Kan vi hjælpe?
7010 4343

Ferielejlighed Gardasøen

Gardasøen er et af danskernes mest eftertragtede feriemål.

Ferielejlighed Gardasøen - Et væld af muligheder!

Gardasøen har nemlig det hele hvis man drømmer om et solrigt klima, badestrande, dejlig natur og hyggelige byer med masser af historie. Læs mere

Opdag ferielejlighederne ved Gardasøen

Bo i en ferielejlighed ved Gardasøen

Når I bor i en ferielejlighed ved Gardasøen, kan I bl.a. opleve storbyen Rom, se Michelangelos værker og sejle i gondolerne i Venedig. På en rejse til Gardasøen kan I opleve Rivieraen og Adriaterhavskysten, som byder på solrige dage ved hav og strand. I skal også huske de klassiske regioner som Toscana og Umbrien, hvor landskabet, maden og vinen gør dig til et gladere menneske. I ferielejlighederne kan I opleve, hvordan Gardasøen byder på adelspaladser, oliventræer og et mildt og behageligt klima.

Oplev det hele

Når I bor i en ferielejlighed ved Gardasøen, er der en masse at opleve. Udover de mange muligheder der er for at dyrke forskellige sportsgrene, er der også et væld af udflugter, som bare skal opleves. Tag for eksempel til romantiske Venedig, som kaldes verdens smukkeste by eller besøg nogle af de hyggelige byer omkring Gardasøen.

Der er også mulighed for at se bjergene, der omkranser søen. Når I bor i en ferielejlighed ved Gardasøen, kan I også lære mere om den lokale vin ved at besøge en vinhandler med vinsmagning.

Valg af ferielejlighed ved Gardasøen

Vores ferielejligheder varierer i størrelse, indretning, placering, faciliteter og prisleje. Dette giver jer mulighed for, at finde netop den ferielejlighed, som passer bedst til jeres ønsker og behov. Alle ferielejligheder er velholdte og af god kvalitet. Dansk Bilferie gør altid vores yderste for at tilbyde vores kunder den bedste service og vores dygtige rejsekonsulenter har derfor et stort kendskab til vores ferielejligheder ved Gardasøen.

I er derfor meget velkomne til at kontakte os på telefon 70 10 43 43, og høre nærmere om de forskellige ferielejligheder ved Gardasøen samt få gode råd omkring jeres næste ferie. Vi er desuden også behjælpelige med andre praktiske foranstaltninger omkring jeres ferie ved Gardasøen såsom vejbeskrivelse, færgebilletter og overnatningsmuligheder.

Et udvalg af Dansk Bilferies ferielejligheder i Italien