Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
De skønneste ferieparker ved den smukke Comosø
Rejs til Comosøen og oplev et af de smukkeste steder du kan tænke dig. Da gletsjerne trak sig tilbage, efterlod de et pragtfuldt landskab. Med næsten lodrette klippevægge som en beskyttende mur, ligger Comosøen med sit dybblå vandspejl. Her ånder der fred og idyl og ingen storme rusker op i den spejlblanke sø. Comosøen har alt, hvad et feriehjerte kan begære af smuk natur, maleriske byer og gode restauranter, søstrande og krystalklart badevand. Læs mere

Ferieparker ved Comosøen

Læs mere om Comosøen

Vi kender Comosøen!

Med et ophold i en af vores skønne ferieboliger ved Comosøen har du de perfekte rammer for en uforglemmelig ferieoplevelse. Comosøen er elsket for sin nærmest idylliske skønhed, stemningsfulde byer og dramatiske skråninger. Her kan I bade ved søen, gå på opagelse i byer med butikker, restauranter og seværdigheder, eller tage ud og opleve den skønne natur.

Book din feriebolig online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343 og få hjælp til at finde den helt rigtige feriebolig.

Hvorfor feriebolig ved Comosøen?

Hvis du overvejer at holde ferie ved Comosøen, har vi samlet et par gode grunde til at du skal vælge dette rejsemål.

  • Overdådig smuk natur
  • Maleriske byer og spændende attraktioner
  • Dejlige strande og krystalklart badevand
  • Mange aktivitetsmuligheder

Fantastiske ferieparker ved Comosøen

Residence Oasi Dei Celti 

På den skovklædte østlige side af Comosøen finder du ferieparken Oasi dei Celti. Nyd den skønneste udsigt over Alperne og Comosøen og de lækre faciliteter som findes i ferieparken. Her er en dejlig pool og en lækker terasse, og hvis du ønsker en dukkert i søen, tager du blot en lille nedstigning til den rolige stenstrand i bunden af pladsen. 


Residence Oasi Del Viandante 

Residence Oasi Del Viandante ligger smukt i den østlige side af Comosøen, blot 1,5 kilometer fra stranden. Her kan du nyde udsigten over søen og Alperne, gå ture i området og slappe af i de dejlige faciliteter, såsom swimmingpool, børnepool, restaurant og bar, og tage på udflugter til spændende byer og seværdigheder i området.

Maleriske byer ved Comosøen

Como by

Como by er den største ved Comosøen, og her finder man et stort udbud af butikker, restauranter og underholdning. Byen gemmer også på en række prægtvillaer fra 1800-tallet, som vil imponere ethvert øje. Domkirken er fra 1300-tallet, men har gennemgået mange forandringer gennem tiden. Er man kulturelt intereseret, kan det anbefales at se den romanske Chiesa di sant'Abbondia, som huser smukke fresker fra 1400-tallet.


Menaggio

I byen Menaggio kan du slappe af på de mange caféer og retauranter på det centrale torv. Der er også gode muligheder for at stå på vandski, windsurfe og kitesurfe, eller tage på vandre-og cykelture i området.


Bellagio

Bellagio er blevet kaldt Italiens smukkeste by. Placeret på et forbjerg mellem to flodarme og med udsigt til Comosøen på tre sider, er beliggenheden fænomenal. Med den blomsterbesmykkede søpromenade, de snævre gader og talrige fashionable hoteller og villaer, er byens atmosfære fortrinlig. Butikkerne lokker med alt fra kunsthåndværk til mode og gastronomiske lækkerier, ligesom restauranterne tilbyder et bredt og varieret udbud.


Varenna

Fiskebyen Varenna charmerer med sine pastelfarver på østsiden af Comosøen og overfor Bellagio. Som klistret fast på klippeskråningen ligger den smukke, rolige by med sine snævre smøger og hyggelig butikker. Her kan man se Villa Cipressi og Villa Monastero, et lystslot med herskabelige saloner og en botanisk have.

Aktiviteter og seværdigheder

Der er masser af aktivitetsmuligheder ved Comosøen. Ved selve søen kan man prøve kræfter med alskens former for vandsport, og der er mange vandre- og cykelruter i de omkringliggende bjerge. Her kan man lægge turen forbi slotsruinen Castello di Vezio, hvor det siges at Theodolinda, dronningen af det Longobardiske kongerige, døde i det 7. århundrede. I kan også besøge den korteste flod i Italien, som går under navnet Fiumatte, "mælkefloden", på grund af det mælkehvide skum floden afgiver, når den bruser ned gennem byen af samme navn.

Når man befinder sig ved Comosøen, er det oplagt med en beroligende sejltur, hvor man glider forbi små byer og smuk natur. Det siges, at sejlturen mellem Bellagio og Como er en af de mest bedårende i verden.