Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Alle de bedste feriehuse i Europa

Dansk Bilferie tilbyder en bred vifte af dejlige feriehuse rundt i hele Europa. Vælg den destination og dét feriehus der går hånd i hånd med jeres ønsker om den perfekte ferie. Med et feriehus vil I opleve friheden til at kunne gøre lige netop, hvad I ønsker! Læs mere

Opdag feriehuse i Europa

Dansk Bilferie tilbyder feriehuse til alle!

Vi har et stort udvalg af feriehuse i hele Europa, hvilket giver rigtig god mulighed for at finde lige netop det feriehus, der passer til jeres ønsker og behov. Drømmer I om smuk natur, flotte sandstrande eller kulturelle storbyer, kan I blot vælge blandt de mange destinationer med feriehuse i Europa, som opfylder jeres krav. Find og book jeres foretrukne feriehus online her på siden eller via vores erfarne rejsekonsulenter på 7010 4343.

En ferie i et feriehus er den perfekte måde at afholde ferie på, så I fuldkommen selv kan styre, hvornår I vil hvad. Her får I jeres helt eget hus, hvor I kan nyde ferien i ro og mag uforstyrret af andre feriegæster. Et feriehus er et rigtig godt alternativ til et hotel, da et feriehus giver mere plads, ro, frihed og komfort for pengene, og I har her muligheden for at lave jeres egen mad, lige når I ønsker. Et feriehus vil med sikkerhed være fornøjelig for både store som små i familien.

Feriehuse i populære Italien & Frankrig

Hvis I ønsker at drage til et feriehus på en af Europas absolutte mest populære feriedestinationer, er Italien en sikker vinder. Det autentiske Italien, der byder på kulinariske oplevelser, eventyrlig historie og utallige børnevenlige aktiviteter, tiltrækker hvert år turister i massevis. Her vil I kunne finde feriehuse i alle afskygninger uanset smag. Det charmefyldte Frankrig, hvor eksklusive storbyer, dyrebare druer og romantiske gader, gør sig ligeledes særlig attraktiv blandt ferierejsende, der ønsker et feriehus at nyde ferien i. 

Bo i et feriehuse i Kroatien og Spanien

Ydermere strømmer tusindvis af feriegæster til det smukke Kroatien, som inviterer til en spektakulær kyststrækning med klippefyldte områder samt brede sandstrande. Her bugner det med feriehuse med skønne faciliteter og beliggenhed i særklasse, som hele familien vil elske. Drag til det livlige Spanien, hvor Costa del Sol, Costa Brava og Costa Dorado alle byder på utallige feriehuse og solrige dage langs den imponerende kyst. Smag på paella, sangria eller gambas pil-pil på jeres ferie i det spanske.

Europas destinationer med feriehuse

Dansk Bilferie tilbyder feriehuse i de mest fantastiske egne af Europa. Tag et kig på de forskellige destinationer I kan drage til, hvor vi har feriehuse. Der er et bredt udvalg af feriehuse, der matcher netop jeres ønsker.