Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Velkommen til Alsace
Små hyggelige byer, skøn natur og oplevelser i særklasse - kombineret med god mad og vin. Alsace er oplagt til familiens næste kør-selv-ferie. Naturligvis skal I køre på den 170 km lange vinrute. Vinruten løber fra Marlenheim vest beliggende fra Strasbourg til Thann i det sydlige Alsace. På turen vil I opleve super atmosfære og snorlige vinranker, der strækker sig så langt øjet rækker. Et absolut must er et besøg i byerne Eguisheim, Obernai, Colmar og ikke mindst skønne Strassbourg. Læs mere

Alsace tilbyder mange skønne ferieboliger

Fantastiske vinmarker tæt på Danmark

Alsaces fantastiske vinmarker finder I kun 1 dags kørsel fra Danmark. Alsace tilbyder nogle af Europas skønneste vine. I finder mere end 50 grand cru vine i området. Det er Pinot Noir og Pinot Gris'en højborg - og en tur på vinruten kan få alle til at indkøbe gode vine med hjem. 

Aktiv ferie og skønne byer

Alsace er et oplagt område for aktiv ferie. Der er rig mulighed for at køre mountain bike - gå lange ture. I skal besøge Chateau HautKonigsbourg, som er et fantastisk middelalder slot beliggende på vinruten mellem Kintzheim og Orshwiller. Slottet er en oplevelse for hele familien. En anden oplevelse I kan begive jer ud på er at opleve Strassbourg på en segway, som er for hele familien og en super måde at få historien om Strassbourg. 

Europa Park

Europark er godt nok beliggende i Tyskland, men på grænsen til Frankrig og Alsace. Europa Park er en kæmpe stor forlystelsespark for hele familien. Her er vilde rutsjebaner, shows og skønne is barer og en masse andet sjov. Europa Park ligger f.eks kun 50 km fra Eguisheim, som er en af de populære byer i Alsace. Børnene vil elske en tur til Europark Park.