Kan vi hjælpe?
7010 4343

Feriehus i Costa Brava

Tag familien, vennerne eller kæresten med til en fantastisk ferie i et feriehus i Costa Brava.

Feriehuse i Costa Brava til gode priser

Book et feriehus i Costa Brava, Spanien og få de bedste ferieoplevelser med hele familien. I et feriehus i Costa Brava er der oplevelser for alle aldre. Et feriehus i Costa Brava passer godt til både unge og ældre, da du finder alt hvad hjertet begærer ved et ophold i Costa Brava. Læs mere

Book feriehus i Costa Brava

Læs mere om feriehus i Costa Brava her...

Dansk Bilferie tilbyder skønne feriehuse i Costa Brava!
Du finder skønne Costa Brava i det nordøstlige hjørne af Spanien, nærmere betegnet Catalonien. Danske børnefamilier valfarter til Costa Brava for at nyde solen og de skønne strande og det krystalklare vand. I et feriehus i Costa Brava får du lov til at opleve Spaniens store variation i landskab og atmosfære. Costa Brava omtales også som "Den Vilde Kyst", men er ligeledes kendetegnet ved blide oaser, men har også sin vilde side i Lloret de Mar og Calella hvor beatet er højt det meste af dagen. I vil bestemt ikke blive skuffet, hvis I vælger et feriehus til Costa Brava. Læs mere om feriehuse her.

Hvorfor vælge et feriehus i Costa Brava?
Et feriehus i Costa Brava er et rigtig godt valg hvis der skal være plads til hele familien. Et feriehus er ikke både mere rumligt end f.eks. et hotelværelse, men også mere praktisk. I har selv mulighed for at bestemme og planlægge hvordan jeres ophold i Costa Brava skal foregå, samt et feriehus i Costa Brava er mange gange billige. I et feriehus får du mere plads til at boltre dig på. Læg børnene i seng om aftenen og nyd et godt glas rødvin i stuen - uforstyrret. Dansk Bilferie har et bredt udvalg af lækre feriehuse ved Costa Brava, hvorfor der med garanti vil være et feriehus der matcher din og familiens behov.

Oplevelser med et feriehus i Costa Brava

Hvad kan et feriehus i Costa Brava egentlig tilbyde?
Mange forbinder måske et feriehus i Costa Brava udelukkende med en badeferie, men Costa Brava er meget mere end sol og krystalklart hav. Der er masser af muligheder for at tage på udflugter til spændende byer, for kulturelle indslag eller boltre sig i forlystelsesparker eller gå ture i forskellige nationalparker. Hvad end du er afsted med hele familien, et vennepar eller bare afsted med kæresten, så kan I finde oplevelser og udflugter der passer jeres behov og ønsker på bedste vis. Hos Dansk Bilferie hjælper vi også gerne med tilrettelægge jeres feriehus i Costa Brava så det passer bedst til det I vil opleve.

Vælger du et feriehus i Costa Brava kan det anbefales at sætte en dag af til at opleve storbyen og Spaniens hovedstad Barcelona. Barcelona er fantastisk på alle måder og byder både på solbadning, kultur, historie, fantastisk shopping og gode steder at spise. På en udflugt til Barcelona kan du for eksempel tage en slentretur ned af Ramblaen eller lade dig inspirere og fascinere af Gaudis fantastiske arkitektur. Er du fodboldfan, må du heller ikke gå glip af at besøge det berømte stadion Nou Camp, hvor stjerner som Messi og Xavi holder til. Barcelona er et skatkammer af spændende oplevelser som I ikke må snyde jer selv for.

Andre spændende attraktioner i Costa Brava

Cadaques
Udover Barcelona, kan vi anbefale at besøge den hvide bohemeby Cadaques som du finder i den nordlige del af Costa Brava, Catalonien. Det skal dog siges, at for at nå denne by, er det en god ide at have lejet en bil, da der kræver kørsel i bjergene. Du finder byen i bunden af en bugt ud til Middelhavet og har i sin tid tiltrukket kunstner bohemer som Pablo Picasso og Salvador Dali. Men også den dag i dag holder kunstnerne til her. Helt sikkert en by der er værd at besøge og opleve.

Sjov og ballade med hele familien
Et feriehus i Costa Brava er det helt perfekte valg hvis du rejser med hele familien, da området råder over op til flere vandparker, cowboyland og meget meget mere. Tag børnene med i Water World, hvor du finder vilde rutsjebaner i lange baner eller du kan tage en raftetur i en gummibåd eller blot nyde solen mens familiens yngste boltrer sig i vandet. Er børnene ikke færdige med at besøge vandparker, kan I besøge Aqua Brava som betyder "Vildt Vand". Navnet siger det hele!

Andre områder med feriehuse i Spanien

Feriehus i Spanien
De ovenfornævnte ting er bare en lille håndfuld af hvad I kan opleve hvis I vælger et feriehus i Costa Brava med Dansk Bilferie. Hvis intet af det fanger jeres interesse, så er der ingen grund til bekymring. Vil tilbyder også feriehuse til mange andre spændende områder i Spanien som også kan byde på lidt af hvert. Hvis I har brug for hjælp, så kan I kontakte en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343, som sidder klar til at hjælpe og rådgiver jer med feriehus der passer jer bedst. Læs mere om feriehuse i Spanien her.

Feriehus i Europa
Dansk Bilferie tilbyder feriehuse til mange andre populære feriedestinationer i Europa. Så hvis der ikke er noget der falder I jeres smag i Spanien, så læs lidt mere om de andre områder nedenfor.