Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Alle det bedste ferieboliger i Languedoc
Languedoc-Roussillon er et af de mest fascinerende områder i Frankrig og hvert år tiltrækkes mange danske børnefamilier. Med en feriebolig får I udover et fantastisk landskab, et dejligt mildt klima, god mad og vin, smukke strande og spændende kultur. Læs mere

Ferieboliger i Languedoc

Læs mere om Languedoc

Vi kender Languedoc!
Languedoc-Roussillon er en fascinerende og alsidig region med noget at byde på for enhver smag. Med sit milde klima, et hav af spændende attraktioner og seværdigheder, det afvekslende landskab og børnevenlig strande, hitter Langudeoc år efter år hos danske børnefamilier.

Book din feriebolig i Languedoc her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på 70 10 43 43.

Hvorfor feriebolig i Languedoc?

Der er mange grunde til at vælge en feriebolig i Languedoc. Se blot nogle af dem her:

  • De bedste ferieparker og ferieboliger
  • Dejlige strande og lækkert blåt badevand
  • Spændende historie og seværdigheder
  • Fantastiske kulinariske oplevelser
  • Masser af sjove tilbud til børnefamilier


De tre mest populære ferieboliger i Languedoc

Feriepark Le Domanie du Golf finder du midt i vinmarkerne i Languedoc-Roussillon og kun 12 km fra Middelhavet. Ferieboligerne er moderne og fuldt udstyret, og ferieparken har en dejlig pool og en smuk golfbane med 6 huller.

Feriepark Côte Canal er et nyere resort med masser af faciliteter som pool, sauna og dampbad. Er I mere til aktiv ferie er der også cykler, så I kan tage på opdagelse i de smukke omgivelser. 

Feriepark Port Minervois-Les Hauts du Lac er beliggende i den charmerende landsby Homps på Canal du Midi. Nyd den dejlige opvarmede pool, loungen ved solterassen eller prøv en rigtig hammam. Her er også rig mulighed for at deltage i aktiviteter som tennis, beachvolley og fitness.

Strandene i Languedoc er helt uovertruffen

Hvis du også elsker hvide sandstrande, azurblåt hav og masser af sol, er du kommet til det rigtige sted. Regionen har i gennemsnit 300 solskinsdage om året, så her er der gode chancer for sol. Den lange middelhavstrækning er meget varieret og du kan finde alt fra lange, hvide sandstrande til klippefyldte områder. Ved alle strande er der mulighed for at leje liggestole og parasoller, men du kan også vælge at smide dig på håndklædet i sandet. Hvis du bliver træt af at dase i solen er der rig mulighed for at prøve kræfter med alle mulige afskygninger af vandsport, som windsurfing, kitesurfing, dykning og sejlads. Det er også populært at købe et introduktionskursus eller blot et par undervisningsstimer, så man kan komme godt fra start.

Spændende byer i Languedoc-Roussellion

Montpellier er hovedstaden i Languedoc-området og er en gammel middelhavsby med en dejlig atmosfære og en livlig stemning. Her findes en gammel bydel med huse der er over 500 år gamle, samt et stort marked, caféer og restauranter.

Marseillan-Plage er en lille fiskerby med masser af historiske bygninger, et ugenligt marked og mange gode restauranter med franske nationalretter.

Valras Plage var oprindeligt en sydfransk fiskerby, men er nu en livlig ferieby. Her finder I en 3 km lang sandstrand og en hyggelig havnepromenade. Det kan også anbefales at tage på cykeltur i området.

Der er mange ting at opleve i Languedoc

Aktiviteter i Languedoc
Med Middelhavet, søer og floderne Orb og Hérault er vandsport et stort hit i Languedoc. Vil du hellere op i luften eller bare blive på landjorden, er der også mulighed for vandreture, rideture, paragliding og klatring i den fantastiske sydfranske natur.

Forlystelser for hele familien
Hvis I ønsker en ferie der indeholder besøg i forlystelsesparker eller naturparker, er Languedoc et sikkert hit. Der ligger hele tre vandlande i Languedoc, hvor dem i St. Cyprien og Cap d'Agde er de største. Tag børnene med i den fantatiske forlystelsespark La Vallon Du Villaret, eller oplev de fascinerende forhistoriske dinosaurer i Meze Dinosaur Park. Her vil T-Rex'en og Brontosaurusen helt sikkert gøre indtryk.

Maden og vejret i Languedoc

Mad og drikke
Det franske køkken er meget varieret, men ingredienser som ost og vin er centrale i fransk mad. Af sydfranske nationalretter kan nævnes Bouillabaisse, som er en provencalsk fiskesuppe. I det sydfranske køkken bruges ingredienser som olivenolie, krydderurter og tomater ofte. Frankrig er kendt for at producere nogle af de bedste vine i verden og er hjemsted for mange forskellige druesorter, som vækker begejstring overalt. Det er druer som Chardonnay, Sauvignon, Cabernet, Merlot eller Syrah. Med andre ord er Frankrig et rent paradis for mad -og vinelskende livsnydere!

Vejr og klima
Sydfrankrig er varmt og solrigt. I sommermånederne ligger temperaturerne ofte omkring 26-31 grader, mens de i forår -og efterårsperioden ligger på ca. 16-26 grader.