Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7010 4343

Alle de bedste feriehuse i Frankrig

Tag med familien til Frankrig og bo i et feriehus, hvor I vil blive beriget af feriehusets mange fabelagtige fordele. Drøm jer langt væk fra hverdagens stress og jag i et feriehus, hvor I kan hygge jer helt uforstyrret af andre feriegæster. Læs mere

Book feriehus i Frankrig

Vi kender feriehusene i Frankrig!

Hos Dansk Bilferie tilbyder vi feriehuse overalt i Frankrig. Om det skal være i ferieparker, på luksuriøse resorts, i charmerende landsbyer, på vingårde, på landet eller i pulserende storbyer. Der vil med garanti være noget for enhver smag blandt Frankrigs mange feriehuse. Find og book jeres foretrukne feriehus i Frankrig online her på siden eller via vores dygtige rejsekonsulenter på 7010 4343.

På en ferie i et feriehus i Frankrig tilbyder vi jer en ideel feriebase, hvorfra I kan vælge at udforske de smukke franske regioners særpræg og den spændende historie. Oplev lige nøjagtig de sider af Frankrig, som I synes allerbedst om og form jeres ferie helt efter jeres ønsker og behov. Udfordr smagsløgene med de lækre, franske specialiteter og udsøgte vine i nogle af de charmerende småbyer eller livlige storbyer, eller tilbring samtlige af feriens dage langs Frankrigs lækre sandstrande eller ved feriehusets egne pool. 

Feriehuse for enhver smag

Hvad enten jeres drømmeferie inkluderer masser af liv og aktivitetsmuligheder dagen lang eller smukke naturoplevelser og udpræget intimitet og ro, er det muligt i et feriehus i Frankrig. Blandt vores feriehuse i Frankrig I vil finde feriehuse, som er indrettet i karakteristisk fransk stil og nogle i mere moderne design, hvilket giver hver enkelt feriehus en helt unik atmosfære. Feriehusene er alle velholdt og varierer derfor kun i udbud af faciliteter og beliggenhed.

Sightseeing ved ferie i et feriehus i Frankrig

På en ferie i et feriehus i Frankrig kan I udforske en eller flere af Frankrigs fantastiske regioner, der hver især byder på seværdigheder og kultur i verdensklasse. Oplev naturskønne områder som Europas Grand Canyon, Gorges du Verdon, Frankrigs svar på Venedig, Port Grimaud eller tag på opdagelse i Nordfrankrigs mere barske natur og interessante historie. På jeres ferie til et feriehus i Frankrig er der store kulinariske oplevelser med verdenskendte vine og udsøgt mad. 

Feriehuse i Frankrigs skønne områder og i resten af Europa

Dansk Bilferie tilbyder feriehuse rundt i hele Frankrig. Læs mere om den region I drømmer om at rejse til. Se de populære destinationer her.

Udover feriehuse i Frankrig har Dansk Bilferie et bredt udvalg af feriehuse til andre fantastiske feriedestinationer i Europa. Tryk på linket for at udforske destinationerne og blive klogere på de fantastiske feriehuse her.