Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Kan vi hjælpe?
7010 4343

Alle de bedste feriehuse i Tyskland

I behøver ikke at køre langt for at få storslåede ferieoplevelser! Vores naboland byder på en masse oplevelsesrige muligheder indenfor såvel kultur som natur. I kan opleve alt fra historiske småbyer, fine strande, livlige storbyer, gourmetrestauranter og meget mere på en ferie i et feriehus i Tyskland. Læs mere

Bestil feriehus i Tyskland

Læs mere om feriehuse i Tyskland her...

Dansk Bilferie kender feriehuse i Tyskland!

Der er et hav af skønne feriehuse i Tyskland, hvor I med sikkerhed vil kunne finde den, der kan give jer en uforglemmelig ferie for hele familien. Dansk Bilferies gode kvalitetshuse ligger placeret i såvel store ferieparker som på landet og i småbyer, og tilbyder derfor ferier for enhver smag.

I kan bestille jeres foretrukne feriehus i Tyskland online her på siden eller via vores professionelle ferierådgivere på 7010 4343.

Hvad har et feriehus i Tyskland at byde på?

Hvad enten I drømmer om en fredfyldt ferie i et idyllisk feriehus med en fantastisk udsigt over det tyske bakkelandskab, eller en ferie på børnenes præmisser fyldt med vilde vandlege, talrige aktivitetsmuligheder dagen lang, er det ligeledes muligt med et feriehus i Tyskland. Feriehusene i Tyskland varierer i stil, størrelse, indretning og beliggenhed men er alle af høj kvalitet.

Læs mere om feriehuse her.

Oplevelser fra et feriehus i Tyskland

I Sydtyskland kan I opleve Würtzburgs charmerende små byer og gå på opdagelse i de eventyrslotte, som Bayerns Kong Ludwig 2. byggede ved foden af Alperne. Hos naturentusiasterne og de aktive vil en mountainbiketur omkring Bodensøen eller en vandretur gennem Schwarzwalds grønne bakkelandskab være ideel. Et besøg på et af Stuttgarts verdensberømte kunstmuseer vil med garanti give en oplevelsesrig eftermiddag, og for de mindre kunstinteresserede kan dagen tilbringes med en hyggelig slentre- eller shoppetur gennem en af de mange storbyer. Kun fantasien sætter grænser for de utallige oplevelser på en ferie i et feriehus i Tyskland.

Tag et kig på det område i Tyskland, I ønsker at udforske ved at trykke på linket nedenfor:

Europas destinationer med feriehuse

Dansk Bilferie tilbyder ikke kun feriehuse i Tyskland, men også feriehuse til nogle af Europas andre fantastiske feriedestinationer. Læs nærmere om jeres drømmelokation via dette link.