Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Ferieparker og ferieboliger på Italiens bedste rejsemål

Italien rummer næsten alt hvad hjertet kan begære, uanset om du er til badeferie, gastronomi eller aktiviteter, så er vores ferieboliger i Italien lige noget for dig! Tag familien til Italien og få den ferie I drømmer om.

Ferieparker og ferieboliger på Italiens bedste rejsemål
Italien rummer næsten alt hvad hjertet kan begære, uanset om du er til badeferie, gastronomi eller aktiviteter, så er vores ferieboliger i Italien lige noget for dig! Tag familien til Italien og få den ferie I drømmer om. Læs mere

Ferieboliger i Italien

Få det bedste af Italien i en feriebolig

Et ophold i en feriebolig i Italien giver mulighed for at opleve små charmerende byer, dejlige sandstrande, kultur med historisk vingesus, mad og vin, skønne naturoplevelser og ferieparker med masser af faciliteter for hele familien.

Find dit rejsemål her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på 70 10 43 43 og få hjælp til at finde den helt rigtige feriebolig eller feriepark.

Hvorfor feriebolig i Italien?

Der er rigtig mange gode grunde til at booke en ferie i en af vores mange ferieboliger i Italien:

  • Charmerende badebyer i det sydlige Italien
  • Børnevenlige sandstrande og azurblåt hav
  • Pulserende storbyliv i f.eks. Rom, Milano og Firenze
  • Spændende seværdigheder, aktiviteter og kultur
  • Mere frihed i en feriepark eller feriebolig end på et hotel

Italiens mest populære områder

Adriaterhavet, Gardasøen og Toscana ligger i toppen over populære rejsemål i Italien, og det er ikke uden grund. Vores ferieparker og ferieboliger ved Adriaterhavet vil med garanti danne de perfekte rammer for en familieferie. Adriaterhavet er fyldt med brede, gyldne sandstrande og er et sandt vandparadis. Alle vores ferieparker og ferieboliger er specielt udvalgt grundet deres familievenlige omgivelser og gode faciliteter. Gardasøen er Italiens største sø og en populær feriedestination for mange børnefamilier. Gardasøen byder på spændende seværdigheder, smukke omgivelser og forlystelsesparken Gardaland. Toscana er med sine billedskønne landskaber, flotte strande, kulinariske oplevelser og middelalderlige landsbyer endnu en af Italiens perler, som bare må opleves. Vi har mange ferieboliger og ferieparker at vælge imellem, så du kan med garanti finde noget, der matcher din families ønsker og behov. 

Italiens skønne strande

Strandene i Italien siges at være blandt de bedste i Europa. Mange af strandene er kvalificerede Blue Flag-strande, hvilket står for høj vandkvalitet, sikkerhed, miljøvenlighed og et højt serviceniveau, hvilket siger lidt om, hvorfor de er så eftertragtede. I Toscana ligger stranden Bagno Bruna, som er en af de bedste strande i Italien. Med det fine, gyldne sand, det reneste blågrønne vand og et højt serviceniveau, er det en strand i topklasse.

Italiens smukke natur

Det italienske landskab er meget varieret, fra bjergene i nord til de tørre, varme sletter i syd. Desuden har Italien flere store søer og floder, f.eks. Gardasøen og floden Po. Med den smukke natur, de skønne sandstrande, det blå hav og de store grønne arealer, er Italien et af de smukkeste lande i Europa. Desuden byder Italien på store historiske og kulturelle oplevelser med byer som Venedig, Firenze, Rom og Milano.

Mad, drikke og kultur

Når det gælder mad er italienerne specialister, og maden er ofte det, familien samles om. Med udsøgte råvarer og ingredienser som pasta, parmesan, mozzarella, is og risotto fremtryller italienerne de lækreste retter. Til maden drikkes der typisk en god vin, som f.eks. en Amarone eller Barolo fra Norditalien, en Frascati fra Lazio eller Brunello og Chianti fra Toscana.


Vejr og klima

Generelt er vejret i Italien dejligt og varmt. Det meste af Italien har et mildt tempereret eller subtropisk klima. Selvfølgelig kommer det an på, hvor i landet du befinder dig, og på hvilken årstid du rejser. Om sommeren har Italien ofte dagstemperaturer på 27-33 grader, og i forårsperioden ligger temperaturen på 16-23 grader, og i efteråret ligger temperaturen fra 17-27 grader.