Kan vi hjælpe?
7010 4343

Drømmer du om en ferie i sydens sol og varme, men hvor der stadig er mulighed for at smage udsøgte lokale retter og få spændende kulturelle oplevelser - så er en af vores mange forskellige ferieboliger i Spanien helt sikkert noget for dig. Tag hele familien med til Spanien på jeres næste ferieoplevelse, her kan I få lige den ferie I drømmer om.

Drømmer du om en ferie i sydens sol og varme, men hvor der stadig er mulighed for at smage udsøgte lokale retter og få spændende kulturelle oplevelser - så er en af vores mange forskellige ferieboliger i Spanien helt sikkert noget for dig. Tag hele familien med til Spanien på jeres næste ferieoplevelse, her kan I få lige den ferie I drømmer om.
Mest populære rejsemål i Spanien (4)
Costa Brava
Costa Brava
I smørhullet mellem Middelhavet og pyrenæerne ligger Costa Brava. Den smukke kyststrækning er kendt for sine lange, brede sandstrande og azurblå hav. Her er der rig mulighed for at aktivere...
I smørhullet mellem Middelhavet og pyrenæerne ligger Costa Brava. Den smukke kyststrækning er kendt for...
 • Brede sandstrande
 • Små ugenerte klippebugter
 • Gode aktivitetsmuligheder
13 mulige ferieparker
Se rejsemål
Costa del Sol
Costa del Sol
Costa del Sol bliver også kaldt Den Spanske Solkyst, og området kan da også prale af mere en 300 solskinsdage om året. Costa del Sol er et af Spaniens mest...
Costa del Sol bliver også kaldt Den Spanske Solkyst, og området kan da også prale...
 • Den Spanske Solkyst
 • 300 solskinsdage
 • Kilometerlange strande
5 mulige ferieparker
Se rejsemål
Costa Dorada
Costa Dorada
Costa Dorada er et yndet feriemål for hele familien. Den solrige kyststrækning byder på smukke sandstande, krystalklart vand og dejlige restauranter. Desuden ligger Costa Dorada tæt på den europæiske metropol...
Costa Dorada er et yndet feriemål for hele familien. Den solrige kyststrækning byder på smukke...
 • Lækre sandstrande
 • Smuk natur
 • Gode udflugtsmuligheder
2 mulige ferieparker
Se rejsemål
Costa Blanca
Costa Blanca
Costa Blanca er kendt for sine utallige smukke, hvide badestrande. Langs kysten finder du mange små fine byer, og næsten lige meget hvilken by du besøger, vil du finde et...
Costa Blanca er kendt for sine utallige smukke, hvide badestrande. Langs kysten finder du mange...
 • Hvide badestrande
 • 300 solskinsdage
 • Kulturelle oplevelser
4 mulige ferieparker
Se rejsemål

Læs mere om Spanien her..

Kom helt tæt på Spanien 
Oplev Spanien fra en af vores mange skønne ferieparker, og få muligheden for at komme helt tæt på alt det Spanien har at tilbyde. På din ferie i Spanien kan du udforske storslået natur, hyggelige små landsbyer og travle, brusende storbyer. 

Find den feriebolig der passer dine ønsker og behov her på siden eller kontakt en af vores dygtige ferierådgivere på 7010 4343, de kan hjælpe dig med gode råd til at skabe din drømmeferie. 

Hvorfor feriebolig i Spanien?

Der er mange gode grunde til at vælge en af vores mange ferieboliger ved den spanske østkyst til din ferie:

 • Fantastiske badestrande og utallige seværdigheder
 • Varmt og solrigt vejr
 • Vidunderlige mad- og vinoplevelser
 • Smukke og varierende naturoplevelser
 • Ferieboliger og ferieparker med børnevenlige faciliteter

Skønne områder langs den spanske østkyst

Costa del Sol er også kaldet Den Spanske Solkyst, og det er bestemt ikke en tilfældighed. Costa del Sol har nemlig mere end 300 årlige solskinsdage. Costa del Sol består af en række kystbyer i det sydlige Málaga. Her kan du forvente en afslappende ferie med mulighed for at besøge smukke seværdigheder. 

Costa Blanca ligger i Alicante provinsen med en 200 km lange kyststrækning. Her finder du en verden af kontraster med små sovende landsbyer, farverige storbyer og lange hvide sandstrande. 

Costa Brava har lange smukke sandstrande og det klareste azurblå hav, et sandt ferieparadis. Her kan du besøge smukke, uberørte naturområder, hyggelige små landsbyer eller hvis du vil en tur ind til storbyen ligger Barcelona og Girona i køreafstand herfra. 

Lange hvide sandstrande og uberørte naturområder

Kilometerlange sandstrandeLangs den spanske østkyst er der sandstrande på flere hundrede kilometers længde med krystalklart vand. Her er der mulighed for at nyde solen dagen lang, lege i vandkanten, tage en dukkert i Middelhavet og snorkle i vandoverfladen. Spanien har nogle af verdens bedste strande. Her er der strande til alle temperamenter, om du er til det stille vand hvor børnene kan lege fredeligt, eller til de vilde bølger, så har Spanien hvad du søger.
Spaniens spektakulære naturDen spanske natur er i høj grad præget af kontraster. Her finder du dramatiske klippeafsatser, uspolerede naturområder og stille badestrande, som alt sammen venter på at blive udforsket. Tag på vandretur i bjergene eller langs kysterne og kom helt tæt på den magiske og varierende natur. Besøg også nogen af Spaniens mange nationalparker, eksempelvis Sierra Nevada National Park hvor du finder Europas anden højeste bjergkæde.

Kultur og kunst i Spanien

Den spanske kultur
Den spanske kultur rimer på fodbold, tyrefægtning og flamenco. Fodbold spiller en enorm stor rolle i den spanske kultur, og det er bestemt værd at opleve en ægte spansk fodboldkamp, om ikke andet, så for stemningen. Tyrefægtning er en gammel tradition, som dog får mere og mere modstand. Det er endda blevet forbudt i Catalonien. Det er dog en stor oplevelse, og et af Spaniens bedste tyrearenaer er Plaza de Toros i Ronda. Den traditionsrige flamencodans kan spores helt tilbage til det 18. århundrede. Det er en unik oplevelse, hvor sang, guitarspil og dans går op i en højere enhed.

Kunst og arkitektur
Spanien er hjemstavn for nogle af de største og vigtigste kunstnere gennem historien. Herfra stammer blandt andre arkitekten Antoni Gaudí, maleren Salvador Dalí og kunstmaleren Pablo Picasso. Besøg Gaudís Güell Park og Sagrada Familia i Barcelona, Museo Picasso Málaga eller Dalí Theatre-Museum i Figueres nord for Barcelona, og oplev arkitektoniske mesterværker og nogen af verdens smukkeste kunstværker. Foruden kunst og arkitektur har Spanien også en spændende historie. Denne kan du opleve gennem enestående monumenter og historiske bygninger hvorend du kigger hen.

Udsøgt gastronomi og klima

Spanien skal smages
Spaniens køkken består af velsmagende egnsretter og nogle af verdens bedste vine. Særligt middelhavskosten er anerkendt verden over, og anbefalet af læger og kostspecialister. Middelhavskostens hovedelementer er olivenolie, grøntsager og årstidsbestemte, friske produkter. Spanien er også kendt for deres lækre tapas, hvilket du kan få alle steder i Spanien. Lige fra små barer og taverner til ekstravagante Michelinrestaurenter, og der er ofte mange forskellige tapasretter at vælge imellem. 

Vejr og klima
Spanien har hovedsagligt et varmt Middelhavsklima, tørt og varmt med en let vind. Landet ligger i en af de varmeste dele af Europa, og kan da også prale af at have mere end 3000 solskinstimer om året. Det spanske Middelhavsklima langs østkysten byder på tørre somre og milde vintre. Jo længere sydpå du rejser, jo højere varmetemperaturer kan du forvente. I dagtimerne kan temperaturerne nå op omkring 29 grader i midtsommeren, og falder ikke til mindre end 20 grader - heller ikke om natten.