Kan vi hjælpe?
7010 4343

Lejlighed i Kroatien

Dansk Bilferie har et bredt udvalg af gode lejligheder i Kroatien, som bl.a. er populært for danske børnefamilier med de bedste strande, masser af spændende historie og lækker mad.

Flotte lejligheder i Kroatien til gode priser

Nedenfor kan du læse mere om lejligheder i Kroatien og hvad der gør dem til et fantastisk valg. Benyt "Søg og Book" funktionen til at finde den lejlighed i Kroatien der passer dig og din familie på bedste måde. Læs mere

Book lejlighed i Kroatien

Læs mere om lejligheder i Kroatien her...

Dansk Bilferie tilbyder de bedste lejligheder i Kroatien!

I Kroatien finder du rigtig gode lejligheder i alle prisklasser og i forskellig stil. Du kan vælge mellem en lejlighed i det skønne Dalmatien, lejlighed i Istrien eller det charmerende Kvarner. Uanset hvad du vælger vil du ikke komme til at fortryde det! Dansk Bilferie tilbyder en masse gode lejligheder i de forskellige områder i Kroatien. Hvis du er tvivl om hvilken lejlighed i Kroatien du skal vælge eller hvor, kan du kontakte en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343. De sidder klar til at hjælpe dig med gode råd og kvalificeret vejledning, for at du og din familie eller partner kan finde den lejlighed der opfylder jeres behov.

Hvorfor vælge en lejlighed i Kroatien?

En lejlighed er mere rummelig end et hotelværelse og giver dig præcis den frihed et dejligt ophold i Kroatien skal have. Derudover er et ophold i en lejlighed mange gange billigere end et hotelværelse, da du har eget køkken og derfor ikke behøver at spise ude hver dag. I Kroatien finder du lejligheder for enhver smag og for alle pengepunge. Uanset om du ønsker en lejlighed i Kroatien som er beliggende tæt på strand, by, i naturskønne omgivelser eller i nærheden af kulturelle seværdigheder, er dette muligt. Kroatien byder ligeledes på smukke nationalparker, som klart kan anbefales at besøge.

Lidt mere om lejligheder i Kroatien

Hvad kan en lejlighed i Kroatien byde på?

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge en lejlighed i Kroatien. Lejlighederne i Kroatien har en rigtig god beliggenhed og ligger som regel i børnevenlige omgivelser. Der vil dog kunne findes lejligheder i Kroatien til hvad end du er på ferie med familie, med kæreste eller som vennepar. Du får de bedste strande i Kroatien og et krystalklart hav langs hele Adriaterhavet. Kvarner regionen råder over en masse lækre og børnevenlige sandstrande. Nogle af de bedste sandstrande i Kvarner finder du f.eks. i Manestra. Her finder du også masser af aktiviteter, restauranter og barer.

Vær opmærksom på at strandene i Kroatien mange gange består af småsten og klipper, hvilket er en af grundene til at havet er så rent. Du finder dog også rigtig gode sandstrande. Det kan for eksempel anbefales at besøge Medulin som er en turistby i den sydlige del af Kroatien. Medulin er kendt for sin smukke sandstrand som er hele 1 km lang. Denne strand er især populær blandt familier med mindre børn på grund af det lave vand. Her er der ligeledes mulighed for at dyrke diverse former for vandsport, samt der er utallige barer og restauranter hvor I kan nyde en hyggelig frokost eller middag.

Seværdigheder i Kroatien

Vælger du en lejlighed i Kroatien får du masser af kultur, spændende historie og lækre sandstrand. Der er masser at give sig til hvis du booker en lejlighed i Kroatien. Du vil med garanti ikke komme til at kede dig. Udover at kunne slappe af ved de lækre strande er der masser af muligheder for sjove aktiviteter og udfordringer for hele familien. Kroatien bugner af smukke seværdigheder, som Middelalderbyen Trogir, som er på UNESCO's verdensarvsliste.

Har du booket en lejlighed i Istrien er det værd at besøge den gamle by Pula. Her finder du blandt et amfiteater. Vælger du en lejlighed i Kroatien og Dalmatien, må turen naturligvis gå forbi den spændende by Dobrovnik. Her finder du en helt unik atmosfære og gaderne af formet som en labyrint, samt byen har en utrolig spændende historie som er værd at udforske. I Dubrovnik finder du også Placa-strøget som rummer nogle rigtig smukke bygninger.

Vælg lejligheder i Kroatien eller andre områder

Lejligheder for enhver smag

Dalmatien har et subtropisk klima og er et utrolig populært turistområde, hvorfor vi har et bredt udvalg af gode lejligheder her. Du kan også vælge en lejlighed på Istrien i Kroatien som er den region i Kroatien hvor der kommer flest turister. Istrien har før i tiden tilhørt romerriget, hvilket også er at se på arkitekturen og bygningerne. Kvarner området har dejlige og smukke sandstrande. Vælg den destination i Kroatien hvor lejlighedens beliggenhed passer jer bedst.

Andre områder med lækre lejligheder?

Fandt du ikke lige den lejlighed i Kroatien du søgte? Fortvivl ikke, men tag et kig på vores mange andre lejligheder i resten af Europa. Du ser det store udvalg her.