Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Europas bedste ferieparker med vandland

Nedenfor finder du et udpluk af nogle af de bedste ferieparker med vandland i Europa. Tag fx til Italien, Frankrig, Holland eller Slovenien, og få en fantastisk ferie med masser af vandsjov! Bo i fuldt udstyrede og komfortable ferieboliger for en uforglemmelig ferie for hele familien.  

Ferieparker med vandland i Europa

Alle tiders ferieparker med vandland!
Hvis I vælger at booke en af vores ferieparker med vandland, er I garanteret en ferie med masser af sjov og underholdning for hele familien. Med Dansk Bilferie bor I i veludstyrede ferieboliger i form af ferielejligheder, hytter eller bungalows. Find din næste feriepark med vandland online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343. 

Fordelene ved at bo i en feriepark med vandland? 
Der er mange fordele ved at besøge en feriepark med vandland. Vi har samlet et par af dem her.  

  • Mange timers sjov for børn i alle aldre 
  • Vandlandet lige uden for døren 
  • God afslapning ved poolområdet 
  • Fede, fuldt udstyrede ferieboliger

Ferieparker med vandland i Italien

Camping Bella Italia (Gardasøen) 
Camping Bella Italia er vel nok den bedste og den største feriepark ved Gardasøen, og også en af de mest populære i Sydeuropa. Ferieparken byder på et væld af faciliteter, blandt andet store poolområder med masser af sjov vandpjaskeri. Læs mere om Bella Italia her.

Belvedere Village (Gardasøen) 
Belveredere Village er en hyggelig feriepark specielt velegnet til familier med små børn. De lækre ferieboliger ligger omkring et smukt poolkompleks på ikke mindre end 2400 m2 med særskilt område til børn. Læs mere om Belvedere Village her.

Ferieparker med vandland i Frankrig

Omaha Beach (Normandiet) 
Omaha Beach ligger i en nationalpark og selve parken er smukt renoveret. Parken byder blandt andet på et vandsportscenter, fitness, legeplads og strand, så her kommer man ikke til at kede sig. Læs mere om Omaha Beach her.

Ferieparker med vandland i Slovenien

Feriepark Terme 3000 (Slovenien)
Tæt ved Ungarn, Østrig og Kroatien ligger denne særdeles børnevenlige feriepark. Her findes uendeligt mange faciliteter, og med sine 5000 m2, er den et af Europas største vandlande. Derudover er der forskelige termiske bassiner, sauna, jacuzzi, butikker, restauranter og meget mere. Læs mere om Feriepark Terme 3000 her.

Ferieparker med vandland i Tyskland

Feriepark Hampbachtal (Hunsruck, Tyskland) 
Feriepark Hampbachtal er en af vores bedst udstyrede ferieparker. Her findes utallige anlæg af forskellige slags, så her vil man finde noget for enhver smag. Der er lagt op til sjov i den subtropiske svømmeparadis-pyramide, i den 97 meter lange rutsjebane og i jetkanalen med strøm. Der er naturligvis også mere afslappende faciliteter, såsom sauna, solarium og talrige muligheder i det palads-agtige saunaparadis. Læs mere om Feriepark Hampbachtal her.