og mulighed for at opleve Sort Sol og se en masse fuglearter.

Gode oplevelser for familien nær Rømø

Der er en masse gode oplevelser og aktiviteter for familien på Rømø, hvor I kan besøge lege- og labyrintparken, bade på den brede Lakolk Strand med god plads til at bygge sandslotte eller prøve vandsport på Sønderstrand. Hvis I tager turen over dæmningen, kan I både opleve et stort legeland i Rødekro samt Papegøjeland og fodboldgolf i Ballum.

Hyggelige spisesteder med frisk fangst

På Rømø finder I mange hyggelige spisesteder med noget for hele familien. Det er oplagt at prøve den lokale østers-delikatesse, som bliver samlet ved Vadehavet. I Holms Røgeri & Restaurant kan I nyde en overdådig fiskebuffet på havnen, besøge Hotel Kommandørgården til et udsøgt måltid eller købe is i den hyggelige Café Fru Dax.