Kan vi hjælpe?
7010 4343

Feriehus ved Adriaterhavet

Tag hele familien med til en skøn ferie med mange oplevelser i et feriehus ved Adriaterhavet i den østlige del af Italien.

Moderne feriehuse ud til Adriaterhavet

Adriaterhavet ligger i det østlige Italien og er den del af Middelhavet der adskiller Italien og Balkanhalvøen. Et feriehus ved Adriaterhavet byder på mange oplevelser og aktiviteter, og er et ideelt feriested for familier med små børn og teenagere. Book dit feriehus ved Dansk Bilferie og vær sikker på en vellykket ferie for dig og din familie. Læs mere

Oplev feriehus ved Adriaterhavet

Læs mere om feriehus ved Adriaterhavet her...

Dansk Bilferie tilbyder de bedste feriehuse ved Adriaterhavet!
Dansk Bilferie har et bredt udvalg af feriehuse ved Adriaterhavet. Hvis du booker et feriehus ved Dansk Bilferie, får du et moderne feriehus af høj kvalitet, som med garanti lever op til dine forventninger. Mange af husene har egen terrasse, og/eller en fælles have hvor børnene kan lege eller hvor I kan slappe af efter en hyggelig dag på stranden. Vores udvalgte feriehuse er valgt på grund af beliggenhed i forhold til strand og indkøb. Læs mere om de forskellige feriehuse her.

Hvorfor vælge et feriehus ved Adriaterhavet?
Adriaterhavet er kendt for brede sandstrande med lavt vand, hvilket er ideel for børnefamilier. Adriaterhavet råder over nogle af Italiens bedste sandstrande, og indbyder til ren badeferie. I mange af disse badebyer findes samtidig et bredt udvalg af butikker, barer og diskoteker. Udover flotte og børnevenlige strande, er der også et rigt kulturliv og en masse attraktioner. Hvis man er rigtig rejselysten, kan man blandt andet køre til Punta Sabbioni og sejle til Venedig. Sejlture kan generelt anbefales, og øer som Murano, Burano og Torcello er bestemt et besøg værd. 

Spændende byer ved Adriaterhavet

Caorle
Caorle er en typisk Italiensk fiskerby, som på trods af at være en moderne badeby også rummer en masse historik og ægthed. Det er en helt særlig oplevelse at gå gennem Caorles farverige gader, og besøge de små hyggelige restauranter og cafeer. Et særligt kendetegn ved Caorle er dens lille fiskerihavn, som hver dag bidrager med friske fisk til de mange fiskerestauranter der ligger langs havnen. Tag hele familien med på udflugt og udforsk denne fantastiske by.

Bibione
Bibione ligger i den nordlige del af Adriaterhavet, og er en af Italiens mest populære badeby med knap 5 millioner turister pr. sæson. Turisterne kommer primært på grund af den brede, finkornede sandstrand og det azurblå vand. Udover det prominente strandmiljø, er der også mange andre aktivitetsmuligheder, og især surf og sejlsport er populært. Du vil helt sikkert ikke blive skuffet hvis du vælger et feriehus fra Dansk Bilferie ved Adriaterhavet.

Andre områder med feriehus

Feriehus i Italien
Var der ingen feriehuse ved Adriaterhavet der faldt i din smag? Så frygt ej - Dansk Bilferie tilbyder feriehuse til mange andre spændende destinationer i Italien. Er du i tvivl om hvor rejsen skal gå hen i Italien, eller hvilken type feriehus der passer bedst til jeres behov og ønsker, så sidder vores erfarne konsulenter altid klar på telefon 70104343 til at besvare dine spørgsmål og rådgive dig bedst mulig. De giver dig den mest kvalificerede hjælp, så du kan få dine krav opfyldt. Læs mere om feriehuse i Italien her.

Feriehus i Europa
Hvis en feriebolig i Italien ikke levede op til dine krav, tilbyder Dansk Bilferie også feriehuse til flere andre populære destinationer i Europa. Læs mere om dem nedenfor.