Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Ferielejlighed Spanien - Et hav af muligheder

Oplev den smukke kyststrækning med Costa Brava, Costa Dorada og Costa Blanca med klippeskrænter og pittoriske små byer, de lækre spanske specialiteter med et godt glas vin til og den livlige og charmerende spanske atmosfære med en ferielejlighed i Spanien. Kysten har Middelhavsklima, hvilket betyder varme og tørre somre og milde vintre. Læs mere

Oplev ferielejligheder i Spanien

Garanti for skønne ferieoplevelser

Med en ferielejlighed i Spanien er du garanteret for varme sommeroplevelser og minder for altid. Under en campingferie til den spanske kyststrækning har I mulighed for at fylde de feriedage, hvor I ikke vil ligge ved stranden eller poolen og nyde solen og varmen, med en række spændende udflugter. 

Kyststrækningen byder på en række små havnebyer, med charme og idyllisk udsigt over klippeformationer og det klare blå hav, som er perfekt til en smuk dagstur med mulighed for souvenirshopping, en god middag med spanske specialiteter og en dukkert. Oplev et væld af luksuriøse ferielejligheder i Spanien.

Mere om ferielejligheder i Spanien

Hvis du søger en fantasisk ferielejlighed i Spanien, så kan den verdensberømte storby Barcelona desuden også varmt anbefales. Her er der et pulserende byliv, god shopping, gourmet restauranter, hyggelige cafeer og selvfølgelig et utrolig rigt kulturliv med et utal af seværdigheder, ofte inspireret af den prominente arkitekt Goudi, såsom den ufærdige kirke Sagrada Familia og den spændende park, Park Guell. Barcelona er desuden kendt for Ramblaen, en bred shoppinggade med en helt karakteristisk charme. 

Fodboldfans kommer desuden til byen for at opleve det prægtige stadion Camp Nou hvor FC Barcelona spiller, der kan huse hele 98.700 tilskuer og dermed er Europas største stadion. Under en dagstur til Barcelona kan I medbringe badetøjet og tage en dukkert på den flotte strand efterfulgt af en drink på den prominente strandpromenade med fancy caffeer og barer. En ferielejlighed i Spanien er derfor det idelle udgangspunkt for en skøn ferieoplevelse for hele familien.

Ferie i en ferielejlighed i Spanien med Dansk Bilferie

Når I vælger en ferielejlighed i Spanien med Dansk Bilferie er I garanteret høj kvalitet, kvalificeret vejledning samt god service. Vores erfarne rejsekonsulenter sidder klar ved telefonerne på 7010 4343 til at besvare de spørgsmål I eventuelt måtte have. Herudover kan I finde nyttig information til jeres rejse blandt andet omkring transport, forsikring og andre gode råd.

Hos Dansk Bilferie tilbyder vi mange andre destinationer med gode ferielejligheder. Se for eksempel vore store udvalg af ferielejligheder i Frankrig, ferielejligheder i Italien og ferielejligheder i Kroatien.

Ferielejligheder i Spanien

Dansk Bilferie tilbyder et bredt udvalg af ferielejligheder og ferieboliger i alle afskygninger. Uanset om du ønsker liv og glade dage eller søger en ferielejlighed i rolige og smukke omgivelser, er dette muligt i Spanien. Læs mere om vores områder i Spanien her: