Kan vi hjælpe?
7010 4343

Ferielejligheder ved Adriaterhavet

Romantiske Venedig, exceptionelle sandstrande og gastronomiske oplevelser

Alle de bedste ferielejligheder ved Adriaterhavet

Tag med familien på ferie i en ferielejlighed ved Adriaterhavet til den spektakulære kyststrækning ved Adriaterhavet hvor det bugner af hvide, brede sandstrande og smukke, historiske byer, som gør det svært ikke at forelske sig i regionen. Dansk Bilferie tilbyder et væld af lækre ferielejligheder langs kysten, som er nøje udvalgt ud fra beliggenhed og faciliteter. Læs mere

Adriaterhavets ferielejligheder

Læs mere om ferielejligheder ved Adriaterhavet her...

Vi kender Adriaterhavet!
En sikker vinder blandt ferierejsende er en ferielejlighed ved Adriaterhavet. Regionen byder på børnevenlige sandstrande, eventyrlige byer og mad i verdensklasse. Kysten er spækket med ferielejligheder i alle afskygninger, hvor I med sikkerhed vil kunne finde en, der passer til lige netop jeres familie. Find og book jeres favorit blandt ferielejligheder ved Adriaterhavet online her på siden eller via vores professionelle rejsekonsulenter på tlf. 7010 4343.

Hvorfor vælge en ferielejlighed ved Adriaterhavet?
Når I drager på feriesøgning, kan det være svært at finde den rette destination og bolig, som vil tilfredsstille hele familien. Hvis I er til suværen badeferie, historiske og kulturelle byer og samtidig søger friheden til selv at planlægge og forme indholdet af jeres ferie er et godt bud en ferielejlighed ved Adriaterhavet! Dansk Bilferies store udvalg af ferielejligheder ved Adriaterhavet byder på børnevenlige faciliteter, fantastiske poolområder og en genial mulighed for at besøge kystens mange dejlige byer.


Spændende byer tæt på Adriaterhavskysten

Venedig
En ferielejlighed ved Adriaterhavet er en god måde at opleve områdets seværdigheder og skønne byer på. Vi kan ikke komme uden om den verdenskendte by, som emmer af bare romantik, italiensk historie og charmerende fortorvscaféer, når ferien går til Adriaterhavet i en ferielejlighed. Venedig er regionens hovedstad og på mange måder hele Italiens perle. Tag en romantisk tur i en gondol, som er en smuk måde at opleve kanalerne, de snævre gader og stræder og de imponerende bygningsværker på. Markuspladsen, Markuskirken og Doge-paladset er alle fabelagtige seværdigheder, I bør vælge at besøge på jeres færden til den smukke by.

Verona
Et besøg til Verona på jeres ferie i en ferielejlighed til Adriaterhavet vil bestemt være det værd. Byen er spækket med kulturelle og historiske seværdigheder, og er tilmed den by i Italien med flest romerske levn. Besøg den famøse balkon hvor Romeo tilbad sin Julie eller tag et kig på de prægtige butikker byen byder på.

Lido di Jesolo
Promenader med hyggelige caféer, lækre strande og gågader er, hvad I vil blive præsenteret for på et besøg til Lido di Jesolo.

Det italienske køkken

Mad og drikke
Det italienske køkken er måske det mest kendte i hele verden, og det er der god grund til! Når I drager på ferie i en ferielejlighed ved Adriaterhavet kan I opleve smagsoplevelsen af den tynde, sprøde, stenovnsbagte pizza, den cremede risotto eller en lasagne tilberedt med en frisk tomat-basilikumssalat i landet, hvor retterne har sin oprindelse. Nyd middagen med et godt glas vin måske endda fra de lokale druer og tag på besøg på en vingård for at opleve den autentiske følelse af, hvordan vinen laves.

Find jeres favorit
Vores ferielejligheder ved Adriaterhavet varierer i størrelse, beliggenhed og indretning, så I kan finde lige netop den, der passer til jeres families ønsker og behov. Dyk ned i de mange lækre ferielejligheder ved Adriaterhavet Dansk Bilferie tilbyder, som uanset pris alle er af høj kvalitet. Adriaterhavskysten byder på fantastiske faciliteter, som vil falde i god jord hos hele familien. Få personlig rådgivning af valg af ferielejlighed ved Adriaterhavet via vores erfarne rejsekonsulenter på 7010 4343.

Italiens andre områder med ferielejligheder

Hvilke andre områder i Italien er der ferielejligheder?
Udover ferielejligheder ved Adriaterhavet tilbyder Dansk Bilferie ferielejligheder til mange andre fantastiske områder i Italien. Tag et kig på det område I drømmer om at besøge blot via et tryk på linket.  

Læs mere om ferielejligheder her.